Eğer bir erkek bir kadını yeteri kadar seviyorsa soğumaz. Fakat hoşlantısı sadece seks odaklıysa ya da herhangi bir hoşlantısı yoksa bu durumda istediğini aldıktan sonra soğur.
Seven erkek sogumaz soğuyan erkek muhtemelen skor yapmaya çalışan erkektir kadına duyguları varsa hoşlantı gibi şeyler aksine kadının daha çok üzerine düşecektir elinden kaçırmamak için
Seven erkek soğumaz. Daha çok bağlanır. Ama amacı seks olan biri o amacına ulaştıktan sonra uzaklaşır. Bu da rezilce bir durum tabi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
9 ay
Fazla sebepleri var ama bunun en büyük nedeni kadının cinselliği silah olarak kullanması erkek bir şey için olması gerekenden fazla çaba harcıyor istediğine ulaştıktan sonra da aslında bir anlam ifade etmediğini anlıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
9 ay
amacı bu çünkü. zikip zevkini almak. sizlerde evlenmeden verdiğiniz için bu tarz kızlardansınız.
Doğal reflex. Anlatamayız galiba size o duygu geçişini…
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
9 ay
Evlenmeden verdiğiniz için oluyor bunlar. Bu aslında soğuma değil. Senden aldı zevkini şimdi sıra başkasında, ondan da aldı mı gidecek diğerine. Bu erkeklerin çoğu böyle zaten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Eğer bir erkek bir kadını yeteri kadar seviyorsa soğumaz. Fakat hoşlantısı sadece seks odaklıysa ya da herhangi bir hoşlantısı yoksa bu durumda istediğini aldıktan sonra soğur.
Seven erkek sogumaz soğuyan erkek muhtemelen skor yapmaya çalışan erkektir kadına duyguları varsa hoşlantı gibi şeyler aksine kadının daha çok üzerine düşecektir elinden kaçırmamak için
Seven erkek soğumaz. Daha çok bağlanır. Ama amacı seks olan biri o amacına ulaştıktan sonra uzaklaşır. Bu da rezilce bir durum tabi
Fazla sebepleri var ama bunun en büyük nedeni kadının cinselliği silah olarak kullanması erkek bir şey için olması gerekenden fazla çaba harcıyor istediğine ulaştıktan sonra da aslında bir anlam ifade etmediğini anlıyor
amacı bu çünkü. zikip zevkini almak. sizlerde evlenmeden verdiğiniz için bu tarz kızlardansınız.
Sen şu an boş konuşuyorsun
işinize gelmeyince boş konuşuyorsun. Yahu adam amacına ulaşıyor tabi soğuyacak. Amacına ulaşıyor. Amacı sevmek evlenmek olan bir insan bundan soğumaz.
Doğal reflex. Anlatamayız galiba size o duygu geçişini…
Evlenmeden verdiğiniz için oluyor bunlar. Bu aslında soğuma değil. Senden aldı zevkini şimdi sıra başkasında, ondan da aldı mı gidecek diğerine. Bu erkeklerin çoğu böyle zaten.
Aslında bir kere yatak arkadaşlığını elde ettikten sonra bırakamaması lazım.
Bu aslında erkekle değilde kadın ile alakalı bir durum
Amaç başka insanların öyle..
Yuva kurmak hedefliyse halbuki o bağ daha da kuvvetlenir
Tek gecelik ilişki ise soğur sevdiği birisi ise bağlanır
karakteristik bir şey değilse biyolojik olarak bir süre uzaklaşma doğal
Sevdiği kadınsa soğumaz ama sadece o iş içinse sogur
Biz biraz hayvan gibiyiz gerçi ben öyle değilim ama
kadını kullanan erkek soğur seven erkek soğumaz
brn asla sogumam her gun en az 1 posta icin yanimda hazirda brklesin
Yo soğumam aksine seks arkadaşım olduğu için mutlu olurum
Soğuma değil o 15 20 dakka duzeliyoruz en azinda benim için oyle
Bilimsel açıklaması vardır bunların