Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kendilerine huzur hissettiklerinde deneyerek kendi kendine çocuk oyunu gibi bir şekilde yaparlar. Bunun saati yoktur aslında. Fakat bazı geleneklerde bekaret kani istendiği için 15 gün içinde kanlı havluyu gösterme adeti vardır , bu kadının kadına yaptığı zorbalıktır. kaynana tarafı bunu görmek ister. çünkü ondan da daha önce istenmiştir diğer kadından da bu böyle gider. geçmişteki kadın gelecekteki kadını denetler. yani bunu zorlayan aslında saçma sapan üretilmiş adetlerdir. Yoksa insanlara kalsa ihtiyaç duyduğunda yapar
01 Yorumla- 9 ay
Bu adetleri uygulatan erkek varsa gitsin bi köşede ağlasın
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evlendikten sonra ilk seksin ne zaman olacağı aslında tamamen çiftin kararına bağlıdır çünkü düğün günü yoğun hazırlıklar telaş ve yorgunluk yüzünden çoğu kişi kendini çok bitkin hissedebilir bu yüzden bazı çiftler ilk gece yaşamak isterken bazıları daha özel ve sakin bir an olsun diye sabahı ya da balayı zamanını beklemeyi tercih eder önemli olan beklentilerin aynı yönde olması ve iki tarafın da kendini rahat hissetmesidir ilk deneyim aceleye getirilmemeli baskı ya da zorunluluk gibi algılanmamalıdır çift birbirine zaman tanıyıp isteklerini konuşursa hem daha sağlıklı hem de daha güzel bir başlangıç olur yani doğru zaman gece mi sabah mı değil birlikte en huzurlu ve istekli hissedilen andır.
12 Yorumla- 9 ay
Haklısın
- 9 ay
bende ekleyim ufak bir şey. erkeklerde seks için ereksiyon gerekir. hem erekte olmalı yeterli seviyede hemde bunu koruyabilmelidir. bu da zihinsel bişeydir. sağlıklı ise erkek. zihni bulanıksa. aklında telaşlar varsa. o adamı sen karın oldum senin olmak istiyorum diye yatağa davet edersen adam da hani hayır diyemez. gelir ve işi beceremeyebilir. sonra da tatsız bi gece geçirir ve psikolojisi bozulur. erkeğin o yatağa girdiğinde erkeklik görevini yapamadığı eksik az yaptığı her seneryoda o erkek üzülür ve buda bana zarar vermez. hanımına zarar verir. fail olcağı mecradan kacınmaya kalkısabilir. uzun tutmak erkeği sekse hazırlamak gerekir bunun icinde bayanlara görev düşer. sadece ilgi kızlara verilmesi gereken bişey değildir. sekste erkek aktif taraf ya cunku. umarım bu ince detayı soru soran kişiye aktarmısımdır.
- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
9 ayİlk gece istek ve enerjimiz olursa istediğimiz kadar yaparız bunun saati sınırı olmamalı
04 Yorumla- 9 ay
Bence de
- 9 ay
Kesinlikle
- 9 ay
Eig için teşekkür ederim 🙏 ☺️
- 9 ay
Rica ederim
Artık legal seks ruhsatınız var. Canınız ne zaman isterse yapın :D
02 Yorumla- 9 ay
Mis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 9 ayeşim ne zaman isterse
12 Yorumla- 9 ay
Gerçekten iyi birine benziyosun inşallah gerçekte de böylesindir ve eşin de adam akıllı denk gelir
- 9 ay
Teşekkürler.
Gizli Üye(36-45)9 ayBence düğünü gece yarısıma kadar sen davul zurna oynayan kişiler seks falan yapamaz. Nikahtan evlenin temiz temiz. Hatta öğlen evlenin gün boyu bir arada evin içinde olun pijamayla takılın. Evlilik öncesi her naneyi yine bir çiftin özeli olmaz ki. Birbirini bekleyen kişilerin evliliği baldan tatlı olur. Eşim bir iki gün yanımda değil yoksa bu saatte bu soruya denk gelmezdim. O gün olacaksa da ertesi gün olacaksa da aynı evde olduğunu idrak etmek zaman alıyor insana. Sonrasında eşler akışta olunca istediği zaman yaşar o ilk özel geceyi. İkisi de buna hazır hissedince güzel olurd.
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aySaçma seks öyle kompleks bir şey değil. yap geç 10-15 dk sürücek en fazla. Zaten ortalama bir insan 1900 lü yıllarda 3-4 hafta boyunca öpüşürmüş tüm ömrü boyunca. Günümüzün zamanın da 1 haftaya düşmüş... Sosyal medyanın cinsiyetler üzerine oynadığı oyunların sonucu erkek-kadın düşman oldu günümüzde. kazananlar ise her zaman kasadır. yani KAPİTALİZİM kazanır hep. şu an kadınlara yağ çekiyor. yapay zeka ve nesnelerin interneti IOT yeterince gelişince erkeklere de smart seks oyuncağı satar kadınlardan daha kadınsı ürünleri. (Çoğu erkeğe kıyasla kadınlar şu an daha kavgacı. Kadın olmanın koruması ve o kadın olmaz vurmak o kadın olmaz bunu yapmak gibi pozitif ayrımcılıklardan dolayı. kadınlar çook daha kavgacı özgüvenli ve umursamaz)
00 Yorumla
9 ayNikah memuru aile cüzdanını verir vermez yapsınlar. En makulu o. Kesinlikle.
65 Yorumla- 9 ay
🤣🤣🤣🤣
- 9 ay
Ahahahhaha
- 9 ay
Sjsjsjjsj😂
- 9 ay
@olupte_yasayan Hatta pembe oda yapsınlar düğün salonu içine orada yapıp kurtulsunlar halkta rahatlasın kendileride 😂
- 9 ay
@Bizden_Söylemesi kesinlikle zaten amaçta o. Sevişmek için devletten izin almak 😂 ee çevre de biliyor çiftlerde biliyor😂cüzdanı alır almaz pembe odada olsunlar herkes de meraklı zaten içleri soğur sjsjs
Gizli Üye(30-35)9 ayO gece sabaha kadar üç kere yapip sonra para sayan biz jdjdjd
83 Yorumla- 9 ay
Ahahahhahahahaha
Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. yani size kalmıs. isterseniz 3 gün sonra olur. yorgunsundur hani o gece sürekli oyun dans vs ya. pek verimli olmaz bence. gece bence daha iyidir. hormon salgılanır.
01 Yorumla- 9 ay
Anladımm
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. düğün gecesi duman oluyon o geç saatte
gelinin saçını açmak bile 1 saat sürüyor, duş filan
ehhhh ! işte illa bi siftah yapmadan olmuyor
jdjdjsh :)
01 Yorumla- 9 ay
Jsjsjsjd
- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
9 ayBen naz yapmayı düşünüyorum vgbgnhnv yok dicem gıcıklığına
21 Yorumla- 9 ay
Ahahhaahhaha
Gizli Üye(30-35)9 ayBiz bakiriz bakireden yanayız Adetli olabilir veya ilki olacagı için stresli olabilir kendini hazır hisettiginde olmalı ve ön sevişme uzun tutulmalı kendi birleşmeye hazır oldugunda birleşme olmalı
010 Yorumla- 9 ay
İyi güzel
Cevap sahibi9 ayHiç yaşadın mı bu durumu cinselligi
- 9 ay
Çok seks yaptım ben
Cevap sahibi9 ayEvlilik öncesi her naneyi yine bir çiftin özeli olmaz ki. Birbirini bekleyen kişilerin evliliği baldan tatlı olur.
- 9 ay
Bende beklemek isterdim ama dayanamıyorum
Cevap sahibi9 ayİnşallah evlilik çatısı altında yapmışımdır
Cevap sahibi9 ayÇözümü var bence
Cevap sahibi9 aySana tavsiyem tövbe etmelisiin yoksa hastalık kaparsın hayatın kararır
- 9 ay
Nişanlanıoz seneye inşallah
Cevap sahibi9 ayK94 benim
9 aySalondan çıkıp gelin damat odasında… cksjjs hahaha şaka şaka 😆
canları ne zaman istiyorsa
01 Yorumla- 9 ay
Haahah of mantıklı
9 ayÖyle bir kural olmamalı herkes ne zaman isterse o zaman yapmalı.
11 Yorumla- 9 ay
Evet
Gizli Üye(25-29)9 ayDüğüne kadar yapmayan varsa tebrik ediyorum 👏🏻 zira kalmadı o yüzden nerak dahi etmiyorum zaten yapmışlardır diye düşünüyorum
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayEvlendikten 1,5 yıl sonra yaptık desem. Çok korkuyorum ya istemedim eşimde zorlamadi artık 1,5 yıl sonra alistira alıştıra oldu
22 Yorumla- 9 ay
Oha vajinismus da değildin herhalde çok zor ne sabır varmoş adamda ben olsam kadın halimle eşime sabredemezdim
Cevap sahibi9 ayYa benim aşkım çok anlayışlı yaklaştı tabii genede erkek söyledi defalarca istediğini öpüşme vs oldu ama bel altı hiç olmadı neyse sonunda korkumuzu yendik
Düğün yorgunluğundan sonra ilk gece de pek bir şey olacağını sanmıyorum
01 Yorumla- 9 ay
Öyle diyosun
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kafamıza göre ister düğünden gelince direkt yapılır ister sabah ama bence düğünden gelip yapmak daha tatlı olur
00 Yorumla
9 ayAbi bunu da sormayın ya Canınız ne zaman istiyorsa o zaman yapın ne yapmak istiyorsanız :)
01 Yorumla- 9 ay
Ahahahha
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
9 ay3-4 gün sonra da yapılabilir bunun için dayatma çok saçma geliyor bana
01 Yorumla- 9 ay
Peki
Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı. Canımız ne zaman istersen yaparız artık o saatten sonra
01 Yorumla- 9 ay
Bence de
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 9 ayŞı ne zaman hazır hissedilirse yazanlar hazır hissetmiş ki evlenmiş
01 Yorumla- 9 ay
Anladım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayİlk posta nişanlılık döneminde atılmalı ki insanlar birbirini daha iyi tanısın
00 Yorumla
9 ayonu evlenince görüyosun evlat, uzaktan ne dense yalan, duruma göre değişir o.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayKesinlikle ilk gece biraz zor oluyor ama sonrasında balayında daha sakin dinlek bi şekilde daha iyi oluyor
01 Yorumla- 9 ay
Hımmm
Gizli Üye(36-45)9 ayBizde evlenmeden olmustu. Ama olmasa o gun olmadi. Yorgun hargin gelmissin eve. Bence dinlenir uyur sabah birakirdim.
018 Yorumla- 9 ay
Anladın
Cevap sahibi9 ayBu arada nisanliyken resmi ve dini nikah yapmistik. Yani kacak degildi.
- 9 ay
Kaçak olsa nolur
Cevap sahibi9 ayGunah gunah :)
- 9 ay
Ahahahha nişanlanınca sırf bunun için mi nikah kıydınız
Cevap sahibi9 ayYani. Herkesin gorusu , tercihi farkli
- 9 ay
Nişanlın mı istedi seks yapmayı sen mi ikna ettin
Cevap sahibi9 ayKaza oldu diyelim.
- 9 ay
Kaza mı ay çok eğlenceli dur anlat zaten nişandan sonra nikahı, kıydınız nasıl kaza, yaa
- 9 ay
Bile bile yapmışsınız aslında
Cevap sahibi9 ayAyrinti yok. Bu kadar hepsi
- 9 ay
Of ama ya eğlenceyi kaçırdık
Cevap sahibi9 ayYapacak bir sey yok. İlla ki daha detayli anlatani bulursun.
- 9 ay
Tüh sana halbuki konuşsak dertleşirdik sexting o. bu öyle. biri de değilim😌😆
Cevap sahibi9 ayDertlik bir durum degil ki 😁
Cevap sahibi9 ayCogu sorunu goruyorum hep ayni konular ama.
- 9 ay
Okey
- 9 ay
Ben mesajları direkt siliyorum sen olduğunu nereden anlıcam
Gizli Üye(25-29)9 ayNişanlıyken bir deneme sürüşü yaparım iyi değilse niye alayım öyle kocayı
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayO gece ola bildiğince sonra sabahı tekrar akşama yine aynı iki üç gün gider böyle 😅😅😃🤫
02 Yorumla- 9 ay
Ahajajajjaja
Cevap sahibi9 ayöyle xoooşşşş
Gizli Üye(30-35)9 ayşu an evlilikten önce yapılıyor ilk olacaksa akşamı yapılmalı bence sonrasında takıları saymak
02 Yorumla- 9 ay
Haklısın
Cevap sahibi9 aySen ne zaman yaptın peki
Gizli Üye(36-45)9 ayÖğlen vakti iyidir sıcak sıcak tereyağı ve zeytinyağı olursa daha iyi olur
01 Yorumla- 9 ay
Ne sksjdn
Gizli Üye(18-24)9 ayYorgun olmazlarsa düğün sonu başlar fan fin fon
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 aySabahı beklenmeli. Gece boyunca yorgunluk sonrası duş sarılıp uyuma.
00 Yorumla
9 ayCanınız ne zaman istiyorsa o zamana bırakılmalı. Düğün gecesi yorgun olursun. Sabah rahat rahat yap seksini.
00 Yorumla
9 ayenerjiye bağlı ama sabah yapılsa daha iyi olur tabi
02 Yorumla- 9 ay
Bence hem gece hem sabaha
- 9 ay
elbette ama sabah ve geceyi kıyaslayacak olursak sabah daha dinç olunacağı için sabah olması daha iyidir
9 ayNe zaman hazır hissedilirse
11 Yorumla- 9 ay
Hımm
Gizli Üye(30-35)9 ayÖnce işi pişirmek hoş değil helal var haram var ben bilmiyorum deneyimim olmadi
20 YorumlaBen düğünden üç gün sonra yaptım
06 Yorumla- 9 ay
Niye o kadar geç
- 9 ay
Korkacak ne var be 3. günde nasıl alıştı
- 9 ay
Ne alaka ahha
Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Sabahı kim bekler eve girince ilk iş 😂
01 Yorumla- 9 ay
Ahahahah
Gizli Üye(18-24)9 ayBu arada kondom kullanılır mı gerdek gecesinde
01 Yorumla- 9 ay
Djdjdj kullanan kullansın
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Canları ne zaman isterse
01 Yorumla- 9 ay
Peki
Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. çoğunda o zamana kaldığını sanmıyorum :D
01 Yorumla- 9 ay
Biliyorum ama sorarken zaten dndnd ilk seksin değil evlendikten sonraki ilk seksin diye sordum
- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
9 ayDemir tavıbda dövülür
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 9 ayYorgunluk varsa diğer günde olabilir
00 Yorumla
9 ayEn mutlu gunde s2Lmekten Kim zevk alir ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayBence o gece degil dinlenip sabah zevki tatmali
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Hazır hissettiğinde, canın çektiğinde yaparsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Dügün gecesi amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
9 ayne zaman istersen o zaman yap kime ne.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.
9 ayDüğün gecesi
Ama ertleyen olabiliyor00 Yorumla
9 ayArtık önce seks sonra düğün oluyor 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayDüğün gecesi yapılmalı sabaha kadar sabredemem dayanamam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 aySiz nezaman istersenizq
00 Yorumla
9 ayHemen isterim ben düğünden sonra
51 Yorumla- 9 ay
Evet
Takilar paralar sayildiktan sonra 😁😁😁
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Canın ne zaman isterse
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. düğünden önce bitirin işi derim :D
02 Yorumla- 9 ay
Düğünden önce düğünden sonra her zaman her yerde
Gizli Üye(25-29)9 ayBiz öncesinde yapmıştık
07 Yorumla- 9 ay
Çoğu önceden yapıo saten
Cevap sahibi9 ayÖnceden rahat rahat yapmak daha iyi
- 9 ay
yüzde 1,5 önce den yapıp evlenmeyi başarıyor baksana etrafa
Cevap sahibi9 ayEvlenmeyenlerin de kendi sorunu
- 9 ay
evlisin burada işin ne gizliden dolanıyorsun benim bahsetiğim konu farklı git karın ile ilğilen yiğenim buralarda boş dolanma sonra ağlıyorsunuz karım beni aldattı diye
Cevap sahibi9 ayBundan sanane
- 9 ay
evli gördüm mü tiskinti basıyor bana açlık dan nefesiniz kokuyor 3 kuruş maaş çalışıyorsunuz burada karı kız kovalnıyorsunuz :D realde bunu bana diyicek erkek yok ya neyse çekilebilirsin şimdi
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
9 aybir sonraki gün de yapılabilir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayO gece yaptık bekleyemem ben
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayGece yapılmalı ve belli olmalı her şey.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayİlk günden yapılır artik
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayHemen gece iste
515 Yorumla- 9 ay
Ne kadar hoş
- 9 ay
Sabırsız
Cevap sahibi9 ay@catafalque87 o kadar beklemişim hshshshsh
- 9 ay
😅Ne kadar
Cevap sahibi9 ay@catafalque87 2 yıl oldu evlenmeyi bekliyorum şu an daha da evlilik planımız yok düşün yaniiiii
- 9 ay
Hic mi birsey yapmiyorsunuz
Cevap sahibi9 ay@catafalque87 opusme ve sevisme sadece
- 9 ay
Yüzeysel yani
Cevap sahibi9 ay@catafalque87 evet
- 9 ay
Ömür geçmez öyle
Cevap sahibi9 ay@catafalque87 evleneyim bi üstüne atlicam hshahahsh
- 9 ay
Hiç inmezsin sen😄
Cevap sahibi9 ay@catafalque87 kocam olursa inmem tabi