9 ayTüm duyu organlarının ve duygularının aktive olduğu bir seks her şeyin üzerinde belirleyici olur.
Öyle ki hacca gidip gelmiş kadar olursun. Reset atılır, komple fabrika ayarlarına geri dönersin 😂
İnsanın kendini bulması için o kadar uzaklara gitmesine de gerek yok aslında. Doğru kişiyle eşleşmesi yeterlidir.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evet belirleyicidir... Güncellemeyi anlamadım ama olsundu ahahha.
Bi kere herseyin ilki özeldir bana göre ve bu sadece cinsel birliktelik için değil diğer alanlardada geçerlidir neredeyse duygusal her alanda denilebilir.
Bedenler birleşmeden önce zihinsel olarak bir birleşme yaşanmalı ve sonra diğer adımlar.
Bizler karşılaştırıyoruz insanlar olarak pek çok sistemimiz mukayese üzerine çalışıyor ve bunun farkında olmasakta yapıyoruz... Örneğin bir insanın acısını mutluluğunu anlamak gibi..
Onu kendi acımız ve mutluluğumuz ile karşılaştırıp sonuca ulaşıyoruz
Neredeyse her alanda böyle iken cinselliktede böyle olması muhtemeldir.. onun için ilk deneyimler önemlidir...14 Yorumla- 9 ay
Güncelleme de bi üyeye cevap verdim beni engellemiş de😂
- 9 ay
Napim sinir ediyolar🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayilk seks olsun ya da üçüncü beşincisi olsun her yaptığın da aynı tadı hazzı almak için ön sevişme ve oral çok önemli, iki tarafta sınırsız olup bol fantazili olması lazım, ve ilişki esnasında arada bir yaklaşıp öpüşülmesi lazım bu sadeye bence her ilişkiye girdiyinde zevk alırsın
10 Yorumla
8 ay-ilişkilerde bilinçaltında yön veren bir bakıma “erkektir”. En feminist kadın bile limbik beyninde bunu bilir. İlk deneyim kötü olduysa kişinin beyninde yer edinir doğru ama ilerleyen süreçte yeni ilişkiler bu algıyı kırabili (r). Kadın ve erkek dinamikleri farklıdır bu konuda.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(18-24)9 ayTabi ki belirleyicidir. İlk seks de birbirinizi tanımış oluyorsunuz kimin nelerden hoşlandığını bilmiş oluyorsun 2. Veyahut da ileri ki seks sırasında daha da zevki bir seks hayatı mevcut oluyor. Diye düşünüyorum.
510 Yorumla
Cevap sahibi9 ayTeşekkür ederim.
Cevap sahibi9 ayYaşamadım sadece içimden geçenleri kendi düşüncelerimi yazdım eğer güzel olarak başarılı bir yorum olarak görüyorsanız. Bu düşünceniz beni mutlu eder.
Cevap sahibi9 ayTekrardan teşekkür ederim güzel düşüncen için ☺️
Cevap sahibi9 ayO zaman yorumumu beğenmeye ne dersinn
Cevap sahibi9 ayBeğeneceğini düşünmüyordum Şahsen
9 ayEvet öyledir, partnerler birbirlerini keşfetmek ve eğlenmeye odaklanmak yerine orgazm olmaya ve boşalmaya odaklanırlarsa ve sonuç hüsran olursa (ki ilk seferde stresten vs orgazm olamamak çok yüksek bir ihtimaldir) partnerlerden biri için bu ilk seks travmaya sebep olabilir ve bu da bir sonraki cinsel birleşmelerin kalitesini, zevkini düşürür.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı.
9 ayBazi yönden kotu etkiliyor bayani soğutuyor bazi erkekler acemi okadar sert yapıyor 6 dikiş atacak kdar yırtık oluyor kadin hayal kırıklığı yaşıyorum yapmaktan evlilikten soğudum yaziyir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayNasıl başlarsa o şekilde artarak gider. Davranışlar sertlik ve şiddet düzeyi argo kelimeler çok hızlı şekilde artabilir. Kadın açısından dikkatli olunması lazım yoksa 2. 3. görüşmede kendini mal yerine konmuş hissedebilir kadın.
27 Yorumla- 9 ay
Evet haklısın
Cevap sahibi9 ay@seemaanurr acı gerçek bu. Devir yatak konusunda çok güvenilmez. Zaten farklı şeyler yaşanacaksa zaman içinde yine yaşanır daha iyi tanıdıkça. Erkeklik bir durum yok kadın zararlı çıkar ilk zamandan kendini tam manasıyla teslim ederse.
- 9 ay
Yine haklısın haklı olduğunu söylüyorum sürekli çünkü haklısın hahahaha
Cevap sahibi9 ay@seemaanurr kadınlardan bunu duymak zor göğsümü kabarttın sağ ol
- 9 ay
Hahahaha doğruyu söylüyorsun ama
Cevap sahibi9 ay@seemaanurr yine mi haklıyım yani
- 9 ay
Sen hep haklısın 🤝🏼
7 ayEtkiler hem de çok özellikle aynı kişiyse, kişi değişince beklentiler de değişebilir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
9 ayöyle bir şey yok zaman içinde ustalaşır ve mükemmelleşilir sekste
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
9 ayDegildir. O gun isteksiz olunabilir, enerji eksik olabilir, vs vs.
10 Yorumla
9 aySizin yüzünüzden toplu taşımada KS bakamıyoruz ne azzgın insanlarsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayEvet, bende öyle oldu. Yıllar geçti hala etkisindeyim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayİlk seks unutulmaz, telafisi de olmaz. Acemiyse de yapacak bir şey yok. Tecrübe kazandıracaksın artık.
20 Yorumla
9 ayilki en mükemmli olmak zorunda
10 YorumlaBüyük bir referans sağlar elbet
10 YorumlaHer hatanın trlafisi mümkün
Yeter ki iste10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
9 ayelbette belirleyicidir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Muhtemelen öyle
10 Yorumla
9 ayevet
20 YorumlaEvet belirleyicidir
20 Yorumla
9 ayEvet
10 YorumlaZannetmiyorum.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. daha özenli olursun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet belirleyicidir
10 Yorumla
9 ayDüzelmez artık