Güncellemeler
+1 yıl
O kadar şey okuyorum hani yüzüne oturmak için istekli olan kızlar ne bileyim oral yaptırmaktan hoşlananlar ben kendi bedenimden utanıyorum
Arkadaslar istek konusunda bir sıkıntım yok ancak seks esnasında bazen utanıp daralıyorum hemen bitsin istiyorum bunu nasıl asabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
filmde oynadığını düşün yani eol icabı yapmak zorundasın anı yasa
Cidden bu şekilde mi düşünüyorsun
İlişki esnasında Konuşarak;
Çılgın ve sansürsüzce ve zevkini kısıtlamaksızın bir ilişki yaşarsan utanma sorununu çözersin.
Utanma olgusu zevkin en büyük engelidir.
Ya kötü düşünceler ile özgüvenini yikiyorsun
O an bişey düşünme. Kimse kusursuz değil sonuçta. O ana odaklan ve zevk almaya bak
Hemen başlamayın. Ortam ısınsın kendini güvende ve yakın hissedince başla. Ön sevişmeyi uzun tütün
İlginç bi durum evlilik yok sanırım sevgilisiniz ondan
Bunu partnerin ile cozebilirsin yoksa sorun hep devam eder
p*rno seyredip normalleştir
Iste orada olanlarla gercekligin alakasj yok bende ondan çekiniyorum. Sey oyle estetikli gibi değil olamaz da
yahu sana gerçek gelmiyorsa internette paylaşımlıları bul onlar gerçek oluyor rahatla biraz , eğer rahatlatacağını düşünürsen sexting de yap
Yaptim onu tabiki begeniliyor da bedenim ama iste isteee 🤦♀️🤦♀️
işte dediğine göre yazamadığın şeyler var ama bence yaz konuşmak iyi gelir
kendinde eksik gördüğün ne var peki?
Eksik degil de bedenim konusundq acaba diyorum bazen her ne kadar partnerim iyi dese de
kendini seversen , kendini olduğun gibi kabul edersen sorun çözülür
Hemen biliyordur zaten
Nasil
Bitiyordur
Utanmak aşırı saçma değil mi
Boğazını sıkmasın söyle de sjsj
Kimle yapıyorsun
İnsan kendi bedeninden utanır mı? Kendini güzel bulmuyor musun?
Ya buluyorum ama su yaygınlaşan seyler var ya pembe kuku büyük göğüs. Hani tam p.. noyu yaşatamazsam diye korku
Kalcamizda illa sivilce cikiyor oyle top gibi durmuyor yani bunlari dusundukce soguyorum
Ohoo sen bunları düşünürsen kusursuz kadın bulamazsın zaten, her insanın kusurları olabilir benim de var ne yapalım yapmayalım mı 😀 hem p0rnolara bakma sen onlar tamamen göze hitap ediyor gerçekte öyle bir şey yok
Icimi rahatlattin gerçekten teşekkür ederim
Rica ederim, bu arada kimle yapıyorsun sevgilin mi?
Isiklar kapali olmasi yeterli
Uzunmu suruyorr
Bol bol yapıcan
Ne zaman evlendin
rahat ol kasma
Keşke
Loşbir işikta ilişki yaşa
Evli misin
Hayir
Ilkin mi
Hayir degil
Performansı mi kötü