Cinsel Yaşam Sabah seksini güzel kılan şey ne? befoderler Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Niye daha çok seviyorlar? Sabah seksini güzel kılan şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Leviache Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 9 ay En tatlı sabahlar çokokrem ile başlar. Katılmıyorum 0 1 Yorumla befoderler 9 ay Allah seni ahahshshajak Yorumla
ca_nnnnnn Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Sabah seksten bayanlar hoşlanmaz ki erkekler hoşlanır ister bayanlar gece yatmadan önce yapılan seksten çok zevk alırlar bunu bilmiyon 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay millet o enerjiyi nereden buluyorsa😃 ben kalktığımda belim kırılmış gibi oluyorum 5 7 Yorumla Nanelimon09 9 ay Gece yaptıktan sonra mıı Yorumla Cevap sahibi 9 ay uyandıktan sonra Yorumla Nanelimon09 9 ay Aa kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi 9 ay 19 Yorumla Nanelimon09 9 ay Çalışıyor musun ondan mı yorgun oluyorsun ki Yorumla Cevap sahibi 9 ay bilmem ki çalışmıyorum Yorumla Nanelimon09 9 ay Normal değil ama tahlil ol bir ara Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Erkek güç toplayınca gece boyu. Hem kadın hem erkek mutlu oluyo demekki 😅 5 1 Yorumla Kutukutupensem 9 ay Tahmin mi bu 🤔 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erkeklerde sabah fizyolojik ereksiyon olur. Hazır kalkmışken kullanırşar. Sabah ereksiyonh tahrikten bağımsız, normal her erkekte olur 0 0 Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. O gece birikmesi VeKadının içine meyveyi vermek 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. zihin sıfır, ruh sıfır, beden sıfır, enerji tavan mahmurluk alabildiğine başka ne isterdim 0 0 Yorumla
fastandfurious_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Sabahları erkeklerin ereksiyon süresi daha uzundur ve penis daha sert olur sebebi bu 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Tam bi dinlenmeden sonra enerji daha da doluyor gün güzel geçiyor 0 0 Yorumla
Olugide1 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 830 cevap paylaştı. Dingin vücut, sakin kafa. Full enerji.. daha ne olsun ki? 0 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. gece dinlenen vücut sabah daha dinç oluyor yorgunluktan arının vücut bir de kafa rahatsa sabah yapılan seks daha tatmin edici oluyor güne daha mutlu başlamanı sağlıyor 0 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence o kadar güzel değildir kim uykusundan uyandırılmak ister ki 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay Sabah sekizin güzel kılan şey yanında sevdiğim bir kadınla uyanman 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay Sabahı akşamı bilmem Seninle geçen zamanlar daha güzeldi sabah gece fark etmez. Canım benim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Hiç sabah denemedim zaten ben sabah insanı değilim hiç enerjim olmaz. 0 0 Yorumla
ZIPPİRK190110 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 9 ay Zihnin berrak oluyor tüm düşüncelerde arınmış o yüzde guzel 0 0 Yorumla
Muhammes2525 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Sabah dimdik ve enerjli oluyorum 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Öperek uyandirmak amasyada 0 0 Yorumla
_SorunZamanDilimi Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Sabahları erkekler daha ereksiyonlu oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay Sabah eşim yuzume oturarark uyandirdi sabah iki tarafda daha istekli oluyor bence oyuzden 0 0 Yorumla
ByWαyɳe Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Sabah libidosunun çok güzel olmasından kaynaklı. 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı. Sevdiğinle birlikte yapmak olurdu sanırım 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Vücudun dinlemiş olması 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Enerjik olunuyor bu yüzden olmalı 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. sevilmesi 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Ah nerde 0 0 Yorumla
PİKAÇU10 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. O heyecan 0 0 Yorumla
gastigo Takip Et Xper 6 Yaş: 39 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Erkek tabiii 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
En tatlı sabahlar çokokrem ile başlar. Katılmıyorum
Allah seni ahahshshajak
Sabah seksten bayanlar hoşlanmaz ki erkekler hoşlanır ister bayanlar gece yatmadan önce yapılan seksten çok zevk alırlar bunu bilmiyon
millet o enerjiyi nereden buluyorsa😃 ben kalktığımda belim kırılmış gibi oluyorum
Gece yaptıktan sonra mıı
uyandıktan sonra
Aa kaç yaşındasın
19
Çalışıyor musun ondan mı yorgun oluyorsun ki
bilmem ki çalışmıyorum
Normal değil ama tahlil ol bir ara
Erkek güç toplayınca gece boyu. Hem kadın hem erkek mutlu oluyo demekki 😅
Tahmin mi bu 🤔
Erkeklerde sabah fizyolojik ereksiyon olur. Hazır kalkmışken kullanırşar. Sabah ereksiyonh tahrikten bağımsız, normal her erkekte olur
O gece birikmesi
Ve
Kadının içine meyveyi vermek
zihin sıfır, ruh sıfır, beden sıfır, enerji tavan mahmurluk alabildiğine başka ne isterdim
Sabahları erkeklerin ereksiyon süresi daha uzundur ve penis daha sert olur sebebi bu
Tam bi dinlenmeden sonra enerji daha da doluyor gün güzel geçiyor
Dingin vücut, sakin kafa. Full enerji.. daha ne olsun ki?
gece dinlenen vücut sabah daha dinç oluyor yorgunluktan arının vücut bir de kafa rahatsa sabah yapılan seks daha tatmin edici oluyor güne daha mutlu başlamanı sağlıyor
Bence o kadar güzel değildir kim uykusundan uyandırılmak ister ki 😅
Sabah sekizin güzel kılan şey yanında sevdiğim bir kadınla uyanman
Sabahı akşamı bilmem Seninle geçen zamanlar daha güzeldi sabah gece fark etmez. Canım benim
Hiç sabah denemedim zaten ben sabah insanı değilim hiç enerjim olmaz.
Zihnin berrak oluyor tüm düşüncelerde arınmış o yüzde guzel
Sabah dimdik ve enerjli oluyorum
Öperek uyandirmak amasyada
Sabahları erkekler daha ereksiyonlu oluyor
Sabah eşim yuzume oturarark uyandirdi sabah iki tarafda daha istekli oluyor bence oyuzden
Sabah libidosunun çok güzel olmasından kaynaklı.
Sabah ten tene uyanmak
Sevdiğinle birlikte yapmak olurdu sanırım
Vücudun dinlemiş olması
Saf enerji ile güne başlamak
Enerjik olunuyor bu yüzden olmalı
sevilmesi
Ah nerde
Partnerinizle mutlu olmak
İlk uyandığın da gelen o istek
O heyecan
Sen olursan daha iyi
Ağız kokusu