9 ayHaklısın gitsin dışarsa başkasıyla yapsın gelsin sen hala kendini sakla köpeğe ödül verir gibi ödül ver bencede sonrs oturup ağlama kocam aldatı demiceksin kararının arkasında dur olucaklarıda kabul et evde en iyi bakılan cins köpek küçük ırk tavsiye ederim çok eğlenceli oluyor sende al kocanı sal gitsin kadın bulsun kendine sahip değil sen anladın ;)
73 Yorumla- 9 ay
@Astroneer senin bu söylediklerini herkes düşünse aldatma ve boşanmalar olmazdı maalesef farkındaysan
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
9 ayBöyle devam edersen bu senin zararlı olduğun bir şey olur adam yarın bir gün senin için bir şey yapacaksa da yapmaz önce seks ister sonra yapar seksi bir alışveriş olarak değil de sevginin aşkın tutkunun evliliğin bir parçası gibi görmek daha mantıklı yoksa ben kocamla oluyorum kocam da bana onu ya da bunu alıyor gibi düşünürsen seks senin için iğrenç bir hale dönüşür.
62 Yorumla- 8 ay
@tuğrulefe öyle zaten doğru yani canım
9 ayBizde böyle bir durum olmadi yani benim açımdan olmaz da cunku sadece o istediği için seks yapmıyoruz karşılıklı bu. Ben istediğim zamanda belli ederim o da. Zaten aramizda bunu terbiye etmeyi gerektirecek bir durum da yaşanmıyor masallahimiz var 🤩bence öyle yapmamalisin. Senin icinde ihtiyaç sonuçta.
130 Yorumla
9 ayAferin bacım iyi terbiye ediyorsun Ama unutma adam köpek değil sen ödül diye kısmaya devam edersen yarın bir gün daha büyük ödül verene kaçar sen de arkasından ağlarsın sjjjds
120 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayÖdül maması da ver bari sjdjdhd tövbest
101 Yorumla- 9 ay
😂😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 ayBu şekilde iletişim kurabiliyorsanız devam et 😄
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 9 aysaçmalıktır
20 Yorumla
9 ayBu doğru bir şey değil cinsellik iki tarafın da ihtiyacı olan bir ilişkide olması gereken çok büyük bir bağdır. Cinselliğin bile duygusallığa etkisi vardır. Bu şekilde davranman eşinin sana karşı eskisi gibi sıcak olmaması ve daha kötü şeyler ile sonuçlanabilir erkek evde bulamadığını dışarıda arama arayışına yeltenebilir veya gözü buralara kayabilir. Belki tatlı bir trip olarak kullanılabilir fakat asla uzatılmamalıdır. Sonuçta bu sizinde ihtiyacınızdır. Lütfen ilişkinizde bu dinamiğe dikkat edin. Farklı alternatif çözümler bulun. Bu şekilde yapmanız size çözüm değil zarar getirecektir
20 YorumlaYa bana düşmez ama tabii ki de çok yanlış yapıyorsun yani bu sefer senden soğur seni aldatır aldatınca da yok aldattın falan deme yani çünkü erkek ben de öyle düşünüyorum kendim cinsellik ister yani öpüşme olsun ister dürtme olsun yani ister her şekilde
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 9 ayMerhaba! Ben üzüldüm açıkçası senin adına bu denli kendisini kasan yaptığı saçma sapan şeyden gurur duyan biri bence ne mutlulugu neşe insanlığı haketmez.
Ama sizde haklısınız kocan erkek olsaydı tokadı vururdu yallah babanın evinde bunları yap derdi ama işte erkeklik yok demekki10 Yorumla
9 ayOlmaz öyle küs olsan bile seks olmalı bence farklı bir tadıda olur düşmanla yatıyormuşsun gibi
94 Yorumla- 9 ay
Ödül diyor ya, sanki köpeğe ödül maması veriyor. Cinsellik sadece erkeğin ihtiyacıymış gibi davranmak saçma sapan bir davranış, kocanın yerinde olsam sen istediğin zamanda ben yapmam.
