Cinsel Yaşam Sevgilini öperken elin ilk nereye gider? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 132 Sevgilini öperken elin ilk nereye gider? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 33 kişi beğendi
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Beline , yavaş yavaş popoya gider 0 0 Yorumla
mefe21 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 9 ay önce boyna sonra aşağıya doğru süzülmeye başlar 😄 0 0 Yorumla
Smihasli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. Yüze gider ilk ve şu öpmek istediğim Yok 0 0 Yorumla
PİSTANTROFOBİ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. Lan biz sorsak KS siler soruyu. Haksızlık bu 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bacak arasına zewk alsın die 0 0 Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sırt tan kalça ve göğüs 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. gögüs lere sonra kalçaya 0 0 Yorumla
MasterChief00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 9 ay Nerde öptüğüme bağlı ayakta mıyız yatakta mı 😂 0 0 Yorumla
hwoarang3389 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Tabiki yüzüne eşsiz güzel ve tatlı yüzüne 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Direk p*nisine gidiyor benimki 15 7 Yorumla Murat-demir 9 ay Azıcık sabırlı ol kız 😅 Yorumla Cevap sahibi 9 ay @Murat-demir olmam benim oo Yorumla FeritGezen 9 ay Sıkıyorsundur sen hemen Yorumla Murat-demir 9 ay @cevapsabibi. Bir Tkp atarmisin Yorumla kaplan2112 9 ay Lan kız olmak ne güzel bı laf edersin iki kişi köpek olmuş bile Yorumla Cevap sahibi 9 ay @kaplan2112 hsjsjsjsjjsjsj Yorumla kaplan2112 9 ay Millete ızdırap çektirme bir iki cvp ver Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Aaa utandim. dbdjdjnd 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Beline ve sonra da kalçasına 0 0 Yorumla
FeritGezen Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Önce sırt sonra kalça. sen nerende isterdin 0 0 Yorumla
Covid-_-19 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 9 ay Beline gider ilk sonra duruma göre değişir 0 0 Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eller belle ve devamı kalçalara:) 0 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Direk oraya gidiyor benimki 🙈 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Boynuna 2 1 Yorumla Soran 9 ay evet Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. boynuna giderdi sanırım. 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gezmeye çıkar 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kalçaya gider. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay cok guzel bir soru😅😃 0 1 Yorumla Cevap sahibi 9 ay yani elini caktirmadan ustten atsa ellese esofmanin ya da pntlonun ustunden baya bi hoş olurdu iyice thrik ederdi Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Memelere gider tabiiki 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bir yere gitmez evlenmeden opulmez 0 0 Yorumla
BirİstanbulPolisi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Genelde kalçA 0 40 Yorumla Soran 9 ay bende o esnada ellerimle boynuna sarılıyorum boğuyorum Yorumla BirİstanbulPolisi 9 ay Kalcaları sikarak sevismek harikaaa Yorumla BirİstanbulPolisi 9 ay Birde göğüslerin tabi Yorumla Soran 9 ay en son bunu kime yaptın ya da yapmak istedin Yorumla BirİstanbulPolisi 9 ay Eski partnerime yaptim. Sen? Yorumla Soran 9 ay eskiyimi hatırlıyorsun halen ben aklımda bir adam vardı ona yaptım Yorumla BirİstanbulPolisi 9 ay Bende ondan bahsettim yani :) eskiyi hatirlamak derken 2 gün oldu Yorumla Soran 9 ay çok yeni sevişmişsin Yorumla BirİstanbulPolisi 9 ay Sevmek değil. Hoşlanmak Yorumla BirİstanbulPolisi 9 ay Çekim vardı sadece aramızda. Sevgilim demedim partnerim dedim ;) Yorumla Soran 9 ay platonik ve hayellerdemi oldu Yorumla BirİstanbulPolisi 9 ay Yoo oda hoslaniyordu Yorumla Soran 9 ay rüyamı oldu Yorumla BirİstanbulPolisi 9 ay Yooo reel oldu :) sen hayalde mi yapiyorsun hep Yorumla Soran 9 ay bazen Yorumla BirİstanbulPolisi 9 ay Reelden uzaktasin demek ki Yorumla Soran 9 ay kişiye göre değişiyor uzaktaysa uzaktan oluyor Yorumla BirİstanbulPolisi 9 ay Sen nerdesin? Yorumla Soran 9 ay o çekimler erkeklerde hep yenilenir aday çoktur hepsinede aynı hissi duyarlar Yorumla BirİstanbulPolisi 9 ay Kadınlarda da çoktur aday Yorumla Soran 9 ay çok sevilen çıkarsa eski olmaz bende eskiyi istemem Yorumla BirİstanbulPolisi 9 ay Bulursun belki Yorumla Soran 9 ay var aklımda biri zaten Yorumla BirİstanbulPolisi 9 ay Kimmiş :) Yorumla Soran 9 ay Adamın biri Yorumla BirİstanbulPolisi 9 ay :) hmmm pekiiiii Yorumla Soran 9 ay ✋ Yorumla BirİstanbulPolisi 9 ay 👍👍 Yorumla Soran 9 ay bir arkadaşımın sevgilisi vardı evliydi polismiş adam ve evdede karısından çok korkuyormuş var mı öyle arkadaşların aklıma geldi😀 Yorumla BirİstanbulPolisi 9 ay :) yooo hic tanimam. Bi de deli bi kız vardı. Oda evliymiste polis adami seviyormuş. Cok arzuluyormus. Var mi oyle arkadaşın Yorumla Soran 9 ay bizde öyle kandırılacak arkadaş yok🙂 Yorumla BirİstanbulPolisi 9 ay 😂😂😂😂😂😂😂Ya varya. Baştan beri kandırayim dedim ama pek yemedin anladin senin oldugumu anladığını Yorumla Soran 9 ay pardon 😅 biz eski arkadaşız Yorumla BirİstanbulPolisi 9 ay Sana göre Yorumla BirİstanbulPolisi 9 ay Giden sensin Yorumla Soran 9 ay gördük kime nekadar aşık olduğunu en sevdiğin çiçek Yasemin❤️ Yorumla BirİstanbulPolisi 9 ay Evet çiçek olarak en sevdiğim yasemin 🫢🫢🫢 Yorumla BirİstanbulPolisi 9 ay Sana aşığım demedim ben ;) seni arzuluyorum dedim Yorumla Soran 9 ay bana aşıksın demedim bende gördük nekadar aşıksın dedik neyse iyi günler sana Yorumla BirİstanbulPolisi 9 ay Ben kimseye aşık değilim kendi kuruntularin ;) Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. kalçalar :D 0 0 Yorumla
Dominant1adam Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bel sonra kalça 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. alt kismina 0 0 Yorumla
DogukanXeria Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Kalçaya tabi ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
180Cevap
Kalçalara gider eller
Beline , yavaş yavaş popoya gider
önce boyna sonra aşağıya doğru süzülmeye başlar 😄
Önce beline, sonra...
Yüze gider ilk ve şu öpmek istediğim Yok
😄😄😄 heralde goguslere gider
Lan biz sorsak KS siler soruyu. Haksızlık bu
Boyun galiba 😂😛
Bacak arasına zewk alsın die
S.. k.. ne
Sırt tan kalça ve göğüs
gögüs lere sonra kalçaya
Nerde öptüğüme bağlı ayakta mıyız yatakta mı 😂
Ellerim çenesini ve boynunu okşar
Tabiki yüzüne eşsiz güzel ve tatlı yüzüne
Nereye gitmesi lazım
Boyun uygun mudur
Direk p*nisine gidiyor benimki
Azıcık sabırlı ol kız 😅
@Murat-demir olmam benim oo
Sıkıyorsundur sen hemen
@cevapsabibi. Bir Tkp atarmisin
Lan kız olmak ne güzel bı laf edersin iki kişi köpek olmuş bile
@kaplan2112 hsjsjsjsjjsjsj
Millete ızdırap çektirme bir iki cvp ver
Aaa utandim. dbdjdjnd
Belinden kavrar kendime çekerim
Beline ve sonra da kalçasına
yanaklara alt yanaklara ama
Önce sırt sonra kalça. sen nerende isterdin
Nereye gitse yok olursun😀
Beline gider ilk sonra duruma göre değişir
Eller belle ve devamı kalçalara:)
Direk oraya gidiyor benimki 🙈
Boynuna
evet
Bacak arasına sıcacık
Pankreasının Langerhans adacığına.
