Cinsel Yaşam Kadınlar yatakta ne yapıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Kocanızı yatakta tahrik etmek için ne yapıyorsunuz Kadınlar yatakta ne yapıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 9 ay Bunun taktiği yokki içlerinden gelen gibi davranmalılar. Taktik birkaç ay götürür 8 4 Yorumla Mardinli343447 9 ay En iyisi 😂 Yorumla Cefternal 9 ay Kesinlikle Yorumla Cevap sahibi 9 ay Hiç geç kalmayın hemen yoruma gelin zaten dkskdk Yorumla Mardinli343447 9 ay Kimm Yorumla
kaplan2112 Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 100% 9 ay Ya ben bı yoruma cevap verdim bu soruda rica etsem silip ya da kaldıra bilirmisiniz çok fazla kişi cevap verdi yanlış anlaşılcam 😂😂🙋 0 1 Yorumla Soran 9 ay Bişi olmaz 😅 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. geliyorlar sınaşıyor-sürtünüyor-dans ediyor-soyuyorlar 0 0 Yorumla
MK2434 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 9 ay Evli değilim Ama beraber oldum insanlar neler yapmadı ki 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. İç giyim, koku ve fantezi kiyafetler, cilve 1 4 Yorumla Soran 9 ay Bu benimde hayalim kocam ilk yıl çok şanslı olucak 😅🤣 Yorumla mur_aaat34 9 ay Neden sadece ilk yıl😂 Yorumla Soran 9 ay İlk yıl canım cicim ayları ondan Yorumla mur_aaat34 9 ay Hımm iyi bakalım Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Ben çok ekstra bir şey yapanı görmedim. Ses çıkarsın yeter zaten. Ben yapacağımı yaparım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Mememi açarsam hemen kalkıyo onunki 11 6 Yorumla kaplan2112 9 ay Ajshsjzjsjsha erkekler kazanacak Yorumla bahane1 9 ay Hadi yaa Yorumla Cefternal 9 ay O derece mi :) Yorumla Cevap sahibi 9 ay Heee Yorumla Cefternal 9 ay Hazırolda bekliyomuş Yorumla bahane1 9 ay Nasıl bi meme var sende öyle ya merak ettim 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Arkamı dönüp uyuyorum benimle aynı yatakta olduğuna şükretmeli bence 4 5 Yorumla olgun1kisii 9 ay Neden senin ki altın kaplamamı Yorumla MK2434 9 ay Helal olsun güzel cevap Yorumla Cevap sahibi 9 ay @olgun1kisii yok gördüklerinizden farkı yok eşim kendi aklı olmadığı için kumarda sarhoş serdar ortaçın aklına uyup karıları götürmüştü otel odasında ondan benimle aynı yatakta yattığına şükretmeli bence Yorumla olgun1kisii 9 ay Hımmm anladım Yorumla meraklıbirpandaa 9 ay Neden Yorumla
berilllimsa Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 101% 9 ay Yani, uyuyorum genelde 1 1 Yorumla Soran 9 ay Uyumak derken nasıl yani Yorumla
meehmett00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Yokki eşimiz olsun da tahrik etsin yorumsuz 0 9 Yorumla Soran 9 ay Olur olur Yorumla meehmett00 9 ay Nasıl olur hani nerde Yorumla Soran 9 ay Ben mi bulucam kendin bul olsun işte 🤣 Yorumla meehmett00 9 ay 😇🤣😊☺ Yorumla meehmett00 9 ay Öyle bir iyilik yaparmısın Yorumla Soran 9 ay S. ktr git Yorumla Soran 9 ay Pardon başka bir yoruma cevap yazayım derken sana cevap yazdım Yorumla meehmett00 9 ay Kırıldım Yorumla Soran 9 ay Sana değil başkasına yazicaktim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay ölü gibi yatıyor türk kadınları genelde 😂 0 6 Yorumla Soran 9 ay Siz yoruyorsunuzdur Yorumla Cevap sahibi 9 ay yoo başlarken yatıyolar Yorumla Soran 9 ay Şaka mı bu yoksa gerçek mi uyurken olur mu o iş