Evliyim ve akşam olunca ben istediğimi söylüyorum ondan sonra cinsel ilişki yaşanıyor sizce kötümü bu onun istemesi gerekmez mi ben istemesem o hiç yapmicak beni istemiyor mu sizce. 55 kilo 1.65 boyunda kumral biriyim vicudum çok iyi ve esnek sizce iyi degilmi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSenin istemen çok iyi fantastik olarak erkeği ayrıca etkileyen azdiran bir durum. Onun istemesine fırsat kalmadan istiyorsan , o da ayak uyduruyordur. Lakin iki hafta üç hafta istemesen bile o yine istemiyorsa , bu sorun, en azından seni istediğini belli edip seni mutlu etmesi çok güzel olur. En son ne zaman ilişki yaşadın?
05 Yorumla
Soran+1 yılDün akşam
- +1 yıl
Anladım, ilişkide tutkulu olabiliyor mu peki , yani ön sevişmede tutkulu olabiliyor mu , detaylarındakj güzellikleri seni zevkten titretircesine seviyor mu ve derinliklerine istek ve heyecanla giriyor ve seni orgazma ulastirincaya kadar devam ediyor mu?
- +1 yıl
Bu arada kendini tarif etmiş iyi değil mi diye sormuşsun. Kumral oluşun ve kumral narin esnek vücudun başlı başına heyecan veren yegane güzellik, kumral teninde özel bölge olmasa bile seyrine doyum olmaz ve etkileyiciliğiyle hülyalara daldıran muhtesemligin. Boyun ve naif kilonla, narin bir zarafet oluşunun güzelliği ile bir bütün olup insanı kendinden geciren sexiligin , teninin gizemli halinde teninde güzelleşen kıyafetlerle birlikte sen yürü veya dur öylece izlemeye dalan gözlerde göz kapakları kirpmamak için kendini uğraş verir naz eder. Tenini görmek eritir insanin içini, dokunmak titretir , bakmaya kıyamazken, dokunmadan edemez , dokunmaya kıyamaz insan lakin sevmeye sevismeye doyamaz.
- +1 yıl
Yumuşak dudaklarında sevismenin tadının ve güzelliğinin herseyi yaşarken, bir an önce yanaklarını çeneni boynunu öpmek ister lakin bir ayrılamaz geldiği bir noktanın verdiği zevkten ve hissettiği heyecan belki saatler geçerde, ilerlerken zaman ,
- +1 yıl
erkek sevisirken seninle , bitmesin , bitince de tekrarı hemen olsun isteyerek düşünürken baştan çıkaran güzelliklerini narin tenini severken kimi zaman avuclarda erir gibi yumuşak narin ve sıktıkça belirginlesen , hissediş arttıkça erkeğini daha da , heyecanla hırçınlastıran muhteşemliklerin. Derinliklerinin habercisi mutluluk üçgeninde geçen uzun ve heyecanlı zamanların ardından, mutluluk havuzunun dudaklarına dokunurken parmak uçları bir yandan görerek yaşanan hayranlık ve tutkuyla dudakların ve dilin buluşmasıyla severken tüm güzelliklerini senden aldığı zevkin her haliyle, seni zevkin ve mutluluğun zirvelerine taşıyabilmenin ümidiyle ve taşıyacak olup senin mutluluğunla tüm mutluluklarını yeniden yaşamanın sevinci içinde olarak, her saniye tekrar tekrar baştan çıkaran erkeğin mutlulukla göze gelerek kadınlığının dudaklarına sertligiyle ama hafif bir temas ile dokunup senin kendini birakmisliginla derinliklerine ilerleyerek seni mutluluğun rüyalarına daldirirken derinliklerinin duvarlarını parçalayarak ilerleyip , mutluluk havuzunun derinliklerinde kaybolurken , tüm hücrelerinin çekildiğini erkeğine hissettiren senin eşsiz muhtesemligin. Devam ederken sonra vücudun bir değişik ĥâl alırken , başın uyuşur gibi olurken parmakların kasılır vücudun kasılır titreme belki sarsintilarla, erkeğine en güzel en heyecanlı en Seksi mutluluğu verirsin kadınına orgazmını yaşatmış olmanın, bunu yaşarken çok daha guzellestigini , tatlilastigini , masumlastigini ve daha heyecan verici tatlı bir sexilik haline büründüğünü gösterirken, onun içinde seni yeniden sevme hisleri yükselir, sen sakinlesirken, seni sevmeye sevismeye devam ederek yanında olur. Hem seni hemde sende olan erkeğine neler yaşayabildiğini, uzun ama yetersiz bir şekilde ifade etmeye çalıştım.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEşin bu duruma alışmış olmalı ve yatakta ona geyşa olmaya başlamış olmalısın (eger yukarda yazdıgın durum uzun zamandır devam ediyorsa). Bence harika bi fizige sahipsin ama kocan neyin kafasını yaşıyor bilemiyorum! Oysa, ''karım beni deli gibi arzuluyor ve yatakta muhteem'' diye düşünerek, her akşam eve daha arzulu dönmesi gerekirdi! Yani ben olsam öyle yapardım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin eşinle benim kini evlendirmek lazım🤣🤣 inan benimki de kadın versiyonu. Bir isteksiz sorma. Gitmesem aylarca gelmez. Sonra bana azdın mı der. Anlamıyor, zor oluyor bana da... bu ikisi iyi anlaşır bence ne dersin🤣
00 Yorumla
+1 yılBazen bir erkek olarak o kadar ilginç geliyor ki muhabbetler harbi şaşırıyorum kimseyi kinamiyorum karakter meselesi sanırım ben sürekli yüksek geziyorum çoğu erkegide böyle sanıyordum
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke o biraz yüksekse ama genelde ben baslatiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
66Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Böyle güzel ve istekli bir kızı hergele yapmak gerekirken başkalarına muhtaç edeneyaziklar olsun o muhtemelen kuşu gidiktir. Çakar almaz silah gibi kırk yılda patlar. o tip adamla vakit geçmez oysaki seni muz gibi soyacak dudaktan başlayıp yanak gidik gerdan memelerini baştan topuklarına kadar öpecek emecek yalayacak balkutunu ballandıra gömecek en az 1,5 saat emek çekecek topu sana verecek sende heryerini öpüp emip birlikte içine boşalacak zevki yaşamanız gerekirken bunu değerlendirebilir. Yiyemeyen malını yerler yemeye talibiz
11 Yorumla
Soran+1 yılOff fena oldum okurken bile
+1 yılBir erkeğin isteyebileceği ortalama üstü bir kadınsın. Bu çok iyi. Ama kocandan bunu senin istemen sürekli , sıkıntılı hem de çok sıkıntılı
18 Yorumla
Soran+1 yılNasıl çözerim peki
- +1 yıl
Bu cozulecek bir sey degil. Ben sevdigim kadin beni evde beklerken , ben isyerinde son bir saat kala her dakika saati kontrol ederim eve gitmek icin ve libidosu yuksek olmasini isterim beni kapida karsilamasi icin. Yani bu icinden gelmesi gereken bir durum
Soran+1 yılBen öyle yapıyorum kapıyı açtiginda karşısında değişik kıyafetler kostümler giyiyorum bazen
- +1 yıl
Senin gibisini nerede bulacak işte. Biz de böylesini arıyoruz. Libidosu yüksek kadın tanrının hediyesidir o bunu nasıl bilmez
Soran+1 yılBende anlamıyorum
- +1 yıl
Umarım ondaki şans bizde de olur
Soran+1 yıl😂😂☺️
- +1 yıl
🤷♂️😊
Vücudum iyi ve esnek detayı ne alaka ya ulan hahahaha
11 Yorumla
Soran+1 yılEsnek yani her türlü pozisyona kolaylıkla girebilirim beni zorlamıyor
+1 yılSevdiginden süphen yoksa dert etme belkide senden bekliyor bunu onunla konus ve arada onun gelmesini beklediğini de söyle sorunları konusarak acık acık söyleyerek çözün yapıcı olun
20 Yorumla
+1 yılEşin neyin kafasını yaşıyor.. kendini bir geri çek bence..
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neden onun istemesi gerekiyor anlamadım 😃. Cinsel birliktelik genelde kadın isteyince oluyor erkek istediği zaman değil.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılıyı bnce anlattıgın kadarıyla vucudun ama kocanda sorun var
10 Yorumla Benim hoşuma giderdi kimin başlattığının ne önemi var ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi eşi olması İçin herşeyini verecek erkekler var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFiziki ölçülerin gayet iyi. Ya libidosu düşük ya da duygusal soğukluk var eşinde..
20 Yorumla
+1 yılKendini naza çekmeyi seviyordur. Bazı erkekler kadının onu arzuladığını görmekten zevk alır
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKilon falan güzel senin istemen normal ama eşin niye böyle anlayamadım, esnek olman harika eşin şanslı imiş, ama işte her istediğin olmuyor hayatta
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca seni merak ettim
Soran+1 yılEvt istediklerim olmuyor
Cevap sahibi+1 yılKötü halbuki senin gibi bir kadın böyle olmamalı
Cevap sahibi+1 yılBeni bul
Soran+1 yılNasıl bulayim
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
+1 yılHep mi boyle oluyor belki arada senin istekli olduğunu söyleneni. bekliyordur
05 Yorumla
Soran+1 yılHer akşam aynı ben baslatiyorum
- +1 yıl
Kac yıllık evlisiniz
- +1 yıl
Konuşmak anlatmak isterseniz dm atin isterseniz
Soran+1 yıl11 yildir evliyim
- +1 yıl
Ooo baya da olmus istek atarmisiniz ben de evliyim konusalim
Cinsel Yaşam konusunda 802 cevap paylaştı. nasıl olsa sen isticeksin diye söylemiyordur isteme bakalım kendi ne zmaan isticek bekle gör
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemedim hatta yatağa anadan üryan girdim ama o dokunmadı bile sadece bakarak mastürbasyon yaptı uyudu
+1 yılDogru bir durum degil aslinda ve bu durum ne zmandir yaşanıyor?
03 Yorumla
Soran+1 yıl5 senedir nerdeyse
- +1 yıl
Surekli senin davetin üzerine mi cinsellik yasaniyor? Hic birakip oda teklif etsin diye bekledigin oldumu?
Soran+1 yılOldu ama yapmadı bir kere yatağa anadan üryan girdim dokunmadan mastürbasyon yaptı sadece
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİstediğinde hayır demiyosa, seni tatmin ediyosa sorun yok
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır demiyor ama ben bir kere de o teklif etsin istiyorum
- +1 yıl
Teklif etme, azdır bakalım nolacak
Soran+1 yılDenedim anadan doğma girdim yatağa ama dokunmadı bana sadece mastürbasyon yaptı bakarak
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen istemesen o hiç istemez mi? Bu sorunun cevabi önemli
00 Yorumla Adam elindeki kıymeti bilmiyor bizse sevecek hatun bulamamaktan dert yanıyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakma ama senin kocan tam bi. mal. ben olsam seni hic affetmem anlamiyonmu halen kocan ihtiyaclarini baska biriyle hallediyo.. sende bekle
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoy ve kilo olarak ta cok guzel sin her türlü kucağa pozizyona gelirsin libidomu yükseltme benim sabah sabah🤣
Soran+1 yılBeni aldatıyor mu yani ben onu her akşam gecelikle kostümlerle bekliyim o başkasına gitsin oylemi bundan sonra şalvarla girerim yataga
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi sinininde kiymetini bilipte senin ihtiyacina karsilik veremiyorsa sala gitsin. off off👉👉
Soran+1 yılArtık kilit vurcam ona yok kendim tatmin ederim kendimi gerekirse takma alırım 😂☺️☺️
Cevap sahibi+1 yılKilit fayda edermi bilmem lakin takma ya fazla takma gercegiyle devam 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBoyun ve kilon mukemmel her sekile girersin daha ne diimkii sen anladinn benii🤣🤣
Soran+1 yılGerçeğini nerden bulayım her akşam adamın kini zorla kaldırıyom
Cevap sahibi+1 yılZorla mii oyyy oyyy 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılSusuz kalmada🤣
Cevap sahibi+1 yılGerceği bende var🤣
Soran+1 yılSeni nerden bulayım da üstüne oturayım
Cevap sahibi+1 yılMs. j
Soran+1 yılGizlisin
Cevap sahibi+1 yılSende
Cevap sahibi+1 yılOldumu
Soran+1 yılAttım
+1 yılMutlaka bi derdi vardır. Bunu çözmek lazım bence.
00 YorumlaÇekiniyo demekki senden adamı nasıl korkuttuysan artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkeğe has bir şey değil cinsellik isteyebilirsin sende
00 Yorumla
+1 yılSen kendinde sorun arama eşsiniz kimin istediği önemli değil ama sürekli bir taraf istiyorsa sıkıntı tabiki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen de süründür bakalım biraz, şöyle giyin süslen hiç oralı olma bakalım
12 Yorumla
Soran+1 yılDenedim tık yok
Cevap sahibi+1 yılBiraz cilve yaptın yine mi yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin yorgunsa istemez onu azdır tahrik et libidosu yükselsin
08 Yorumla
Soran+1 yılDaha ne yapayım yatağa çıplak giriyom evde de seksi giyiniyom genelde yarı çıplak oluyorum daha ne yapayım bazen karşısında kendimi okşuyorum yine tık yok
Cevap sahibi+1 yılsağlık problemi var doktora gitmesi gerek
Cevap sahibi+1 yılkeşke eşin istekli istekli olsaydı şansın yokmuş
Soran+1 yılEvt varya hiç boş birakmazdim
Cevap sahibi+1 yılbırakmazdın
Soran+1 yılEvt hep ya ağzımda olurdu ya da * da
Cevap sahibi+1 yılatmış dokuzda yapardınız
Cevap sahibi+1 yılhep mutlu olurdun gece huzur içinde uyurdun
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyy bu teklif etme bana çok saçma geliyo. Git yanına öpüş koklaş zaten onunkide kalkar sonra işinize bakın. Hadi gel yapalım gibi bir şey aşırı mantıksız geliyor
51 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten yorumlar akıl alır gibi değil arkadaşım önemli olan yasamak kimin istediğinin bir onemi yok keyfine bak ve asla takilma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYılan gibi kıvrak
Timsah gibi saldırganım diyorsun
Yirtici tango seni00 Yorumla
+1 yılgayet normal fiziğin ama işi yoğun olabilir yorgun olabilir monotonuktanolabilir değişiklik yapın
011 Yorumla
Soran+1 yılYok genelde evde oluyor şu an bile yatakta uzanıyor hiç demiyor gel bir şeyler yapalım diye
- +1 yıl
Git yanına öpüş koklaş zaten o da isteyecek ama her akşam olmaz belki senin libidon yüksek farklı şeyler denemeye yönelt farklı fikirler ile git
Soran+1 yılYapmiyor çok şey denedim bir pozisyon dışında başka bir şey yapmiyor
- +1 yıl
hım neden yapmıyor olbilir detaylı anlatmak ister misin? takviye kullansın otuup konuştun mu en son ne zaman bir şeyler oldu
Soran+1 yılEn son dün akşam oda ben başlattım
- +1 yıl
hım ama her akşam ağır gelebilir. Senin libido yüksek sanırım ya da yetmiyor sana
Soran+1 yılHem yüksek hem yetmiyor
- +1 yıl
hım anladım sende onu teşvik et uzun soluklu olursa değişir bence al karşına konuş istersen detaylı konuşalım
Soran+1 yılKonuşsam da anlamaz o biliyorum
- +1 yıl
anlar ya nasıl anlamayack kaç yıllık evlisin o kadar mı anlaşılmz biri
Soran+1 yıl11 yıl olcak
+1 yılHayatında biri vardır ya da yorgundur ya da istegi yoktur. Bal yedir her gün faydasi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı kaderi paylaşıyoruz, ben istemesem biz de hiç yapmayacaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSınırların var mı peki oral yapilmaya karsimisin?
00 Yorumla
+1 yılO hiç davet etmiyor mu en son ne zaman yaptınız
015 Yorumla
Soran+1 yılDün akşam benim israrimla
- +1 yıl
Bide ısrar?
Soran+1 yılEvt maalesef
- +1 yıl
Onun yerinde olmak isteyen dünya kadar adam var değerini bilsin bence
Soran+1 yılBilmiyor keşke bilse ama bu akşam kendime söz verdim gitmicen yana ama karşısında maş yapicam ona inat
- +1 yıl
Süper olur deli olsun biraz
Soran+1 yılÖyle yapicam zaten o zamanda cagirmasin bak ne oluyor yemin ettim eğer yine cagirmazsa takma alcam kendime
- +1 yıl
Al tabiki
- +1 yıl
Dün akşam dediğini yaptın mı
Soran+1 yılÇağırdı ama olmadı yapmadık
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılİzin vermedim sürünsün sabaha kadar yani da çıplak uyudum
- +1 yıl
Aferin sana 😀 senden korkulur
Soran+1 yılBu gecede öyle yapicam ama öncesinde rahatlamamlazim dündür beri çok doluyum
- +1 yıl
Nasıl rahatlayacan ulaş istersen
+1 yılDeğil de eşiniz neden isteksiz mi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Ne fark eder?
Ha sen ha o
Ne önemi var.10 Yorumla
+1 yılGörmeden bilemem maalesef :((
10 YorumlaNe farkeder? Sen veya o … Evlilik bu kocan Sonucta neden kotu olsun Mutlu bile olur.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Hayır iki tarafta isteyebilir gayet normal
10 YorumlaSüpersin bence. Keşke benim de olsa😀
10 YorumlaGeçmiş olsun sana.
10 Yorumla
+1 yılSonuç seni tatmin etmiyorsa isteyerek yapmıyordur
015 Yorumla
Soran+1 yılbezen Tatmin etmiyor zaten
- +1 yıl
Arkasını dönüp yatıyor mu isteksiz mi sana karşı normal davranışları nasıl
Soran+1 yılNormalde iyi ama yatağa gelince sok çıkar bitti dön arkanı uyu yapiyor
- +1 yıl
Gay olabilir erken boşalıyorsa ondan olabilir
Soran+1 yılEvt çok erken bitiyor
- +1 yıl
O yüzden o zaman erken boşalan erkeklerin çoğu öyle
Soran+1 yılAma sprey var onu kullansa erken bitmicek
- +1 yıl
Bilmiyorum işe yarayıp yaramadığını o şeylerin işe yarıyorda sıkmıyorsa seni istemiyor demekki veya kısa sürmesi ona yetiyor
- +1 yıl
Hep böyleydi ve uzun zamandır evliyiz diyorsa gaydır aile baskısından evlenmiştir neler yapıyordur haberin yoktur
Soran+1 yılSeverek evlendik biz
- +1 yıl
Hiç öyle durmuyor
Soran+1 yılGerçekten severek evlendik 10 yıldır evliyiz
- +1 yıl
Evlendiğinizde cinsel hayatınız nasıldı ilk yıllarda
Soran+1 yılİlk yıllarda çok iyidi ama son 5 yıldır farkli
- +1 yıl
5 yıllır kötü olduğu halde geçtiyse o 5 yıl sende çok istekli değilsin demekki öyle devam edersin çok kafana takma
+1 yılEvlenince öyle olur gayet normal.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeresi normal ki
- +1 yıl
Normal tabi evlilik sekse en uzak şeydir.
+1 yılAdamada bı fırsat versen keşke
13 Yorumla- +1 yıl
evliliğin monoton mu merak ettim
- +1 yıl
Merak etme canım
- +1 yıl
cevabımı aldım tamam :) bu saatte buradayss cevap belli zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılarada ona izin verin o istesin
00 Yorumla
+1 yılDeğişir bu durum, neden kötü olsun
00 YorumlaBana bi yazsana bak ne diycem sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılCunku baska kizlarla seks yapiyor
00 Yorumla Ayniyiz yaaa valla skildimm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgı ile ne alakası var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşin de bencillik var gibi.
00 Yorumla
+1 yılsadece sen ediyorsan sürekli sorun bu sonuçta
00 Yorumla
+1 yılNe şanslı erkek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani evet degisik bir durum duzelir umarim
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir erkek ya.
00 YorumlaBoyle esler var mı inanmiyorum.
00 YorumlaBilmem görmek gerekiyor
00 YorumlaEvet elbette
20 Yorumla
+1 yılSen ya da o fark etmez
00 Yorumla
+1 yılAdamcağız kıyamazdır seni her gece mükmeye
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKocanda iş yok
10 Yorumla - Devamını Gör (18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım