Soru Başlıkta haftada kaç kete cinsel ilişki olması normal özellikle evli çiftlerde?
2-3
3-4
4-5
5-6
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kalp ve damar sağlığı uzmanları günlük ve düzenli ilşki önerir. bu tabi insanın yapısına ve istek durumuna göre değişir. günlük ilişkiye giremeyenler en az gün aşırı yaşamalı yani en az haftada 3-4 kez yaşanmalı. ilişkide önemli olan düzenli olması. ayrıca aşırı istek varsa kısıtlama yapılmamalı. istek var ise ilişki yaşanmalı.
günlük düzenli ilişkinin diğer faydası erkekler içindir. performanslarını ileri yaşlara taşıyabilirler. az ilişki veya düzensiz ilişki yaşayanlarerken yaşta iktidarsızlık yaşar.
püf noktası düzenli belirli periodda olmasıdır.
Erkeklerin pil Ömrü 50 yasında bitiyor.
onu neye dayanarak söylediniz. kafadan sallama hurafe bilgilerle nereye varacaksınız. hani okumayı araştırmayı sevmiyorsunuz da gözünüz kör kulağınız da mı sağır. çevrenizde olan bitenleri görmüyor duymuyor musunuz. biz eşimle günlük ilişki yaşıyoruz sorunumuz yok. iktidarsızlık 70 yaş sonrasında düşünülecek bir konu.
en yakınımda var. babannemle konumustuk dedemle yaklaşık 10 seneden fazldır cinsen hayatlarının olmadığını söyledi. ve şu an 75 yaslarında ikisi de. yani 65 den önce bıtmıs
babanız sigara içiyor muydu?
evet sigara alkol alıyordu.
olay dediğime geliyor. muhtemelen babam da benim gibi günlük yaşıyordu performansını korudu. seyrek yapanlar ya da düzensiz yapanlar erken yaşta biter. düzensizden katımız şu. bir hafta 5 kez yapıp öteki hafta yapmayıp diğer hafta 1 kez yapıp diğer hafta 3 kez yapmak zararlı. bu günlük yaşanmalı. gücü yoksa gün aşırı olmalı. ama sürekli aynı düzende olmalı.
yaşam kalitesi, hastalıklar, alınan ilaçlar, ... bu konuyu etkileyen şeyler.
Sigara alkol sperm sayısı ve kalitesini olumsuz etkileniyor mu?
Büyük ihtimalle evet söylediğiniz çok mantıklı düzenli olduğu işin bitmemiş olabilir ya da genetik.
Yoksa normalde sigara ve alkol erkekleri bitiriyor diye biliyorum.
Kadınların menapozdan sonra erkeklerinde 50 li yaşlardan sonra bitiyor galiba baba olma imkanı
Tamamen şans işi ve kendine bakması ile alakalı yani
Sağlıklı bireylerde 4 ten az olmamalı ama bu ortalama 2_3 zor buluyor
Türkiye'de ortalama kaç
Bende öyle düşünüyorum
evet
Evet olmuyor asla
A-B diyorum
Cevap
20Cevap
çcouk isteniyorsa 4-5 tatmin içinse 3-4 ideal rakamlar. Ama ben 1 günde 10 kere yaşayanı işittim. Ülke aç yapacak bir şey yok.
Millet aç aç
2 den az olmamak şartı ile 3 5 iyidir. Hayat yoğunluğuna göre
Bana kalsa hergun yaparim ama gelecekteki eşim kabul edecekmi bilmiyorum
bir gün ara ile olmalı 3.4 kez
Siz yaslarında?
yine aynı. uyum ve karşılıklı bencillik olmamalı her şey yolunda gider.
45 yasından sonra cinsel hayat oluyor mu bunu hep merak etmişsimdir
cinsellikte hangi yaşta olursan ol beyinde bitmediği sürece bitmez. kadın ve erkek için de aynı
25 yaşındaki performans kalıyor mu
Normal 2-3. Tao olursa fazla.
1 hafta içinde, 5 gün içinde her gün 2 3 kere
3 ya da 4 yetiyor bana
Haftada 10 kez falan iyidir, siklarda yoktu ama 🤔
Yapabildiginnkadar yap olmali
Kaç kere kalkarsa o kadar inmeli
Haftanın 5 günü olması lazım güzel olur
günde iki defa
Hergün mi
😂😂 yalandan kim ölmüş
Şiödi nasıl şimdi?