boynuna giderdi sanırım.
Gezmeye çıkar
Başına
Kalçaya gider.
Ensesine, el ense önemli koçum
Peki senin tercihin ne
Kalçası ve v.. jinasınaa
Kalçalarına gider göğsünü boynunu 👅
İlk poposunu sıkıyorum
canım KS işte 😂
Kimse yoksa direk göğüslerine
cok guzel bir soru😅😃
yani elini caktirmadan ustten atsa ellese esofmanin ya da pntlonun ustunden baya bi hoş olurdu iyice thrik ederdi
Kadınlar nereye gitmeli
Memelere gider tabiiki
Omuzlarına
Bir yere gitmez evlenmeden opulmez
Genelde kalçA
bende o esnada ellerimle boynuna sarılıyorum boğuyorum
Kalcaları sikarak sevismek harikaaa
Birde göğüslerin tabi
en son bunu kime yaptın ya da yapmak istedin
Eski partnerime yaptim. Sen?
eskiyimi hatırlıyorsun halen ben aklımda bir adam vardı ona yaptım
Bende ondan bahsettim yani :) eskiyi hatirlamak derken 2 gün oldu
çok yeni sevişmişsin
Sevmek değil. Hoşlanmak
Çekim vardı sadece aramızda. Sevgilim demedim partnerim dedim ;)
platonik ve hayellerdemi oldu
Yoo oda hoslaniyordu
rüyamı oldu
Yooo reel oldu :) sen hayalde mi yapiyorsun hep
bazen
Reelden uzaktasin demek ki
kişiye göre değişiyor uzaktaysa uzaktan oluyor
Sen nerdesin?
o çekimler erkeklerde hep yenilenir aday çoktur hepsinede aynı hissi duyarlar
Kadınlarda da çoktur aday
çok sevilen çıkarsa eski olmaz bende eskiyi istemem
Bulursun belki
var aklımda biri zaten
Kimmiş :)
Adamın biri
:) hmmm pekiiiii
✋
👍👍
bir arkadaşımın sevgilisi vardı evliydi polismiş adam ve evdede karısından çok korkuyormuş var mı öyle arkadaşların aklıma geldi😀
:) yooo hic tanimam. Bi de deli bi kız vardı. Oda evliymiste polis adami seviyormuş. Cok arzuluyormus. Var mi oyle arkadaşın
bizde öyle kandırılacak arkadaş yok🙂
😂😂😂😂😂😂😂
Ya varya. Baştan beri kandırayim dedim ama pek yemedin anladin senin oldugumu anladığını
pardon 😅 biz eski arkadaşız
Sana göre
Giden sensin
gördük kime nekadar aşık olduğunu en sevdiğin çiçek Yasemin❤️
Evet çiçek olarak en sevdiğim yasemin 🫢🫢🫢
Sana aşığım demedim ben ;) seni arzuluyorum dedim
bana aşıksın demedim bende gördük nekadar aşıksın dedik neyse iyi günler sana
Ben kimseye aşık değilim kendi kuruntularin ;)
Beline
Boyna ya da g*te
Popoya direk avuçluyorum.
Kalçaya uuuu fena
bel 😎
Merhaba
Haaaa gaaa
Kalçaya bacaklara
kalçalar :D
bel çukuru
Bel sonra kalça
alt kismina