Allah aşkına Yorumla Cevap sahibi 9 ay onu kastedmedim ki 😂pozisyon olarak dedim Yorumla Soran 9 ay Allah Allah ! Cahiller mi yoksa yapasi mi gelmiyor kadınların Yorumla Cevap sahibi 9 ay cahillikten Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 9 ay hiç bir işe katkıları yokk 0 3 Yorumla Soran 9 ay Erkekler çok şikayetçi eşlerinize ilgi gösterin sevin sayın bak bakalım yatakta nasıl aktif oluyorlar Yorumla Cevap sahibi 9 ay ilginin krqlını gösterdik bafilesen eelimsn Yorumla Cevap sahibi 9 ay neden kapalı kutu gibisin Yorumla
Qfrost Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Yatağı yakıyorlar 0 2 Yorumla Soran 9 ay Kibritle mi çakmakla mi 😅 Yorumla Qfrost 9 ay Çakmakla Yorumla
Clasals Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 9 ay Yatıyorlar 0 2 Yorumla Soran 9 ay Konuş eşinle Yorumla Clasals 9 ay Ne diyeceğim Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hiç bişey yapmıyor 0 0 Yorumla
catafalque87 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 9 ay Sadece yatıyorlar 0 2 Yorumla Soran 9 ay Eşinle konuş Yorumla catafalque87 9 ay Yok ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bunun taktiği yokki içlerinden gelen gibi davranmalılar. Taktik birkaç ay götürür
En iyisi 😂
Kesinlikle
Hiç geç kalmayın hemen yoruma gelin zaten dkskdk
Kimm
Ya ben bı yoruma cevap verdim bu soruda rica etsem silip ya da kaldıra bilirmisiniz çok fazla kişi cevap verdi yanlış anlaşılcam 😂😂🙋
Bişi olmaz 😅
geliyorlar sınaşıyor-sürtünüyor-dans ediyor-soyuyorlar
Evli değilim
Ama beraber oldum insanlar neler yapmadı ki
İç giyim, koku ve fantezi kiyafetler, cilve
Bu benimde hayalim kocam ilk yıl çok şanslı olucak 😅🤣
Neden sadece ilk yıl😂
İlk yıl canım cicim ayları ondan
Hımm iyi bakalım
Ben çok ekstra bir şey yapanı görmedim. Ses çıkarsın yeter zaten. Ben yapacağımı yaparım
Mememi açarsam hemen kalkıyo onunki
Ajshsjzjsjsha erkekler kazanacak
Hadi yaa
O derece mi :)
Heee
Hazırolda bekliyomuş
Nasıl bi meme var sende öyle ya merak ettim 😂
Arkamı dönüp uyuyorum benimle aynı yatakta olduğuna şükretmeli bence
Neden senin ki altın kaplamamı
Helal olsun güzel cevap
@olgun1kisii yok gördüklerinizden farkı yok eşim kendi aklı olmadığı için kumarda sarhoş serdar ortaçın aklına uyup karıları götürmüştü otel odasında ondan benimle aynı yatakta yattığına şükretmeli bence
Hımmm anladım
Neden
Yani, uyuyorum genelde
Uyumak derken nasıl yani
Yokki eşimiz olsun da tahrik etsin yorumsuz
Olur olur
Nasıl olur hani nerde
Ben mi bulucam kendin bul olsun işte 🤣
😇🤣😊☺
Öyle bir iyilik yaparmısın
S. ktr git
Pardon başka bir yoruma cevap yazayım derken sana cevap yazdım
Kırıldım
Sana değil başkasına yazicaktim
Kezbanları gören penis iner
ölü gibi yatıyor türk kadınları genelde 😂
Siz yoruyorsunuzdur
yoo başlarken yatıyolar
Şaka mı bu yoksa gerçek mi uyurken olur mu o iş Allah aşkına
onu kastedmedim ki 😂pozisyon olarak dedim
Allah Allah ! Cahiller mi yoksa yapasi mi gelmiyor kadınların
cahillikten
hiç bir işe
katkıları yokk
Erkekler çok şikayetçi eşlerinize ilgi gösterin sevin sayın bak bakalım yatakta nasıl aktif oluyorlar
ilginin krqlını gösterdik bafile
sen eelimsn
neden kapalı kutu gibisin
Şebeklik yaparlar
Yatağı yakıyorlar
Kibritle mi çakmakla mi 😅
Çakmakla
Yatıyorlar
Konuş eşinle
Ne diyeceğim
Hiç bişey yapmıyor
Sen söyle bakalım