Utanmak değil de sanki eğer karşılık verirsem beni şey gibi tanınmasından utanıyomm yani bende anlamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 ay
Bu hissettiğin çok normal aslında. Cinsellikten konuşunca utanman, istemediğin için değil; yanlış anlaşılmaktan korktuğun için. Oysa ki bir ilişkide en değerli şey dürüstlük ve paylaşım.
Sen kendini açtıkça, sevgilin seni daha iyi tanıyacak ve güven bağınız güçlenecek. Unutma; seni isteyen, zaten isteklerinle birlikte kabul eder 😉06 Yorumla
Soran9 ayAbi şükür sen anladın ya
Soran9 ayAma beni yanlış anlamasın diye geri çekildikce o kızıyor sinirleniyo çocukça davranışlar diyor
- 9 ay
Benim için seni anlamak zor olmadı çünkü hislerin gayet doğal. Utanman seni kötü yapmaz, aksine daha saf ve gerçek kılar.
Kendi hızında açıl, kimse seni yanlış tanımaz; seni gerçekten isteyen zaten en doğal halinle kabul eder 😉
Soran9 ayO etmiyo maalesef be abi
Soran9 ayBu halimi
- 9 ay
“Senin bu hislerini paylaşman zaten olgunluk göstergesi. Birini gerçekten seviyorsan utanç değil, samimiyet değer katar. Karşı taraf da seni böyle kabul etmeli; yoksa zaten eksik bir sevgidir 😉”
En İyi Cevaplar
İlişkide zaten gençler bu tür konuları merak ettiği için konuşuyor da ilişkiyi de çok değersizleştiriyor. Tavsiye etmiyorum. İnsan gibi konuşulsa bence ilişkiler daha değerli olur. Cinsellik iyi bir şey değil. Evlilik konuları bunlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
9 aySende bu konuları sevgilinle konusma baskalariyla konus
03 Yorumla
Soran9 ayKiminle dahi
- 9 ay
Kafana göre
Soran9 ayHihim
9 ayBence bu konuları konusma onunla yanlış anlıyabılır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. niye şey gibi tanısın sizi ya, siz de insansınız sonuçta merak edebilir, keyif alabilirsiniz
00 Yorumla
9 aySevgilin bence saçma kinusuyir niyeti belli abaza biraz galiba uzak dur derim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. bekaretin hep cepte, aklında olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBakire misin değil misin
08 Yorumla
Soran9 ayBakireyim tabi
Cevap sahibi9 ayAnlıyorum seni canım ama şöyle söyleyeyim kızlığının bozulması haricinde hiç bişeyden korkma seksting yapmak gerçekten güzel ve iyi hissettirir merak etme erkekler rahat rahat konuşabildiği kadınlara aşık olur öyle namuslu ayağına yatanlar çok naz yapanları hiçbir erkek istemez açıkçası
Soran9 ayZaten konuşmak istemediğim zaman çocuk gibisin vs şeyler soylu devamlı
Soran9 ayBağırıp çağırıyor
Cevap sahibi9 ayÖyle olmaz istemiyorsan zorlamamalı aşağılamamalı onun yaptığı yanlış hadi ordan onu gitsin yoluna
Soran9 ayBenim zoruma giden de o zaten
Cevap sahibi9 ayAyrıl gitsin mutlu değilsen değer görmüyorsan gönder onu
Soran9 ayBuyur
9 ayKarşılık verme o zaman
01 Yorumla
Soran9 ayVermediğimde sinirleniyo abi konuyu değiştirmeye çalışıyorum da çocuk gibisin diyor
9 ayCvp verme
10 Yorumla
9 ayUtanma ölümlü dünya
00 YorumlaYsni nessmsdir sevgilin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayIliskiniz yenimi
023 Yorumla
Soran9 ayYok 2 sene oldu
Cevap sahibi9 ayBaya olmus. Cocuga karsi istek duymuyomusun
Soran9 ayŞöyle aslında abi
Cevap sahibi9 ayNasil
Soran9 ayİstek geç evlendiğimizde merak ettiği her şey yok olur zaten şimdi erken kendimi öyle göstermek istemiyorum
Cevap sahibi9 ayBisey anlamadim
Soran9 ayYani istek yok diyim sana
Soran9 ayAma çok seviyorum abi sadece onunla böyle şeyler konuşmak rahatsız ediyor beni
Cevap sahibi9 ayIstegin yoksa yapacak bisey de yok. Bu utangaclikla ilgili degil. Sen guvenemiyosun
Soran9 ayÖyle mi diyorsun şimdi
Cevap sahibi9 ayEvet
Soran9 ayBilmiyorum vala deneycem ama
Cevap sahibi9 ayDenemezsin
Soran9 ayAbi ben böyleyim ona bakılırsa oda bunu kabullenmesi lazım
Cevap sahibi9 ayAnliyorum ama icinde de bir istek duymuyomusun hic
Soran9 ayO kadar da değil ara ara olur ama bunu hiç paylaşmadım onunla
Cevap sahibi9 ayCekingenmisin sen
Soran9 ayOnu diyorum ya abi
Soran9 ayBu tarz konuşmalarda sürekli gerideyim utanıyomm söyleyemem asla
Soran9 aySevgilimle tabi
Cevap sahibi9 ayBir taraftan iyi. Sen kendini garanti altina almak istiyosun. Bakiresin ve onem veriyosun. Birde siradan gorulmek istemiyosun
Soran9 ayYani
Soran9 ayTm tm
Konuş boş ver
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim cinsel konuları açınca kendimden utanıyorum. Bunu nasıl aşarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat