Cinsel Yaşam Sabah seksi mi akşam seksi mi? Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kızlar hangisini sever… Güncellemeler8 ay KızlR akşamcı Güncellemeler8 ay Seks her zaman güzel de tercihiiiniz? Sabah seksi mi akşam seksi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 8 ay Ben akşam severim sabah yapınca insan gün boyu cenabet oluyor sanki😂😂 5 3 Yorumla Cebeufuk 8 ay Aa mantıklı, bende kızlar neden gece seviyor diyorum. Banuo yapılacak saclar kuruyacak vs👍👍 Yorumla Cevap sahibi 8 ay Akşam sessiz ve karanlık şahsen daha çok yükseltiyo yorulup uyuruz sonra Yorumla Cebeufuk 8 ay 💐💐 Yorumla
pembişş73 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 8 ay Ya sabah uyaniyorsunuz parteneriniz yatakta seks istiyor ve sabah sabah ağzi kokuyordur yaparmisiniz Allah adkina 1 7 Yorumla Cebeufuk 8 ay Sende ağzı kokmysn birini bul😄 Yorumla pembişş73 8 ay Kanka sabhlari yatakta herkesin ağzı kokuyor Yorumla Cebeufuk 8 ay Dişi cürük olanların kokar Yorumla pembişş73 8 ay Ahahajajaha Yorumla Cebeufuk 8 ay Tabi istersen akşam seks yapabilirsin zevkler ve renkler tartışılmaz Yorumla pembişş73 8 ay Aynen Yorumla Cebeufuk 8 ay 💐💐 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Bu çift p*rno da değil miydi 🤣🤣 ordan mi aldın bu fotoyu Fark etmez 4 22 Yorumla Cevap sahibi 8 ay Bu arada cidden aşırı doğal ve gercekciler Yorumla Cebeufuk 8 ay Yok benim evimden, sistemimden cektim Yorumla Cevap sahibi 8 ay Uydurma be 🤣🤣 ben o p*rno gördüm onlar işte Yorumla Cebeufuk 8 ay Seninki love filmi, arjantin sanırm Yorumla Cebeufuk 8 ay Onu taklit etmiştik kızla Yorumla Cevap sahibi 8 ay Yok film değil p*rno ciddiyim ben 🤦♀️🤦♀️ bu kadın ve adam p*rno sitesinde yıldız Yorumla Cebeufuk 8 ay Sen ne yür seviyorsun p*rno Yorumla Cevap sahibi 8 ay Neyse boş ver tartismayacahok seninle Yorumla Cebeufuk 8 ay Tartışmamıştım ki, internetten aldım fotoyu zaten. Sadece hangi tür p*rno sevdiğini sordum🤷♂️ Yorumla Cevap sahibi 8 ay İzlemiyorum sadece bir ara izledim ordan aklımda kaldı 🤣🤣 vay demek pronodan fotoğraf alıp internet te yüklüyorlar Yorumla Cebeufuk 8 ay Bilmiyorum nereden aldıklarını Yorumla Cebeufuk 8 ay Evli misin Yorumla Cevap sahibi 8 ay Değilim Yorumla Cebeufuk 8 ay Bakire? Yorumla Cevap sahibi 8 ay Evet Yorumla Cebeufuk 8 ay Off değilsen sevişelim diyecektim🥴 Yorumla Cebeufuk 8 ay Yaş kaçtı Yorumla Cevap sahibi 8 ay Olsam da yapmam zaten evlilik dışı ilişkilere karşıyım Yorumla Cevap sahibi 8 ay 😂😂beni anlamıyor musun sen diyorum ki ben evlilik dışı olan ilişkilere karşıyım ve ayrıca olmasam bile seninle yapıcak değilim Yorumla Cebeufuk 8 ay Huh yazmak sevişmek değil ki, 🥴🥴🤦♂️🤦♂️ konuşalım rahat diye deli. Emin ol bakire istemem zaten Yorumla Cevap sahibi 8 ay Konuşucak bir şeyim yok seninle Yorumla Cebeufuk 8 ay İyi peki💐 Yorumla
Sarhoşmuolsak080 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 769 cevap paylaştı. şu an yapılan seks saatlerimi alır nefessiz kalmamı sağlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay Ben sabah diyorum. En güzeli 2 11 Yorumla Cebeufuk 8 ay Aa ilginc kızlar ekseri akiam seviyordu Yorumla Cevap sahibi 8 ay Ben sabah severim çünkü daha dinç ve doğal oluyor. Gerçek seks odaklı oluyorsun. Akşam herkes yapmaya odaklı zaten Yorumla Cebeufuk 8 ay Mantıklk Yorumla Cevap sahibi 8 ay Yani Yorumla Cebeufuk 8 ay Yoo sonuc yok zaten tercihleri öğrenmek istemiştim. Profilinde mesaj kutun kapalı olunca da detaya giremedim Yorumla Cevap sahibi 8 ay Öyle mi dikkat etmedim Yorumla Cevap sahibi 8 ay Zevk meselesi işin özeti işin detaylı kısmı bende kalsın Yorumla Cebeufuk 8 ay Takip atarsan yazabilirim, başka türlü sende yazamasın xperin yetmez Yorumla Cevap sahibi 8 ay Açık yazabilirsin Yorumla Cebeufuk 8 ay Yazdım Yorumla Cebeufuk 8 ay Ee Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay sabah daha bir iyi oluyor sanki uyanıyorsun ve direkt keyfine kayif katiyorsun 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Saati yok her zaman güzeldir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Gece 4 5 Yorumla Cebeufuk 8 ay Kızlar nedense akşam/ gececi Yorumla Cevap sahibi 8 ay Daha iyi bence Yorumla Cebeufuk 8 ay Sabah haırlanmak banyo vs daha zor diye mi. Ortam mı akşam daha iyi Yorumla Cevap sahibi 8 ay Karanlık iyidir bence Yorumla Cebeufuk 8 ay 💐💐 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Sabaha karşı güzel 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sabahhh en guzeli 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sabah akşam 0 2 Yorumla Mahremz 8 ay Soysuz evladı Yorumla Aristokratımsı 8 ay @Mahremz Noldu aşkım celallenmişsin yine Yorumla
PembeNehir Takip Et Xper 5 Yaş: 18 8 ay gece 3 1 Yorumla GececiEfenizz31 8 ay Pembemi gerçekten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben akşam severim sabah yapınca insan gün boyu cenabet oluyor sanki😂😂
Aa mantıklı, bende kızlar neden gece seviyor diyorum. Banuo yapılacak saclar kuruyacak vs👍👍
Akşam sessiz ve karanlık şahsen daha çok yükseltiyo yorulup uyuruz sonra
💐💐
Ya sabah uyaniyorsunuz parteneriniz yatakta seks istiyor ve sabah sabah ağzi kokuyordur yaparmisiniz Allah adkina
Sende ağzı kokmysn birini bul😄
Kanka sabhlari yatakta herkesin ağzı kokuyor
Dişi cürük olanların kokar
Ahahajajaha
Tabi istersen akşam seks yapabilirsin zevkler ve renkler tartışılmaz
Aynen
💐💐
Bu çift p*rno da değil miydi 🤣🤣 ordan mi aldın bu fotoyu
Fark etmez
Bu arada cidden aşırı doğal ve gercekciler
Yok benim evimden, sistemimden cektim
Uydurma be 🤣🤣 ben o p*rno gördüm onlar işte
Seninki love filmi, arjantin sanırm
Onu taklit etmiştik kızla
Yok film değil p*rno ciddiyim ben 🤦♀️🤦♀️ bu kadın ve adam p*rno sitesinde yıldız
Sen ne yür seviyorsun p*rno
Neyse boş ver tartismayacahok seninle
Tartışmamıştım ki, internetten aldım fotoyu zaten. Sadece hangi tür p*rno sevdiğini sordum🤷♂️
İzlemiyorum sadece bir ara izledim ordan aklımda kaldı 🤣🤣 vay demek pronodan fotoğraf alıp internet te yüklüyorlar
Bilmiyorum nereden aldıklarını
Evli misin
Değilim
Bakire?
Evet
Off değilsen sevişelim diyecektim🥴
Yaş kaçtı
Olsam da yapmam zaten evlilik dışı ilişkilere karşıyım
😂😂beni anlamıyor musun sen diyorum ki ben evlilik dışı olan ilişkilere karşıyım ve ayrıca olmasam bile seninle yapıcak değilim
Huh yazmak sevişmek değil ki, 🥴🥴🤦♂️🤦♂️ konuşalım rahat diye deli. Emin ol bakire istemem zaten
Konuşucak bir şeyim yok seninle
İyi peki💐
şu an yapılan seks saatlerimi alır nefessiz kalmamı sağlar
Ben sabah diyorum. En güzeli
Aa ilginc kızlar ekseri akiam seviyordu
Ben sabah severim çünkü daha dinç ve doğal oluyor. Gerçek seks odaklı oluyorsun. Akşam herkes yapmaya odaklı zaten
Mantıklk
Yani
Yoo sonuc yok zaten tercihleri öğrenmek istemiştim. Profilinde mesaj kutun kapalı olunca da detaya giremedim
Öyle mi dikkat etmedim
Zevk meselesi işin özeti işin detaylı kısmı bende kalsın
Takip atarsan yazabilirim, başka türlü sende yazamasın xperin yetmez
Açık yazabilirsin
Yazdım
Ee
sabah daha bir iyi oluyor sanki uyanıyorsun ve direkt keyfine kayif katiyorsun
Saati yok her zaman güzeldir
Hangi saat daha istekliyse insan o zaman
Akşam
Gece
Kızlar nedense akşam/ gececi