Sevgilinin gay olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Geçmişte kız arkadaşları olmuş bişeyler yaşamış söyledigine göre. Kendisiyle üç aydır konuşuyorum ve her yerde bi tane erkegin kendisine asıldıgını ögreniyorum. En son da bi erkek arkadaşı da bizimle oturuyorken herhangi bi sebepten kavga ettik ve evime gittim. Diger gün sevgilimin boynunda bi kolye gördüm bu ne dedim geçenki arkadaşının verdigini söyledi üstelik ben gittikten sonra baya baya oturmuşlar baş başa. Arkadaşıyla mesajlarını gördüm çocuk buna teklif etmiş ya o kız seni hak etmiyor falan demiş hakkımda. Bu ne dedim bu adam gay oldugunu itiraf etmiş sen niye konuşuyorsun diyince ya ben insanları dışlamam dedi. Ara yanımda konuş bakayım nası bi üslupla konuşuyorsunuz dedim. Aradı ve kapatırken çocuga argo konuştu. Sana asılmış gay bir erkege argo konuşman ona pas vermen anlamına gelir dedim. Ya erkekler şakasına hep der abartma diyor tamam da bu farklı bi durum dedim. Erkeklere bi ilgin varsa söyle dedim bana bagırdı inkar etti tamam da bu umut vermek degil midir baş başa oturmalar kolyeler falan

Sevgilinin gay olup olmadığı nasıl anlaşılır?