Arkadaşlar selam bi ilişkim var aramızda bazı yakınlaşmalar oluyor erkek arkadaşım çok bencil hep kendi isteklerine önem veriyor örnek benim agzım yara damaklarım bana ısrarla orl yap diyor yalvarıyor sizce beni kullanıyor mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sinan, anlattıkların ciddi bir uyarı işareti. İlişkide bir taraf sürekli kendi isteklerini dayatıyor ve senin rahatsızlığını hiçe sayıyorsa bu, sağlıklı bir davranış değil. Cinsel konularda rıza çok önemlidir; sen istemediğin sürece hiçbir şey yapmana gerek yok. Bir partnerin seni zorlaması veya “yalvarmak” gibi baskılar yapması, kullanıyor olabileceğinin göstergesidir. Kendini rahat hissetmediğin durumlarda hayır demek hakkındır ve bunu net şekilde ifade etmelisin. Eğer davranışları değişmezse, sınırlarını korumak için mesafe koymak en sağlıklı seçim olur.
ve not sevmiyor kullanıyor.011 Yorumla
Soran9 ayCiddi ilerliyoruz yakında evleneceğiz ama kullandığı kızla evlenir mi bi erkek
Soran9 ayOlmaz evet
Soran9 ayDaha kötüsü her buluşmada istiyor ve spremi yut çocuklarım içinde olsun diyor hasta mı acaba
Soran9 ayAğzımı açamıyorum lütfen yara diyorum hadi hadi lütfen diyip kafamı götürüyor
Soran9 ayBursa
Soran9 ayNapıcagımı bilmiyorum ayrılıyorum bir şekilde beni kandırıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hislerini i bilemem ama davranışları pek seni düşünüp göstermiyor
014 Yorumla
Soran9 ayNapıcam bilmiyorum ayrılıyorum beni kandırıyor tekrar avucuna almış 😭
Soran9 ayFarklı yerlerden ulaşıyor kapımda yatıyor
Soran9 ayArayamam ki ailem bilmiyor bu durumu ve annemle aynı yerde çalışıyo
Soran9 ayGörmüyorlar yattığını
Soran9 aySence seven erkek böyle şeyler yapar mı bide evlilik yolundayız kullanmak istese neden evlensin ki
Soran9 ayÇok haklısın yani istekli evliliğe gibi duruyor
Soran9 ayAileleler biliyor Kasım ayında nişan yapmayı planıyoruz 2026 Nisan da düğün
Cinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. Oralsız olmuyor mu illa olacak mi
02 Yorumla
Soran9 ayHer buluşmada olsun istşyor ben istemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ağzının neden yara olduğunu hiç düşündün mü peki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yapma bunu
Bu kadar00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım