Yeni evlendik ve eşim ilişki esnasında benim konuşmamı istiyor güzel şeyler söylememi istiyor ama ben böyle bir şey nasıl söylerim bilmiyorum hiç kullanmadığım bilmediğim kelimeler ve cümleler. söylerken de zorlanıyorum bana hadi diyor ama söyleyemiyorum söylersen daha güzel olcak her şey diyor ben yapamıyorum utanıyorum bunu nasıl atlatabilirim nasıl söyleyebilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 aykocan olacak vatandaş çok hatalı. kendine şişme kadın aldığını sanıyor galiba. bu işler içten gelerek olur. sana önce kadınlığını yaşatıp açması lazım. senin zihnin ve bedenin açılıp hazlara alışınca zaten utangaçlığın gidip daha dişi olursun ve bazı şeyleri komutla değil isteyerek yaparsın. ahmak herif seni zihnen sakatlayacak belkide hiç onunla açılamamana sebep olacak.
04 Yorumla
Soran9 aySürekli bunu dile getiriyor bende soyleyemeyince kendimi eksik ve suçlu hissediyorum eşimi mutlu edemiyorum fikri geliyor
- 9 ay
dediğim oluyor bu kafayla seni kitleyecek istediğide olmayacak.
orgazm olmanı bekliyormu?
Soran9 ayBekliyor çünkü kendisi geç geliyor galiba erken gelmek için benden bunu istiyor ama bende bunu yapamıyorum erkegım vs diyorum ama daha fazlasını bekliyor benden napabilirim ki fazla kudurmadıkca nasıl konusayım ki bir de utanıyorum
- 9 ay
en azından orgazmı tadıyorsun. sen onu duyma kendi zevkine odaklan sağır ol. böyle yaparsan belki kendini aşar açılırsın zamanla.
En İyi Cevaplar
9 ay
Aslında bu çok doğal bir durum 😊 İlk başlarda utanman normal çünkü yeni bir deneyim ve kendini ifade etmeye alışmak zaman alır.
Ama konuşmak illa çok büyük, karmaşık cümleler kurmak demek değil. Küçük adımlarla başlayabilirsin.
Örneğin
✨ "Çok hoşuma gidiyor"
✨ "Böyle devam et"
✨ "Sana dokunmayı seviyorum"
gibi basit cümleler bile eşinin istediği o etkileşimi yaratır.
Unutma, ses tonun ve o anki içtenliğin zaten yeterince etkileyici olacak. Zamanla daha rahatladığında hislerini daha özgürce dile getirebilirsin 😉🔥00 Yorumla
ya sal gitsin bişi olmaz, adamcağız renklendirmek istiyor işde. kocan o senin bişi olmaz, o işi yaparken utanmıyorsunda iki ayıp kelime söylerkenmi utanıcan:=) he şu var ölçü önemlidir, istemediğin şeyler olursa cok rahatsız olursan uyar ama seks esnasında değil, kırmadan incitmeden konuş, ancak seks esnasında bu tip ayıp kelimelerin libido açısından faydalı olduğunu biliyorum.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
9 ayBirden olacak bişey değil bu dediğin yavaş yavaş alisicam canım de bilgisizim o yüzden hemen soyliyemiyorum de sen de ufak kelimelerden başka fazla abartmadan zaman la alışırsın daha iyi olur
01 Yorumla- 9 ay
O söylüyor mu sana ne hisediyosun o söyleyince utanma oluyor mu hoşuna mı gidiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
37Cevap
9 ay
Merhaba, yeni evli olmanın heyecanı bambaşka değil mi? 😊 Eşinin senden ilişki sırasında güzel şeyler söylemeni istemesi çok güzel ama utanıyorsan bu da gayet normal! İlk defa böyle bir şey deniyorsan, kelimeler diline dolanabilir.. ayna karşısında pratik yap.. hadi erkeğim falan filan
Sihirli kelimeleri buraya yazarsam cevap kalkar falan filan deyip geçelim 🔥:)10 Yorumla
9 ayBi anda ve istemekle olacak sey degil. Zamanla sen de ona ayak uydurursun. Ve o kelimeleri soyleyebilmen icin seni belli bir duruma gelmen , esinin seni o duruma getirmesi gerek. Sirf soylemek icin soylenen sozun bir anlami olmaz. Acele etmemesini soyle.
00 Yorumla
9 ayharikasın kocaaaaam erkeğim ah uh oh de avazın çıktığı kadar bağır. öv onu. çok iyi yapıyorsun falan de
02 Yorumla
Soran9 ayArgo istiyor işte
- 9 ay
zük zük oh de. harika züküyorsun de. kocaaaaam de. bunları sever
Gizli Üye(45 üstü)9 ayBen 18 yillik evliyim ama ben bile söylemem sevişirken 😅🤣
boş ver canım sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran, hiçbir şey için kendini zorlama336 Yorumla
Cevap sahibi9 ay@CAGRI16 nasil yani?
Cevap sahibi9 ay@CAGRI16 aynen katılıyorum. benim için aldığım ve verdiğim zevk önemli 🥰❤️🔥 içimden bir şey yapmak gelmiyorsa da bunun için kendimi kasıp enerjimi kaçıramam
Cevap sahibi9 ay@CAGRI16 yess👍🏻
Soran9 ayZorlamayım değil mi? 🫤 bu seferde ben eksik hiseediyorum suçlu hissediyorum kendimi
- 9 ay
Olgunsun desene hala sevisionzmu
Cevap sahibi9 ay@soran tabiki de zorlama kendini. Hersey zmnla oturur merak etme 😊😇
Cevap sahibi9 ay@olgunbeyy69severr hala derken? Belli bir ust sinir mi vardi bu konuda da benim haberim yok?
Cevap sahibi9 ay@CAGRI16 ben de anlamazlığa vuruyorum sanki 😎
burdaki herkese kendimi anlatacak degilim😆😆- 9 ay
Evet sizden gecmistir sevisme olayi direk sokm cikar 5 dk bitti senden cok kocan
Cevap sahibi9 ay@olgunbeyy69severr bu kadar tek duze yasamayin hayati lutfen. Biraz renk katin 🥳
Insanlarin nasil ki birbiriyle aynı olamayacağı gibi, yaşadığı hayatlar, seks tecrübeleri ve özel hayatlari da aynı değildir. o yüzden biraz daha geniş pencereden bakmayı deneyin, her şeyi kaliplaştırmayın bu kadar😅😅- 9 ay
Analda yaparmisin saxsoda hepsini aliyomusun
Cevap sahibi9 ay@olgunbeyy69severr neden herseyi bu muhabbetlere cekiyorsunuz 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
- 9 ay
Ya kabul et geçmiş senden
Cevap sahibi9 ay@olgunbeyy69severr yaw he heee 😏
Ne desek de basmicak senin kafa anladik- 9 ay
Gormeden inanmam moruk
- 9 ay
Abla sen sadece yorumda aynı anda kac erkegı delirtmissin ahahahs bende işsiz gibi oturdum okudum
Cevap sahibi9 ay@mutsuzumartikk hahaaaha bakma canım istesem hepsini parmagimda oynatirim da gerek yok. Ben sakin goruniim 😬😇😇
- 9 ay
Ben de evliyim ama ben daha evdekine bisey yapamıyorum. Musait bi zamanda eğitim almak istiyorum ahahahah
- 9 ay
He oybatin cokmu bol
Cevap sahibi9 ay@olgunbeyy69severr sen ne vizildion aralarda yahu? Bisi diceksen adam akilli soyle de hepimiz anlayalim
Cevap sahibi9 ay@mutsuzumartikk nasil yani sen hangi arada evlendin bakimm? Neden benim haberim yok, o kadar konustuk? 🤨
- 9 ay
Cokmu bol diyorum ya da erkekmisin ne insanlari kekliom
Cevap sahibi9 ay@olgunbeyy69severr emin ol profilim seninkinden cok daha guven veriyor 😅🤣🥳
- 9 ay
Ben bayağıdır evliyim de dememişimdir ahahahah byrda neden yazdım bilmiyorum. Abla millete malzeme vermesek mi acabaaaaa
- 9 ay
Niye ben sen kadar yasli deilim
Cevap sahibi9 ay@olgunbeyy69severr her sey yaşa baglaman zaten hatali olldugu gosteriyor bi kere 😁
Cevap sahibi9 ay@mutsuzumartikk o zmn bana yalan soyledin demek ki? Daha bu sabah evlilik hayallerinden bahsetmedin mi?
- 9 ay
Evet oyle yapmış olabilirim. Ama gercek olan evli olmam. Mutlu degilim sadece.
- 9 ay
Elime gecsen terlete terlete
Cevap sahibi9 ay@CAGRI16 sanirim su kadar muhabbetin icinde burada akli basinda olan tek sen varsin 👍🏻
Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Küfür seviyor eşin. Bir iki deneme yap hatta arada tokat filan da at. Çekinme... Açılır ve alışırsın. Öyle seviyor demek ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
9 ayZamanla aşarsın yavrum eşim de senin gibiydi şimdi felaket şeyler söylüyor
02 Yorumla
Soran9 ayNasıl açıldı işte tüyo var mı ben diyemiyorum dilime gelmiyor o kelimeler
- 9 ay
Zamanla alışıyor karşındaki rahatlatırsa seni sen de daha rahat açılırsın o konuşmalı ki sen de konuşabilesin. Devam et daha hızlı yap bebeğimmm aşkımmm daha derine sok falan tarzı şeyler söylemeni istiyor muhtemelen istersen sana bu konuda yardımcı olabilirim yavrum
Şehvetli şeyler söylemeni istiyor heralde de kız bulmuş bunuyor işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayKonuştuğuna pişman et onu, canım elbise beğendim fiyatı 20 bin, telefon istiyorum fiyatı 60 bin, araba al bana son model sıfır vs de, bir daha konuş diye baskı yapmaz 😊🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
9 ayBiraz pratik yapman lazım bir şeyler öğrenip ondan sonra onunla daha rahat paylaşabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayArgo konuşmanı istiyordur bu ilişkide bazen zevkli olabiliyor hatta fantezi türü şeylerde konuşulabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayErkeğim
Kollarında çok mutluyum
Sar beni
Durma devam et
Milyonlarca kelime var yeterki iste..00 Yorumla
9 ayBöyle zorlayarak söylenecek şeyler değil doğal ve insanın içinden gelmesi gerekir. Senin kocan yanlış davranıyor yönlendiriyor seni
00 Yorumla
9 ayNeden yani mesela çok güzel devam et vs küçük kelimeler kullanabilirsin bnce
01 Yorumla
Soran9 ayBunlardan fazlasını istiyor argo istyor tam mantığını bende anlamadım ama konuş diyor argo konuş ağza alınmayacak şeyler söyle diyor ne blim ben anlamadım ki
Coşturneşini. Aslanımkaplanım de bak o zaman nasıl keyif alıyor
00 YorumlaZamanla olur bu. Eşinin baskı yapması doğru değil.
11 Yorumla
Soran9 ayİşte anlatamıyorum bunu bu sefer de psikolojik olarak isteğini yerine getiremeyince suçlu hissediyorum eksik hissediyorum
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Zamana birak ögrenirsin amasyada
09 Yorumla
Soran9 ayAmasya ne alaka
Soran9 ayAmasyada mı😂
Soran9 ayAmasyalı değilim ama giderim belki birgün neden olmasın
Soran9 ayEvliyim
9 ayAnnen nasıl teyzen nasıllar falan 😀
01 Yorumla
Soran9 ayHahah mantıklı 😂
Ereksiyon olamıyordur yardımcı olmanı istiyodur
01 Yorumla
Soran9 ayBu konuda bir fikrim yok
- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
8 aySeks esnasında konuşulmaz insicam bozulur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayHahahah motive et biraz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
9 ayzamanla açılırsın sıkma kendini
00 Yorumla Senden önce değişik fanteziler yaşamış bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
9 ayKonusmadan seksi yasayacaksin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 830 cevap paylaştı.
9 ayZevk aldıgını söyle daha önce nerelerdeydin de
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Şarkı söyle başta sonra Öbür kanala atla
00 YorumlaŞarkı söyle sesin güzelse😅😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayDik beni askm dik beni erkegim de inleyerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayHer şey çok güzel olacak kocişkom de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayNe istiyor mesela
00 Yorumla
9 ayutanma ya her şey ortada zaten :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu sen yapmak istiyo musun peki
00 Yorumla
9 aySende söyle daha guzel oluyor
00 YorumlaArgo konuşmanı mı istiyor?
00 YorumlaAlisacaksin yavastan
00 Yorumla
9 ayNasıl performansi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayZamanla alışırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBen de konuşamiyorum
01 Yorumla- 9 ay
Konuşmak zorunda değilsiniz zaten, istediğin gibi davran yeterli
- Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı.
9 ayZamanla alışırsın
00 Yorumla sus yap
00 Yorumla
9 ayDaha çok konuş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği