Cinsel Yaşam Evlenip boşanınca cinsel yönden değişim nasıl oluyor? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Güncellemeler9 ay Yazmayı unutmuşum sonra tekrar evlenince Evlenip boşanınca cinsel yönden değişim nasıl oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
cansıkıntısıonline Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Daha yüksek biri olursun muhtemelen evliyim daha böyle bir şey yaşamadım ama ben olsam çok yüksek olurum bu şekilde bile yükseğim 0 0 Yorumla
Simovich Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 101% 9 ay Evliyken eksik de olsa bir cinsel düzen varOnun varlığının yok olması hormonal kaynaklı duygusal sorunlar düşünce sorunları yaratabilir 0 1 Yorumla Simovich 9 ay Tekrar evlenmek ayrı bir olay Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. olmuyor, bir süre sessizlik sonrası hayat devam ediyor yeterki doğru zaman doğru insan 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Baya istekli olursun herşeyi yapma isteği okur çünkü seçenek fazla 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İlk zamanlar zorluk çekersen libidon yüksekse sonra aslisirsin 0 0 Yorumla
OnnurAkd Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 75% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Boşanmadım bilmiyorum ama değişiklik iyi gelir eminim 0 0 Yorumla
лíġHTMAgNeT Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. tekrar eski günlere dönülüyor herhalde mastürbasyona tabi :D 0 1 Yorumla лíġHTMAgNeT 9 ay tekrar evlenince kaldığı yerden devam eder Yorumla
aslanyy Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Değişen bir şey. Yok her istediğinde yanında biri olmuyor. d 0 1 Yorumla aslanyy 9 ay Tekrar evlenince cevaplarım knk. d Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Bilmiyorum o kadar evlenince ama evlenmeyince istekli olanlari biliyorum 0 1 Yorumla Cevap sahibi 9 ay İstekli misin
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Düzenli seks hayatın olmuyor. Anlık ve plansız gelisiyor. 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Özgür ve rahat oluyorsun 0 0 Yorumla
sembernar_27 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 9 ay bu tam olarak ne konuda olduğuna göre değişir: 0 0 Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Arzuladığın biriyse daha da artar 0 0 Yorumla
məmùrbəýý Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 76% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Yalnız olunca daha çok istenir 0 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kadınlar azıyor. Deli gibi yaşıyor. 0 1 Yorumla FOSİLbirÜYE 9 ay Tekrar evlenince anca hayal kırıklığı. Yorumla
Denizliden1seyyah Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. istekli okuyorlar. 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Nasıl yani değişim 0 0 Yorumla
Onur06191 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Harika olur 0 0 Yorumla
kupavalesii01 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 9 ay Boşanınca değişiyor mu insan 0 1 Yorumla kupavalesii01 9 ay Bence kadın kadındır erkek erkektir. Belki sadece bir önceki eşle kıyaslama yapıla bilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Daha yüksek biri olursun muhtemelen evliyim daha böyle bir şey yaşamadım ama ben olsam çok yüksek olurum bu şekilde bile yükseğim
Evliyken eksik de olsa bir cinsel düzen var
Onun varlığının yok olması hormonal kaynaklı duygusal sorunlar düşünce sorunları yaratabilir
Tekrar evlenmek ayrı bir olay
olmuyor, bir süre sessizlik sonrası hayat devam ediyor yeterki doğru zaman doğru insan
Baya istekli olursun herşeyi yapma isteği okur çünkü seçenek fazla
İlk zamanlar zorluk çekersen libidon yüksekse sonra aslisirsin
Boşanmadım bilmiyorum ama değişiklik iyi gelir eminim
tekrar eski günlere dönülüyor herhalde mastürbasyona tabi :D
tekrar evlenince kaldığı yerden devam eder
Değişen bir şey. Yok her istediğinde yanında biri olmuyor. d
Tekrar evlenince cevaplarım knk. d
Bilmiyorum o kadar evlenince ama evlenmeyince istekli olanlari biliyorum
İstekli misin
Düzenli seks hayatın olmuyor. Anlık ve plansız gelisiyor.
ihtiyaç karşılama için mi? Nasıl olur diyorsun
Özgür ve rahat oluyorsun
bu tam olarak ne konuda olduğuna göre değişir:
Dullar cok istekli severim
Arzuladığın biriyse daha da artar
Yalnız olunca daha çok istenir
Kadınlar azıyor. Deli gibi yaşıyor.
Tekrar evlenince anca hayal kırıklığı.
herkesle yatmaya calısıyosun
Partnerin yoksa olmuyor
istekli okuyorlar.
Nasıl yani değişim
Ne gibi mesela?
Harika olur
Boslukta oluyorsundur
Çok fazla istek artışı oluyor
Boşanmadık bilmiyoruz
Boşanınca değişiyor mu insan
Bence kadın kadındır erkek erkektir. Belki sadece bir önceki eşle kıyaslama yapıla bilir
Yokluk oluyor