40 Yorumla
6 ayNeyin ödülü olarak anlamadım? Sen aseksüelsin de zevk almıyorsun, sadece onun alacağı zevk için mi katlanıyorsun?
Ben bu sorudan temel bir anlam çıkaramadım çünkü sorunun altyapısı çok boş.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 aySenin fantezi boyutunu anlıyorum. Terbiye konusu ise çok sıkıntılı. Bu sorunun trol olduğunu düşünmek çok iyi gelir bana. Değilse , evliliğiniz devam etmez zaten. Etsede sadece sen devam ettiğini düşünürsün o kadar 😉
14 Yorumla- 9 ay
Sevişerek ve kendinden geçirinceye kadar hırçın bir tutku ile derinliklerini parçalayarak ona hükmettiğimi gösterirdim. Beni öyle köpeği gibi görmemesi gerektiğinide bir tek kendisi olmadığını , ben onun emriyle ona tabi olmaya boyun eğmeyi değil , onun bana kendini daha iyi ve etkin şekilde vermesi gerektiği yoksa , bunu yaşatmak isteyen çok kişi olduğunu anlamasını sağlardım
- 9 ay
Bunun iki sebebi olur. Bir erkek mecbur oldupu için, 2. Erkek de bunu fantezi olarak gördüğü için. 2. Şıkta olmak bir nebze daha rahat gibi ama burada şunu bilmek gerekir. Bu kadın ya başkalarına yaptıran bir kadındır. ya da bu duruma bir süre sonra başlayacak olan kadındır. Hatta kocasının karşısında.
- 8 ay
Her iki cinste birbirine ödüldür , kıymetini bilirse. Her iki cins birbirine zulümdür , kıymetini bilmezse
- 3 ay
Burada detaylı yazmıştım. Okumak istersen. Durumunuz nedir? Ayrıldınız mı?
9 ayÇok büyük yanlış hem de. Bir erkek yatakla terbiye edilmez. Yatağı ne ödül ne de ceza yapmamak gerekir.
41 Yorumla- 9 ay
Kesinlikle
Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Yanlış yapıyorsun. Adamın kafası atarsa aldatır ve sonra boşanırsınız. Bir erkeğe erkek gibi davranmazsanız oda zamanla kendini eril hissettiren birisi olduğunda direk ona meyleder
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 734 cevap paylaştı. Yani yanlış desek bu saçma fikirlerini düzelticek misin?
Adam sıkılır bunalır daralır eşi gibi hissetmez.30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Cinsellik duygusal bir bağdır, ödül veya ceza aracı haline gelmesi sağlıklı iletişimi zorlaştırır. İhtiyaçlarınızı açıkça konuşmak ve karşılıklı anlayış geliştirmek daha doğru olur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayYanlış tabi bu ödül olarak kullanılacak bişey değil senin canın istese sırf bu yüzden cinsel ilişkiye girmesen sadece onu değil kendini de cezalandirmis oluyorsun
10 Yorumla
9 aySuç sende değil. O mıymıntı kocanda. Bunu ödül olarak alan erkekte akıl yok zaten. Bana karım böyle yapsa daha beteriyle cezalandırırım onu. Deli deliyi gördüğünde değneğini saklarmış.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hergün onun %100 hakkı
Startejin bi ters teperse
Ne güzel aldatır seni,
Eeee. Bizde Ohhhhh olsun deriz
Alınmaca gücenmece yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayPavlov'un köpeği bile daha şanslı... En azından o eğitim için sadece ödül veriyor, ceza yok...
70 Yorumla
9 ayEvet yanlış yapıyorsun, ne ulan bu, veriyorsa versin der gider başka kişiler ile ilişkiye girer çünkü sen ona bu işi ceza olarak çektiriyorsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
9 ayBir gün bir bakmışsın seninle hiç ilgilenmiyor senin ödül olarak layık gördüğün şeyi birisi seve seve yapıyor 🤣🤣
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
9 ayEğer adam kaskafali dümdüz birisiyse, bu doğru.
Aklı başında bilinçli birisiyse, o numara pek tutmaz.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayçok yanlış yataklar ayrılır snde sonra sogur . sen admaın butun maaşını alsan bile aldatılacaksın , mesela parayı alınca zehiri alınmış bir şey yapamaz snaırsın , garanti ederim borç alır gene yaparım ihtiyaç kredisi çekerim bankadan
10 Yorumla
9 ayöncelikle bu sorularda FAKE olmamak lazım. ikincisi, cehennemin bi kısmı senin gibilerle dolu, devam et
10 Yorumlakocan dert etmiyorsa sorun yok elde etmek için herşeyi yapıyor olmalı tabi elde etmeye değecek kadar seksi isen
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayKocan bu durumdan şikayetçi degilse sıkıntı yok
13 Yorumla
Cevap sahibi9 aySperm yutuyor musun
Soran9 ayEvet neden?
Cevap sahibi9 ayMersk ettim de yasin kaçtı
9 aySaçma bence aldatırsa görürsün ödülü sana bi ödül verir kalırsın öyle
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Böyle devam edersen kocan ilk fırsatta başka kadınları ödüllendirir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayYanlış yapıyorsun kavga olur anlaşmazlık olur ama yatak da küslük olmaz
52 Yorumla- 9 ay
İşte mantıklı yorum
- 9 ay
Tecrübe konuşuyor
Gizli Üye(25-29)9 ayLanete uğrarsın hem nıe evlendin acaba şöylemi düşünüyorsun bende qm var erkekler buna çabuk düşer istediğim gibi oynarım kocan yaptığın kişi 😉
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Vay adamın haline vay adamı kötü yollara düşürürsün kiz
10 Yorumla
9 ayYanlış sonra başkasında arar seksi ve seni aldatır
11 Yorumla- 9 ay
Düzelmiyırsa Ayrılırım bir süre sonra
- Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
9 ayböyle devam et :D kafaya bak sanki köpek terbiye ediyor boynuzu taktığında ağlarsın sonra :D
10 Yorumla Ödülünü bir yerlerden parayla satın alabildiğinde senin ödülünün değeri kalmadığında anlayacaksın.
10 Yorumla
9 ayO sizi parayla ya da başka bir şey ile terbiye ederse siz ne hissedersiniz?
10 Yorumla
9 aySen aldatılacaksın hem de çok pis. Ezilen insan özgüven verecek bir kadın bulur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Saçmalık bu. Eninde sonunda başka biriyle olur. Çok dizini döver sin.
10 YorumlaÖzetle ödğl sistemi kurmuşsan resmi olarak bişeyliktir bu...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
9 aybirgün nazından usanıp kendisine ödül veren başkasını bulursa görürsün hanyayı konyayı
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir gün ona daha iyi bir ödül sunulduğunda ağlamak yok ama
10 YorumlaSenin kararın ama karşılıklı olsa daha güzel olur
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cinsellik iki kişinin beraber haz almasıdır. Neden tek taraflı bir ödül imajı veriyorsunuz?
11 YorumlaBen küs olsakta o şekil de terbiye etmem yanlış yöntem çünkü neden o terbiye olcak diye başkalarına yedireyim
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayŞimdilik sneden alır ödülünü sonra senin veridgin ödül ödül sayılmaz ise başkalarindan alır ödülünü
10 Yorumla
9 ayO da sana ekmek atıyor odesiyorsunuz
Siz evliliği anlamamissiniz10 Yorumla
9 ayYarın bir gün zevki başka kadında ararsa kocanı suçlama
10 YorumlaTabiki yanlış sonra buraya gelip kocamın telefonunda konuşmalar yakaladım diye soru sorarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayAdam istese veririm ac o ac , ac doyurmak sevap
324 Yorumla- 9 ay
İsteyen kocan olursa tabi vercen
Cevap sahibi9 ay@Ateşboceğı61 yo bu adama
- 9 ay
O adam kim
Cevap sahibi9 ay@Ateşboceğı61 kocasi
Cevap sahibi9 ay@Ateşboceğı61 of mal musin
- 9 ay
Sensin o
- 9 ay
Hem sen niye veriyon adama
Cevap sahibi9 ay@Ateşboceğı61 😂😂
- 9 ay
Bende tıpkı senin gibi güldüm
Cevap sahibi9 ay@fenrirt yerim seni
- 9 ay
Helal kız sana
Cevap sahibi9 ay@CaptainVenture tsk ederim😘 böyle olmak lazim
- 9 ay
Doğrusu bu zaten ama işte bu arkadaş olayı cikara dökmüş bunun adı farklı bsyde demiyeym şimdi anladın sen
Cevap sahibi9 ay@CaptainVenture böyle yapilmaz kocayi mutlu etmeli
- 9 ay
Aynen öyle kocada eve mutlu gelip karısını mutlu etmeli ama bu kişi yanlış yolda sanrm aseksuel ki işi ticarete dökmüş sanrm
Cevap sahibi9 ay@CaptainVenture normal degil bu erkek aldatir :d aldatiyodur ya da
- 9 ay
Kesin aldatiyordur ya sen verme verme snra beni aldatmasın de adam buna 2 lira veriyordur aldattığı kadına 5 lira miss gbide istediği herşeyi alıyordur buda kendini avutuyor işte kullanıom die zeka her kadında olmuyor demekki
Cevap sahibi9 ay@CaptainVenture millet delirmis cocuk oyuncagi mi evlenme ozmn
Cevap sahibi9 ay@fenrirt 😂😂 sen cok istekli bekliyon
- 9 ay
İşte evleniyor snra aldatiliyor snra boşanıyor ya da saçma sapan olaylar yaşıyorlar toksik kişiler bunlar cidden olayı batirmayi seviyorlar
dışarıdan ilgi görse oo adam uçar oraya sonra arada bul
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayYanlış yapıyorsun
O da benimseyip aynı şeyi sana yaparsa?
Şoför cinsellikli ve problemli bir evlilik olur10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBizlik bir sorun yok 2 saat mesai yaparız ertesi gün 20 lik bir citira gideriz sende kendi kuduruklugunla kalirsin
11 Yorumla
Cevap sahibi9 ayHaa sendemi aldattın ya olursun ya da çok yumuşaksa bosar sadece
Gizli Üye(18-24)9 ayYanlış bence sonra başka kadınlar ile yapmak ister en azından istediği zaman yapıyorum der
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayEvet aferin bu şekilde devam et belli bir süre sonra buraya Aldatıldım diye soru açarsın artık
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. sabırda bir yere kadar.. bıçak sırtı bir iş yapıyorsun. he an gözü gönlü başkasına kayabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
9 ayevet yanlış tabiki, senin zevkin fantezin ihtiyacın yokmuş gibi yapmak bence büyük hata.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayNe kadarlık evlisiniz. Ne gibi ödüllerin var mesela
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayİyi iş bulmuşsun yolunu kuçu kuçun olmuştur
11 Yorumla
Cevap sahibi9 ayHayali bile güzel
Gizli Üye(36-45)9 ayBirkaç ay sonra kocamı komşumun üstünde yakaladım ne yapmalıyım diye soru sorarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayödül olarak ona başka şey sunucan, arada bir , hak edince
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayşahsen benim başıma öyle bişey gelse nazını 1 çekerim 2 çekerim sonra s.. çekerim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 aysen azınca o senle seks yapmasa naparsın :D
10 Yorumla- Devamını Gör (104)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat