Sabah ben her uyandığımda sebepsiz yere erekte vaziyette oluyorum hep. İyi uykumu alıp, enerjik uyandığım için belki de. Benim için sabah seksi olmazsa olmazım. İkimiz de çok seviyoruz. Ardından da yüz yıkamaktansa hemen duşa giriyoruz. Ben bu yüzden sabah seksini çok çekici buluyorum. Herkes çok mutlu oluyor. 🤗🌸😎
Çünkü sabah uyanıyorsun mesela herkes geceler normalde ama gece aslında bütün gün yorgun oluyorsun yani yoruluyorsun sadece uyumak istiyorsun ilişkiye girsem bile pek verimli olmuyor ama sabah uyandığımda kan dolaşımını devam etmiş oluyor yani enerji birikmiş adını bile bilemediğimiz bir sürü hormon salgılanmaya devam etmiş sabah girilecek ilişki tabii ki. Bir daha verimli olur
Sabah dinlenmiş uyanıyorsun böyle. Vücut kendini salmış bundan olsa gerek güzeldir sabah seksi. Başka bir yönden bakarsak sabah seksine, geceden dişini fırçalamamış partnerin ağzı kokar iğrenilir sabah seksinden kaçılır. 😊
Sabah uykunu eğer iyi aldıysan enerji birikiyor. Veya uykunu almasan da hormonlar yüksek oluyor sabah işte. Tam bilemiyorum sanırım öyle
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sabahleyin bir öğün seks, kahvaltıdan daha enerji veriyor. Ciddiyim. O gün güzel geçiyor. Uyku sersemiyken, ikimiz de en saf duygularımızla dokunurken hoş oluyor.
Hatunun henüz hazır olmaması uykulu ve en masum halı.. hafıf sersem, meraklı bakışları ayrıca bıraz canının yanması.. kahvaltı oncesı yapılabılır en muthıs aktıvıte..