Beğendiğine açıyor oda onu istiyor yoksa her önğnd gelene değil.. bir çocuğu beğendin ve birlikte olmak istiyorsun çözüm aramıyorsun direk teklif ediyorsun
Ya tamam da tek gecelik diyorum yok diyorsun evlilik diyorum yok diyorsun sevgilin ile yapsan ne olacak sonra ayrılacaksın ha tek gecelik ha sevgili ilişkisi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Aslında kızlar abartıyor.. mesela Eskişehir de al gülüm ver gülüm olduğundan kızlar yeklif ediyor çoğunlukla ilişki için
Ohaa tek gecelik fb ne çok yayginlasmis
O sana kalmış
Bence igrenc bisi random birine bedenini acmak
Beğendiğine açıyor oda onu istiyor yoksa her önğnd gelene değil.. bir çocuğu beğendin ve birlikte olmak istiyorsun çözüm aramıyorsun direk teklif ediyorsun
Hiç benlik şeyler değil hastalık kapar insan
Niye evlendiğin insan da olursa ne olacak
Evlenmek istemiyorum
Cinsellik istiyor musun 😂
Komik olan ne Bi evliler mi sevisiyo
Ya tamam da tek gecelik diyorum yok diyorsun evlilik diyorum yok diyorsun sevgilin ile yapsan ne olacak sonra ayrılacaksın ha tek gecelik ha sevgili ilişkisi
Ne alaka ya sevgili en azından güvendiğin sevdiğin birisi isim için de duygu olmalı amacım direk seks olsa şimdiye zaten yapardim
Ya sen Kendi yönünden haklısın
Ee napim iste
Hiçbir şey yapma devam et böyle ama başkalarına da yorum yapma herkesin doğrusu kendisine
Güzel bir şey abartıldığı kadar olması için doğru kişi olması lazım karşındaki.
Bi bizim ülkemizde var sanırım akılları artık beyinle çalışmıyor bunların yokluk bunun adı
maymunlar da sevişiyor ama maymunlar müzik yapamıyor koroegrafi yapamıyor bunlar aslında abartılacak şeyler
İyi günler
iyi gecelee
Çoğu insan bu durumu tabulastirdikca dürtüleri tarafından ele geçiriliyor... sonuç hüsran
Evet var ama uyumlu ve güvenilir birini bulunca oluyor
Sen yapabiliyor musun
Hasbsbsssj ne alaka
Yani o yeteneklerin var mı 😇
Seks yapmak yetenek mi oluyo lol
Evet canım herkes yapamaz
evet var fazlasıyla güzel zevk verici
Çünkü bi tabu kırılamadı bu açlık aşırı fazla
aslında yok doğal bir olay
Abartı bişey değil ama heyecan verici;)
Bizim ülkede ne normal ki
Doru hahaha