Erkekler neden susuyo biz o kadar nefes nefese kalıyoruz inliyoruz erkeklerde tık yok bazen konuşturuyorum öyle cevap veriyo arada küfür felan ediyo hoşuma gittiğini bildiği icin oda zorla yoksa put gibi
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 680 cevap paylaştı. giren kıza girdiği için ama sexs yaparken bende eşlik ediyorum partnerime sessiz kalmıyorum sana put gibisi denk gelmiş tatlım
010 Yorumla
Soran+1 yılO kadar zevk alırken susabilmesine şaşırıyorum
Soran+1 yılZevk almasa direk söyler zevk alamıyorum diye çünkü cinsel hayatımız renkli sürekli yeni biseyler katmaya çalışiyoruz fantazi felan zevk almaması imkansız nide herşeye aciyo dur diyen bir kadın değilimdir sekste sınır olmaz canım yansada bagiririm cok aciyo diye ama eşime dur demedim hic
- +1 yıl
zevk alıp almadığını ne kadar düzenli de olsa belki söyleyemez o onun kararı sen sadece onun fikirleri üzerinde yürüyorsun ve zaten dur acıyor gibi vs olmuş olsan hiç bir işe yaramaz olursun evet sexste sınır kural olmaz zaten bağırmak çığlık atmak daha haz verici zevkli muhteşem işin en güzel yanı da o zaten ama ne kadar tecrübelisin bilemem ya da daha farklı arayış içinde olduğu için de yapablir
Soran+1 yılHer istedigini yapıyorum daha napabilirimki sessiz sakin bir kadında değilim cok istekliyim
Soran+1 yılYatakta hep kendi istediği olsun istiyo normal hayatta asla öyle değil sen bilirsin der. Yatakta ben bisey dedimmi hemen huzursuz oluyo
- +1 yıl
öyle tek taraflı olmaz ve sexs de küsmek kırılmak surat asmak alınmak vs olmaz ona sen çok yüz vermişsin ve zaten öyle birisi ile hiç zevk alınmaz odun gibi seni memnun etmesi haz vermesi zevk vermesi lazım öyle birisi olması lazım yatakta seninle bak gör nasıl farkediyor herşey
Soran+1 yılZevk vermiyo diyemem hatta çok veriyo çünkü zevklerimiz genelde ortak beni sıkan ben bişey dediğimde takmamasi canı nasil istiyosa öyle devam ediyo
En İyi Cevaplar
+1 yılBen tam tersi konuşurum ;)
sana susanları denk gelmiş..08 Yorumla
Soran+1 yılDenk gelmis dedigin bir kocamla iliskiye girdim bekarken sevgililerim oldu tabide iliskimiz olmadı sevisme diyelim en fazla
- +1 yıl
Anladım ama sevişirkende tabi erkekte güzel sözler söyler konuşur..
Eşin demekki konuşmayı sevmiyor. sessiz kalmayı tercih ediyor..
Soran+1 yılSevisirken yine konuşuyo edebiyatci siir felan okuyo içime girdimi bitti konusmaz
- +1 yıl
sevişirken şiir?
ilginçmiş walla
İçeri gidince odaklanıyor demekki :)
Soran+1 yılÖpüşürken felan okuyo is sexe dönüşünce adami kaybediyorum :D
- +1 yıl
Şiir okumayı yazdım kenarada ben gülerim yaa ne okuycam :)
Soran+1 yılEşim edebiyat öğretmeni :)
- +1 yıl
:) :) hahaha tabi yaaa nasıl düşünemedimm.. yok bana göre değil bu iş vazgeçtim ;)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
25Cevap
Senin şansınmış o gayette of puff harikasın yaa sen benim küçük fah... falanlar havada uçuşuyo :D bende
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle istiyorum iste ah bir anlasa
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin sessiz olması ilişkide daha iyi bence.
Zaten kadın inliyorsa erkekte bağırıp işler karışmasın bence.126 Yorumla
Soran+1 yılBenimde sinirime dokunuyo ben çığlık çığlığayken onun put gibi durup sinirli bakis yapıp arada gülmesi onlarida hosuma gidiyo diye yapiyo he yoksa tam put
Cevap sahibi+1 yılbence erkeğin sessiz sakin olması daha iyi çünkü erkekte kadın gibi bağırırsa erkeğinki itici oluyor ya.
ha erkek bağırarak küfür eder o ayrı ama zevk alıyormuş gibi erkeğin inlemesi itici bence. Adamın elinde olan bir şey değil inleyecek olsa elinde olmadan inler.
Soran+1 yılEn azından ohlamasi mantıklı değilmi
Cevap sahibi+1 yılmantıklı ama sessizce mırıldanıyordur belkide.
Soran+1 yılÇok sert bakıyo ama hic acima duygusu yok başkası olsa acıyo diyince gecer tamam der benimki sert sert bakiyk
Cevap sahibi+1 yıladam dominantmış demek ki :)
eğer sen acı çekmekten hoşlanmıyorsan ilişkide iken sen de ona acı ver biraz :)
Soran+1 yılYo hosuma gidiyo benim sıkıntım sadece düşman gibi bakması gecendd söyledim sinirli halin seni tahrik ediyo kendin soyluyosun dedi bisey diyemedim
Cevap sahibi+1 yılyani bazı şeyleri değiştiremezsin bence onu öyle olduğu gibi kabul et.
çünkü inlesin diye ısrar edersen adam beceremez bunu daha da itici olabilir bence böyle daha iyi.
Soran+1 yılBende öyle çıtımı çıkarmadan dursam o rahatsız olmazmi
Cevap sahibi+1 yılolabilir çünkü erkek yatakta inleyen kadını sever.
sen inlemekte sıkıntı çekmiyorsan inle tabi.
Soran+1 yılHoşuna gittiği belli sustugumda vuruyo inliyim diye
Cevap sahibi+1 yılyani sen en iyisi inle bence susma.
sen ne kadar tahrik olursan o da o kadar tahrik olur bağırmasa bile bağıran bir erkekten daha çok zevk alır.
Soran+1 yılInlemekten cok bağırıyorum en küçük bir sizida
Cevap sahibi+1 yılhaklısın o an ki şevk ile erkekte nasıl davranacağını bilmiyor canının yanmasını sevmiyorsun değil mi?
Daha önce hiç ilişkiye girmemiş bir kadın ve erkek için ilk başlarda bunlar normal.
Aşırı değil ama kadınının canının yanması erkeğe biraz daha fazla zevk veriyor.
Soran+1 yılKüçük acıları seviyorum tatlı geliyo. Farkındayim düşününce zoruma gidiyo ben aglarken hizlanmasi felan. sen erkeksn mesela kadının acı çekmesi neden hosuna gider
Cevap sahibi+1 yılhiç düşünmedim acı çektirmeyi aslında
sanırım bu biraz sadistlik ve güçle alakalı erkek gücünü hissettirdiği için zevk alır sadece acı çektirmekten.
Ben de tam terzi kadın bana acı çektirmeli.
Soran+1 yılHayır hiç fırsat bile vermiyo bigün dedim sert yapiyosak bikerede ben seni bağlayım felan ben erkegim dedi
Cevap sahibi+1 yılzevk meselesi aslında önyargısı var.
ilişkide iken cowgirl pozisyonunda zıpladığı sırada hatun benim suratımı tokat manyağı yapmalı çok tahrik eder beni. Dediğim gibi adamın önyargısı var erkeklikle alakası yok bunun. ve açı çekmeyi sevmiyordur.
Soran+1 yılAdaletsiz oluyo böylede benim elim hep bağlı felan tamam hoşuma gidiyo ama kurban hep benim olmuyoki
Cevap sahibi+1 yılhaklısın seni anlıyorum maalesef erkekler bu konuda çok katılar ve önyargılardır değiştiremezsin.
ben Allahtan öyle değilim. Mutlu edeceksin ki mutlu olacaksın benim felsefem.
Eğer üstüne çok gidersen bu cinsellik konusunda ters tepebilir.
Soran+1 yılOtoritesiyle zevk aldığının farkındayim zevkinede engel olmak istemedigim için katlanıyorum en çokta
Cevap sahibi+1 yılsonuçta anlaşıyorsunuz bir şekilde sıkıntı yok bence.
Ama bana göre yatakta kadın otoriter olmalı.
Soran+1 yılŞu sıkıntı biseye alisinca baska bisey cikariyo sürekli değiştiriyo huyunu yeni icatlar
Cevap sahibi+1 yılo zaman bu konuda sevmediğiniz bir şey olarak tavrınızı net olarak belli etmelisiniz.
kabul etmezse sizde kendi zevklerinizi ona dayatın o zaman.
