Arkadaşlar ben 28 yaşındayım. 29 olacağım. çevremde benimle tanışmak veya ciddi düşünmek isteyen çok fazla erkek var. Ancak hepsi benden büyük ve neden bilmiyorum yargılanmak da istemiyorum ama ben kendimden küçük erkeklerden hoşlanıyorum. 20-23 yaş aralığı. Ve sadece cinsellik yaşamak istiyorum. Benim sorum şu kendimden bu kadar küçük erkeklerden hoşlanmam normal mi? Ve sizleri sırf cinsellik için duygusal bağ kurmadan birileriyle görüşüyor musunuz? Yani diğer kadınlar da bu kadar çok cinsellik istiyor mu? Yoksa benim libidom mu aşırı yüksek? Bir hafta yapmasam canım istiyor. Diğer kız arkadaşlarıma soruyorum, Canlarının böyle bir şey çekmediğini söylüyorlar ama benim için yemek yemek uyumak kadar ihtiyaç uyandırıyor bu normal mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
9 ayaslında her kadının istiyor ama bazı kadınlar kendilerini afişe etmek istemiyor kendinden küçükleree ilgi duyman çok dolağ bu kişiden kişiye değişiyor bazıları olgun sever bende çıtır severim kendini dizginlemen saçma özgürsün bu hayatta istediğini yaşa bir hakkın var yaşamak için ne demişler dişin kesiyorken yiyeceksin libidon varken s. kşceksin
02 Yorumla
Soran9 ayÇok haklısın ama hangi kadını anlatsam hastalıklımışım gibi konuşuyor. Kocalarıyla bile doğru düzgün cinsel hayatları yok bunu görüyorum. Canları çekmiyor istemiyorlar. Bunları gördükçe de acaba ben gerçekten hasta mıyım diye düşünüyorum
- 9 ay
sölediğimi destekleyen bişi söleyim hemen sana çok kadınla birlikte oldum yeter artık diyen hiç olmadı ki libidom düşük değildir ben ne kadar devam etti isem hepsi benle geldi :D yani geneli sever ama saklar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
36Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 9 aygörüşürler para için evet
00 Yorumla Diğer kız arkadaşların ya yalan söylüyor ya da anormal olan onlar, sen yaşlarda kadınların istememe gibi bir durumu anormal olduklarını gösterir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayTabiki de aslında kadınlar erkeklerden çok daha düşkündür sekse ve bizden kat kat fazla zevk alırlar.
02 Yorumla
Soran9 ayBir keresinde aynı anda iki erkekle olmak istediğimi söylemiştim bir arkadaşıma bana sen hastasın demişti ama aynı kişi aynı anda iki kızla olmak istiyor ve buna normal diyor
- 9 ay
Onlar tipik anadolu çomarları. Onlar için kadın maldır ganimettir. Kendilerinin bin tane olsun isterler ama kadınlar kendilerinden başka kimseye dokunmasın da isterler
9 ayevet ve öyle pek kız yok olanda genelde biseks olanlar banada arkadaşlarım şaşırıyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
9 aytercihlere saygılıyım ama senin o yazdığın yaşlar henüz hala ergen yahu ama karar mekanizması sensin elbette
00 Yorumla
9 ayHer hafta başka birine mi veriyorsun. Bir kadın için bu çok normal bir durum değil
02 Yorumla
Soran9 ay
Hayır öyle değil kendimden küçük görüştüğüm birkaç kişi var ve onlarla düzenli bir şekilde görüşmek istiyorum. Ama bazen başkalarıyla da olmak istiyorum. Neden bir kadın için normal değil erkekler de aynı şekilde hastalık kapabilir kadınlar da? Risk de aynı her şey aynı ama sanki kadınlar yapmamalı gibi ama içimden geliyor kendimi tutamıyorum acıkmış gibi hissediyorum resmen- 9 ay
Her konuda erkekle kadının karşılaştırmasını çok saçma ve yanlış buluyorum. Biz fiziksel, duygusal ve cinsel olarak aynı varlıklar değiliz. Kadınların en manipülatif ve güçlü savunması amaa erkekler de yapıyor. Senle erkek aynı değilsin, erkek içgüdüsü onu kabul eden her kadını becerme üstüne kurulu. Kadında ise bu tür çarpık ilişkiler içten içe zamanla kendisini değersiz ve mutsuz hissetmesine sebep olur. Bu kadar çok adamla olduğunda ileride birine ne kadar sevsen de mümkün değil sadık olamazsın. Bu dürtünü kontrol edemezsin
9 ayOha benim kadın versiyonumu buldum, ben de olgun kadınlardan hoşlanıyorum, tecrübem pek yok ama tecrübe sahibi olmak isterim fakat bir olgun kadınlaa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ay51 yaşında 20lik oğlan kovalayan hemcinslerin var o açıdan bakarsan sen taze sayılırsın dert etme götür
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayNormal diğerleri söylemiyordur sadece ama onlarda en az senin kadar istiyorlardır bide evli değilsin yani bu gayet normal keşke reelde tanısam seni
01 Yorumla- 9 ay
Muhtemelen muhafazakar bi çevren var
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
9 ayNormalsin. Kadınların da sadece seks yapmak için birileriyle görüşmeleri normalleşmeli.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı.
9 ayHer bünye aynı değil
İstekli olman normal
Umarım gönlünce birini bulursun00 Yorumla Gayet sağlıklısın takma kafaya bende mesela 25 yaşındayım kumral mısın esmer mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
9 ayKarşıma öyle biri hiç çıkmadı ama şahit oldum.
00 Yorumla
9 ayF**kbuddy olan çok kız var yani tek değilsin diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayGayet normal
Tecrübeli bir genç bulursan iyi olur
Çünkü bir çoğu seni hayal kırıklığına uğratabilir00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayHerkes bir değil sen gibide cok var. Canın kimi istiyosa onla yat kalk ama evlilik konusunda asla senden küçükle olmaz
00 Yorumla
9 ayEvet çok başıma geldi, 6-7 defa seviştikten sonra ortadan kaybolan çok oldu. Neyse ki oteli onlara ödettim. 🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
9 ayÇok sıkıntısını çekersin küçük erkekler Le oturduğu kalktıgı yerde anlatır
02 Yorumla
Soran9 ayBence büyükler o konuda daha kötü bugüne kadar hiç öyle bir tecrübem olmadı. Ne yaşarsak aramızda kalıyor.
- 9 ay
Sen daha ıyısını bilirsın senin kararın sadece fikrimı söyledim
Cinsel Yaşam konusunda 432 cevap paylaştı. Bu senin tercihin saygı duymak gerekir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBu nadirdir ama bu durum bir kadın için iyi değil. Toplumsal yargılama için söylemiyorum da yıpranırsın duygusal olarak
02 Yorumla
Soran9 ayBen zaten ciddi ilişki için görüşmüyorum ki hiç biriyle. Duygusal olarak duygusal bir Bağım olmadığı için yıpranırcağımı düşünmüyorum. Yaşı büyük erkekler çok daha fazla aldatıyor bu arada küçük erkekler size hayranlık duyup her şeyini veriyorlar
Cevap sahibi9 ayBen hep kendimden küçük kadınlarla birlikte oldum. Sadece yurtdışından konuştuğum kadınlar benden büyükse ilgi gösteriyor :D
Gizli Üye(18-24)9 ayBende kendimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum. 22 yaşındayım. Normal bence ama sadece cinsellik düşünürüm. Evlilik değil
03 Yorumla
Soran9 ayO yaştaysan zaten kendi yaşındakilerle de evlilik düşünme bence tamamen pişmanlık
Cevap sahibi9 ayEvlilik zaten düşünmüyorum. Dertden ibaret. Cinsel olarak birini bulsam yeter
Soran9 ayUmarım bulursun :)
9 ayNeden kendinden küçükleri tercih ediyon
02 Yorumla
Soran9 ayBilmiyorum onların yanında daha çok eğleniyorum. 26/27 yaşındaki bir erkek bile benim için fazla büyük geliyor.
- 9 ay
Tecrübesiz oldukları için onlarla egleniyorsun
Daha büyükleri seni eglendirmiyor mu
Gizli Üye(25-29)9 ayPeki kendinden küçük görüştüğüklerin var mı birlikte olduğun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBen 21im, yasi 27 olan ablayla olmustum
Siz baskasiniz00 Yorumla
9 aytabıkı de anlatsam sasarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayKüçükleri istemem ilginç
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
9 ayNormal senin isteklerin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Bekaret sorunun yoksa yap
00 Yorumla
9 ayNormal. Olması gerekende o zaten.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
9 ayYaptın mı 20 ki yaşlarla hiç?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayGizli görüşen çok var bu zamanda🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBenim manitam Rus 47 yasinda ben 29 yaşındayım
00 Yorumlahayir
11 Yorumla
Soran9 ayNeden
Garip
02 Yorumla
Soran9 ayNeden? Siz sürekli seks istemiyor musunuz ben de sürekli seks yapmak istiyorum. Kendimden daha genç ve yakışıklı birini gördüğümde ben gidip açılıyorum hatta. Bu arada çirkin falan da değilim geçmişte modellik yaptım
9 ayEvet görüşüyorlar
02 Yorumla
Soran9 ayAma çevremde sorduğum bütün kadınlar sanki hiç cinsel hayatları yokmuş gibi beni yargılıyorlar
- 9 ay
Dışarıdan baksan çoğuna çok ahlaklı ama içeride fırtına koparıyorlar namuslu görünen …. Çok aşırı derecede fazla
çok haklısn doğru düşünüyorsun dikkat et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yani daha önce birlikte oldunmu biriyle
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayEvettt
02 Yorumla
Soran9 ayEn az 40 50 tane kadına sordum bunu çaktırmadan, Sanki hepsi rahibe de ben hastalıklı sıkıntılı bir insanmisim gibi tepki verdiler
- 9 ay
Alakası yok biliyo musun gel benle anlatcam sana neler neşer
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım