Cinsel Yaşam Haftada kaç kez seks yapılması uygun olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İki tarafın mutlu olacağı rakam nedir Haftada kaç kez seks yapılması uygun olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gshshshsh Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 9 ay En fazla 3 fazlası iki kişi içinde zararlı olabilir 0 2 Yorumla Soran 9 ay Peki seks süresi ne kadar uygun sizin için 1 saat 30dk 2 saat? Yorumla Gshshshsh 9 ay 40 45 DK ideal Yorumla
SalihC4n Takip Et Xper 6 Yaş: 30 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Karima bagli dindar bir karim olacaksa hafta da 3, bakire olmayan ve cok kez iliskiye girmis olan biri varsa 5 ya da 6 0 0 Yorumla
Suskun6868 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 9 ay Kesinlikle karsilikli olmali hergün 1 kere yapcaksin iki olmucak ama hergun bir olcak 0 1 Yorumla Soran 9 ay Peki seks süresi ne kadar ideal 30dk 10dk 1 saat vs. Yorumla
Sadecebiri080 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 782 cevap paylaştı. Bana kalsa haftanın her günü 0 3 Yorumla Soran 9 ay Kadının da istemesi lazım yok o mükemmel seks olmuyor Yorumla Sadecebiri080 9 ay İstettiririm Yorumla Soran 9 ay Tamamdır Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. 2 bence uygun amasyada 0 0 Yorumla
evdymevde Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Haftada 3 1 5 Yorumla Soran 9 ay Benim de uygun gördüğüm süre peki seks süresi ne olmalı 30dk 1 saat fazla mi Yorumla evdymevde 9 ay Bilmem🤔 Yorumla Soran 9 ay Düşünün isterseniz Yorumla evdymevde 9 ay Aman şimdi onumu düşüneyim Yorumla Soran 9 ay Tamamdır 👍 Yorumla
sıcaksevde43 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 9 ay her güne 3 posta desen 21 2 3 Yorumla HakannGul 9 ay Günde üc posta çok zor Yorumla sıcaksevde43 8 ay @HakannGul niye ayol :) Yorumla HakannGul 8 ay Kaç gün devam edebilecek bir yere kadar çeşme mi bu 😂 Yorumla
SadeeBenn Takip Et Bilge Yaş: 25 9 ay Her gün pompa 0 3 Yorumla Soran 9 ay Çok zor değil mi Yorumla SadeeBenn 9 ay Zor ama yokluğun acısını çıkarmak lazım 🤣🤣 Yorumla Soran 9 ay Haaa 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Her gün yapmak isterim de… 1 4 Yorumla Soran 9 ay Peki süresi ne kadar olmalı sizin için 20dk 10dk 1 saat? Yorumla Cevap sahibi 9 ay 30 dk Yorumla Soran 9 ay Tamamdır Yorumla HakannGul 8 ay Her gün yapmak istersin ama Yorumla
gezenadam33 Takip Et Yoda Yaş: 43 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı. Günde 2 0 9 Yorumla Soran 9 ay Yuh Yorumla gezenadam33 9 ay Ne olacaktı ya Yorumla Soran 9 ay Kadın istemeyebilir Yorumla gezenadam33 9 ay Ben isterim Yorumla gezenadam33 9 ay Kadın nedeen istemesin Yorumla Soran 9 ay Günde 2 çok gelebilir bazılarına Yorumla gezenadam33 9 ay Bielmem kalın da artık o düşünsün Yorumla Soran 9 ay Peki Yorumla gezenadam33 9 ay Bende isteyen bulurum artık önceden konuşmak lazkm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
En fazla 3 fazlası iki kişi içinde zararlı olabilir
Peki seks süresi ne kadar uygun sizin için 1 saat 30dk 2 saat?
40 45 DK ideal
Karima bagli dindar bir karim olacaksa hafta da 3, bakire olmayan ve cok kez iliskiye girmis olan biri varsa 5 ya da 6
Kesinlikle karsilikli olmali hergün 1 kere yapcaksin iki olmucak ama hergun bir olcak
Peki seks süresi ne kadar ideal 30dk 10dk 1 saat vs.
Bana kalsa haftanın her günü
Kadının da istemesi lazım yok o mükemmel seks olmuyor
İstettiririm
Tamamdır
2 bence uygun amasyada
Haftada 3
Benim de uygun gördüğüm süre peki seks süresi ne olmalı 30dk 1 saat fazla mi
Bilmem🤔
Düşünün isterseniz
Aman şimdi onumu düşüneyim
Tamamdır 👍
her güne 3 posta desen 21
Günde üc posta çok zor
@HakannGul niye ayol :)
Kaç gün devam edebilecek bir yere kadar çeşme mi bu 😂
Her gün pompa
Çok zor değil mi
Zor ama yokluğun acısını çıkarmak lazım 🤣🤣
Haaa 😂
3 bence
Çık mantıklı
5-6 ideal
Ayda 1
Her gün yapmak isterim de…
Peki süresi ne kadar olmalı sizin için 20dk 10dk 1 saat?
30 dk
Tamamdır
Her gün yapmak istersin ama
10..
Maşallah
Günde 2
Yuh
Ne olacaktı ya
Kadın istemeyebilir
Ben isterim
Kadın nedeen istemesin
Günde 2 çok gelebilir bazılarına