Soran+1 yılBiraz şey mantığı var ben erkeğim bu senin görevin gibisinden ama günlük hayatta görsen kilibik dersin ben ne desem tamam der yatağa girince erkek olduğunu hatırlıyo bütün erkekligini yatakda gösteriyo
Cevap sahibi+1 yılevet bazı kişiler öyle ama
yine de çok kötü değilsiniz anlaşıyorsunuz mutluluğunuz bozulmasın.
bu onunla alakalı değil erkeklerin genetiğinde var kendisini dişisine yatakta güçlü göstermek ister.
Susar deyince bende su icme istegi anlaminda sandim :D bize giren cikan yokki neden bagiralim ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılZevk aliyosun sonuçta put gibi kalmayı nasıl beceriyosunuz
ben konuşmaya bayılırım.. herkese göre değişiyor demek ki
02 Yorumla
Soran+1 yılNe konusuyosunuz mesela
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeyninin s. kine hükmedeemesinden erken boşalmaktan korkuyor olabilirler
04 Yorumla
Soran+1 yılAdam cidden put gibi oluyo mesela doggy yapiyosak arada kafamı çevirip bakıyorum bakışları bile put gibi oluyo bakınca daha bir sert bakıyo
Cevap sahibi+1 yıltamamen beynını boşalmamaya odaklıyor oyle hırsla senın canına okuyor işte seks yapmayı bılmıyor
Soran+1 yılAynen dediğin gibi canımı okuyo çünkü bakışlarından belli altında düşmanı varmış gibi bakiyo o bakışını seviyorum hoşuma gidiyo ama içinden gelerek öyle baktığıni düşünüyorum bazen kötü hissediyorum
Cevap sahibi+1 yıltam aradıgın tarz erkek nadirdir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseninkinde sıkıntı var canım , ben öyle değilim küfür hoş değil, argo konuşuruz inlemelerimizin arasında çok güzel olur ;-)
011 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli or... denmesi yatakta hangi kadına dersen de hoşuna gider
Cevap sahibi+1 yılHayııırrrr ! ben demem onu eşime, bence bir çok kadının hoşuna gitmez bu. Argo diyorum canım küfür değil ;-D yani isteklerimizi, zevkimizi argo kelimelerle ifade ediyoruz. Mesela, misyonerdeyken taşaklarına kadar sok hayatım gibi, ben sırtüstü yatarken üzerimde cowgirlde pozisyonunda s. k beni hadi daha sert, g. tümü tokatla falan. Oral da hadi dudaklarını em gibi
Soran+1 yılNormalde dense katliam çıkar ama yatakta o anki hormonlarla hersey hoşuna gidiyo çok tanidigim var bunu yapan kadinlarin hosuna gidiyo belki esinde seviyodur hic sordunmu
Cevap sahibi+1 yılSordum tabi, bokunu çıkarmaya gerek yok dedi :-) Ya zaten istese ben demem ;-) Sen başka nelerden hoşlanıyorsun, partnerin ne diyor
Soran+1 yılBen biraz sertlik seviyorum bazen bilerek acıyo diye kıvraniyorum sus felan demesi hosuma gidiyo sertligi zaten her kadın sekste azda olsa acı duyar zevk acıyi unutturur. Bazen cok acıyo nolur cikar biraz diyorum acicak tabi diyip dahada sokuyo nasıl hoşuma gidiyo off
Cevap sahibi+1 yılHmmm biliyorsun sen bu işi, acı ve zevk
Cevap sahibi+1 yılVajinalda acıyormu ki? Çok mu kalın partnerininki, yoksa anal da mı acıyor
Soran+1 yılVajinalde cok acimiyo hatta hic acimiyoda bilerek acitiyo sokup icinde bastiriyo felan cikarirken üste surterek bilerek acıtıyo
Cevap sahibi+1 yılHmm biliyor senin neden hoşlandığını ona göre yapıyorr :-)
Cevap sahibi+1 yılBaşka neler hoşuna gidiyor? Bu arada çok mu küfür seviyorsun bakiym sen?
Cevap sahibi+1 yılyazmadın ama :-/
Gizli Üye(36-45)+1 yılişine konsantre olmuştur ya da o anın gerçek olup olmadığını düşünüyordur sevgilinse
024 Yorumla
Soran+1 yılHayır eşim
Cevap sahibi+1 yılçenesi değil başka yeri konuşuyorsa çok takılma ;)
Soran+1 yılKonuşuyo tabi sıkıntı yokta bu ara çok takıntı yaptım biseyi söyleyip biktirincada sinirini yatakta cikariyo sürekli aynı şeyi söylüyorum sabrinin taşmasındnda korkmuyo değilim
Cevap sahibi+1 yılsert seviyorsan, sertliğe yönlendirirsin en fazla
Soran+1 yılSert seviyorum benim sevdigim tatlı aci gerçek acıyı tadinca kacmak istiyo insan
Cevap sahibi+1 yıltatlı sertlikten kastın nedir? neler tatlı sert neler aşırıya kaçıyor
Soran+1 yılGözümü bağlayıp vurması tatlı sert zevk alıyorum en basiti mum damlatma aşırı
Cevap sahibi+1 yılTamam domaltip yaparken falan vurulur da mum damlatma ne ya. Manyakca kabul edilemez. Denedi mi kocan boyle birseyi?
Soran+1 yılbir kere denedi
Cevap sahibi+1 yılaffedersin ama oha derim. sadistlik ya. fare üstünde deniyor sanki. hiç bir canlı da denenmez.. kalçaya tokat ve diğer tatlı serti yapıyor musunuz
Soran+1 yılHer dediğini yapınca böyle oluyo işte bir kere yaptı bida fırsat vermedim. Onlar her olan şeyler evet
Cevap sahibi+1 yılfantezi güzeldir ama bu denenmez. bir daha da yapmaz umarım. yaşlarınız kaç kaç
Soran+1 yılBen 23 eşim 24
Cevap sahibi+1 yılçok gençmişsiniz. ikiniz de birbirinizin ilkisiniz galiba
Soran+1 yıl16 yaşından beri birlikteyiz zaten
Cevap sahibi+1 yılnerden baksan 5 6 senedir seks yapıyorsunuz öyleyse? bayağı alıştınız birbirinize
Soran+1 yılGerçek anlamda seks daha iki yıl bile olmadı evlendiğimiz öncesi sevismeler felan
Cevap sahibi+1 yılçok gaza geldiğinde de mi konuşmuyor* zorla biraz ayakta falan yapsın ya da çok zevk aldığı anlarda. boy kilon nasıl
Soran+1 yıl1.66 65 kiloyum kışa doğru çocuk yapmayı düşünüyoruz hamileyken nasıl sabretcek bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılFizigin sert seks icin musatmis. Kisa mi hamile kalmak istiyorsun yoksa simdiden mi istiyorsun
Soran+1 yılKışın istiyorum yazın dogsun diye
Cevap sahibi+1 yılO zaman agustos eylul gibi bol bol calisacaksiniz gece gundüz kar yaģmur demeden :)
Soran+1 yılEylülde felan heralde
Cevap sahibi+1 yılBu aylarda ne sıkikta yapiyorsunuz? Korunma nedir
Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Kimi kadında put gibi olur.. Tarz meselesi..
07 Yorumla
Soran+1 yılKadın put gibi olamazki inliyoruz hicbisey yapmasakta
Soran+1 yılbir kadın inlemeden nasıl durabiliyo özendim
- +1 yıl
erkekler bazen karıştırıyor doğru. ne kadarlık sertlik için iyi senin için? ne kadarı aşırı
Soran+1 yılBağlama saplak felan iyi mesela sabahları kalçamdaki morluklari görmek hoşuma gidiyo ama daha ilerisi zarar
Evet öyle bir durum var yatakta çok zıt oluyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılneden acaba mk? Bu da soru mu
01 Yorumla
Soran+1 yılCevabıni ver o zaman
+1 yılruhlarınız mutlu olsun bize yeter
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Konsantre olmuştur pür dikkat işe koyulmuştur
05 Yorumla
Soran+1 yılZevk alıyo sonuçta neden inlemiyo mesela
Soran+1 yılOnu tabiki çıkarıyo çok sıcak yakiyosun diyo ve susuyo
Soran+1 yılEn çok küfür veriyo zaten bende o haldeyken devlet meselesi konuşalım demiyorumki mesela ben yavaş dedikçe o hı hı diyip gulse nası hoşuma gider yine ya yavaş felan derim ama cok tahrik ediyo gülüp takmamasi
+1 yılsohbet edecek halimiz yok ya :D
08 Yorumla
Soran+1 yılBiz napıyoruz? Mesela sen bir kadının alttayken sessiz durduğunu gördünmü hiç
- +1 yıl
doğru lakin iniltiden baska ses mi çıkıyor. dün ne yaptın. beni özledin mi. yarın ne yapacaksın vs vs sohbet mi ediyorsunuz sanki :D
Soran+1 yılBen başta yavaş nolur diye bağırıyorumdur sona doğru boşalma sakın bastır diye :D
- +1 yıl
normali bu zaten :)) biri konuşurken saygı duyarım sessiz olurum :D
Soran+1 yılEsimde diyoki sen hic bir zaman susmuyosunki yatakta susasim çok bagiririm tatile çıktigimizda otellerde ağzımi bagliyo bagirmiyim diye
- +1 yıl
yazııııkkk :D
Soran+1 yılNapalım elaleme rezilmi olalım :D
- +1 yıl
iyisin iyi ne diyeyim sharapova kortta sen yatakta :D :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kadarlık evlisin ki söylemiyorsun eşine?
021 Yorumla
Soran+1 yıl2 yil olcak ekimde
Cevap sahibi+1 yılönceden beri hep konuşmasını mı istiyordun? neden bu duygu oldu sende?
Soran+1 yılSon zamanlarda takıntı oldu yatakta duygusuzlasmasi kötü hissediyorum kendimi
Cevap sahibi+1 yılkonuşmayınca sana duygusuz mu geliyor ki canım?
Soran+1 yılEvet soguk soğuk bakışı felan kötü hissettiriyo
Cevap sahibi+1 yılcinsellik dışında nasıl aranız ki? üzülüyor musun bir şeyler yolunda değil mi sana davranışları olarak?
Soran+1 yılYo hersey yolunda cok severek evlendik evde kararları ben veririm bidedigimi iki etmez ama o yatakta duygusuz davraniyo sertlik istiyo tamam bende sert seviyorum ama bisürü sonra duygusuzmus gibi geliyo
Cevap sahibi+1 yılYatak kısmı sen sevmiyor musun ki sert olmasını?
açayım mı özelden yaz istersen burdan olmuyor.
Soran+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılburdaysan haber ver açayım.
Soran+1 yılBurdayım
Cevap sahibi+1 yılaçayım mı
Cevap sahibi+1 yılgeldim. karşılaşamadık bir türlü:)
Cevap sahibi+1 yıldenk gelemedik, buralardaysan haber verir misin.
Soran+1 yılBurdayımm
Cevap sahibi+1 yılaçayım mı şimdi?
Cevap sahibi+1 yılbir denk gelemedik. şimdi burada mısın?
Soran+1 yılburdaym
Cevap sahibi+1 yılaçıyorum.
Soran+1 yılYazdım
Cevap sahibi+1 yılk ile başlayan mı?
+1 yılçünkü tadını alıyourz ama ben küfür etmem
00 Yorumla
+1 yılBilmem yapmadım hiç ama kızlar gibi değiliz
00 Yorumla
+1 yılher erkek aynı değildir :D
00 Yorumla
+1 yılBen öyle değilim aksine yavaş ol diyorrr
00 Yorumla
+1 yılSana konuşmayanlar denk gelmiş
00 Yorumla
+1 yıl:D erkek o an mazemeye yönelir cünkü :D
00 YorumlaIsi bilmiyo gizlicim
02 Yorumla
Soran+1 yılİşi biliyoda adam konusmak istemiyo hoşuma gittiğini bildiginden arada bir iki küfür o yani
+1 yılben arada su içerim
01 Yorumla
Soran+1 yılBen istiyorum su oral felan yaparken bir onu verirken al diyo o kadar :D
+1 yılBen susmuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun mesela
- +1 yıl
Bunu nasıl anlatabilirimki şimdi. Yaşarken farklı :) ama susmuyorum :)
Ne yapmak lazım peki
10 Yorumla
+1 yılAdrenalina ON.
00 Yorumla
+1 yılSusmam
00 Yorumla
+1 yılseksi bılmıyorlar
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı