- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
9 ayKondom takarak bunun önüne geçebilirsin ya da tam böyle geleceğini anladığın anda odadaki başka şeylere konsantre olup aklına başka şeyler getirebilirsin ama yine de erken boşalmak seni bu kadar korkutmamalı bence aslında erken boşalmak senin ne kadar çok zevk aldığını gösterir aynı zamanda erken boşalmak düşünüldüğü kadar kötü bir şey değil biraz dinlenir yine yaparsın
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Ben mesela seks yaparken aklıma yelkenli gemi geliyor, ne alakası varsa.
Aslında şöyle bir yöntem var orgazm olurken erkeklerin hemen hepsi sıkıştırma yöntemi kullanır. Yani misyoner pozisyonundaysan bacaklarını birbirine değdirirsin çivi gibi girer çıkarsın yani. İşte bu pozisyonu değiştir iki bacağını aç öyle yap göreceksin ki uzun olacak. Peki bunun tekniği nedir? İki bacağın kapalıyken prostata baskı yapıyorsun patlaması veya boşalması için. Prostatı sıkıştırıyorsun bir an önce aksın diye. Oysa yapacağın iki açığa ayırıp v şeklinde girersen o zaman prostat serbest kalır boşalma daha geç olur. Bunu defalarca denedim hep oldu. Belki sana da uyar. Erkeğin en büyük organı prostattır arkadaşlar. onun sıkıştırılmasi erken boşalma oluşturur. Türkiye'de değil ama yurt dışında üroloji doktoruna gidilirse. Ne yazık ki parmak atarlar. Bu sahneyi nerede gördüm anlatayım. Gemide seks vakaları çok olduğu için yabancı ülkelerde. Hastalanan çocukları doktora ben götürürdüm hatta prezervatif dağıtan da bendim. Gemi kaptanı zührevi hastalığı yakalanmış gemicileri bana emanet ederdi. Ben de İngilizce tercüman. mecbur doktorun yanında olmak zorundaydım. İşte gemici arkadaşların makatına parmağını sokan doktor. Görmeye alışık biriyim. Ama orada bir şey oluyordu prostata baskı yapıldığında erkekler boşalıyordu. Hem de fışkırarak. İşte orada kendimde de olan bir şeyi öğrenmiş oldum demek ki her şeyin başı prostat mış. Tabii kendimize yapmadık yaptirmadik hep prezervatifle yaptım , hiç hastalanmadım. Ama bunu öğrendim. Geç boşalmanın bir seks şekli var o da bacakları açık yapmak. Çünkü prostat baskısını azaltıyorsun. Bacaklarını sıkıştırarak girip çıkarsan sen zaten boşalmak için giriş çıkış yapıyorsun. İşte o zaman kendi prostatını yani boşalmanı kontrol edebilirsin. Onu bir sperm deposu olarak düşün.10 Yorumla
Yaparken aklına başka şeyler getir, ölmüş babaannen ya da incir ağacındaki böcek ne bileyim. Saçma sapan şeyler düşün odağını değiştir, ellerim tombik tombik şarkısını söyle içinden
43 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 ayBu biraz sevişme süresini uzatmak ilişki esnasında biraz es vermekle aza indirgenebilir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 9 aydoktora giderek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Rahatlamayı öğrenmek ve ön sevişmeye odaklanmak yardımcı olur. Gerektiğinde pelvik egzersizler, dur-kalk tekniği veya doktor önerisiyle ilaç/terapi destekleri işe yarayabilir.
00 Yorumla
9 ayKegel egzersizleri ile boşalmayı kontrol edebilirsin. Bu egzersizler penisin daha sert olmasını da sağlıyor internete YouTube'a yaz bir sürü video çıkar karşına
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayhttps://www.farmahanem.com/geciktirici-sprey-blackberry-25-ml Bu tarz ürünleri kullanıyorlar genelde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
9 aykegel hareketi her gün 10 dk ve 4 haftada işlem tamam
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
9 ayKac dk sürüyor mastta?
Kac dk suruyor ilişkide?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. viga5bin gibi sprey, 2 fıs, 15 dk önce, hissizlik vermez, duyumum bu ama kullanmadım
00 Yorumla
9 ayEğer istersen Yardımcı olabilirim
06 Yorumla- 9 ay
Ben hiç Durmadan Boşalmadan Saatlerce Seks Yapabiliyorum Ciddiyim
- 9 ay
Partnerimi Üst üste 45 dakikada 20 den Fazla Gerçek Orgazm Yaşatıyorum
- 9 ay
Yuh cidden mi
- 9 ay
@Cimbombom99
Bu konuda Ciddiyim İnanki
Uzak Doğu Seks Tekniklerini Öğrendim
Bu Sayede Hiç Durmadan Boşalmadan Saatlerce Seks Yapabiliyorum
Partnerim de 45 dakikada 20 den Fazla Üst üste Gerçek Orgazmlar Yaşıyor Gerçek Doyuma ulaşıyor inan ki - 9 ay
Yardımcı olur musun?
- 9 ay
@Cimbombom99
TABİKİ
Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Girerken cıkarken sayı say konsantre dagıt az bosalman varken cık 5 veya 6 saniye dınlendır tekrar gir iş yerinde sorunların varsa aile vi sorunlarını hallet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aye erken bosal nolacak oncesinde kadina dil mil bisi yap
42 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ay1) Bebek yağıyla start stop tekniği haftada sadece iki kez 31
2) Kuru mastürbasyon yok.
3) Her gün 3 set kegel egzersizi00 Yorumla
9 aybu cevabı yalnızca ürolojiden almalısınız
00 Yorumla
9 ayBazen ilaçlarla bazen de egzersizlerle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. şen masturo mu yapacaksın şen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Doktora gidip çözüm bulacaksın
00 Yorumlasorun sende ise git tedavi gör...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 aymastürbasyon sayını azalt
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayÖn sevişmeyi uzatarak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayEvlimisin
01 Yorumla
Soran9 ayHayır değilim
Bol bol pratik yapacaksın bebeğim
Reel02 Yorumla
Soran8 ayNasıl bulcam birini ben anlamam ki
Geciktiricili prezervatif , durex maraton
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayGeçmez
00 Yorumla
9 aySabırla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zamanla
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayErken boşal ne olcak ki
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayPsikoloğa git
10 Yorumla
9 ayDoktora git
21 Yorumla
Soran9 ayDoktor bi şey yapabilir mi ki