Arkadaslar düğünden sonra birliktelik genelde ilk gece mi olur? Çiftler o yorgunlukla dinlenmeyi mi tercih eder yoksa büyüsü bozulmasın diye adet gibi herkes ilk gece birlikte mi olur? Sonradan olursa nasıl oluyor genelde?
sizde nasıl oldu?
sizde nasıl oldu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Çiftlerin durumuna bağlı diyemiycem doğrusu, çünkü her iki tarafta kendisni buna hazırlıyor, o an yorgunluk bir kenara atılıyor, ilk gece yaşanıyor genelde ilk seks deneyimi
Bu çiftlere kalmış bir durum. Açıkcası ben düğün gecesin de o yorgunlukla yapmak istemem mesela.
Sonrasında o ortam nasıl olusuyor acaba. Bir de gelinlik yoksa işin büyüsü bozulmaz mı :)
Bence o gelinliği çıkartıyordur lavaboda filan. Gecelik filan giyiyordur.
Vallah ben pek merak etmiyorum bu tür şeyleri 😅
Neden 😄
Evlenmeyi düşünmüyorum. Tek yaşamak güzel. Alıştım ve rahatım böyle. Kendime odaklıyım.
Ben de senın gibiydim ama 26 dan sonra artık bir seyleri değiştirme hevesi geldi neden bilmiyorum.
İlk gece olsa iyi olur ama yorgunluk olursa sabahta olabilir kahvaltı öncesi miss
Ben dinlenmeyi tercih ederim ama nişanlım ilk gece olacak diye tutturdu bilmiyorum nasıl olacak
karşılıklı olarak isteğe göre değişir bu durum
ama genelde düğün sonrası olur
ilk gece olması gerekir diye kendinizi şartlamayın, yorgunluğa vs göre değişir ama ilk gece sevişme yaşarsınız ama büyük ihtimal uyuyup kalabilirsiniz yorgunluktan..
Genelde ilk gece, sevgiliyken pompa yapanlar alışık oldukları için dinleniyorlar
Ben ilk gece hiç değilse bi soyup tadına bakmak lazım ilişki olmasada
Belki bir hafta sonra bile girersin partnere bağlı
Dayanabilirseniz sonraki gün yapın 🤣🤣🤣
evet
O yorgunlukla çok keyifsiz olmaz mı
Sanmıyorum ilk geceler önemlidir
Peki o konuda çiftler hiçbir şey bilmiyorsa önceden birileri anlatır mı? Çok utanılacak bir konu ben kimsenın benımle konuşmasını istemem mesela. Erkekler o konuda sorunlulugu alıp ne yapacagını bilir mi?
Erkekler birinden akıl almıştır ya da oraya idmanlı gelmiştir zaten
İlk gece olur ya o heycanla yorgunluğu unuturins a
Evet
Evet gerdek olur
O yorgunlukla çok keyifsiz olmaz mı
Onun heyecanı ateşler merak etme yorgunluk kalmaz 😬
Peki kadın o konuda bir sey bilmiyor olsa mesela. Erkeğe anlatılır mı ne yapması gerektiği
O evirir çevirir meraketme bilmene gerek yok 😂tobeya
Nasıl yani tam anlamadım
Özelden sor
Evet ilk gece olur