Cinsel Yaşam Sizce karşı cins yatakta tecrübeli olmalı mı? Güneşlinay Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Veya geçmiş sizin için çok önemli mi Sizce karşı cins yatakta tecrübeli olmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. fark etmez geçmişe bakmam 0 0 Yorumla
Naberks Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% 9 ay Tecrübeden çok istek önemli yatakta pozisyon dokunma vs şeylerden yok böyle olmaz falan denmemeli bokunu çıkarmadan tabi 1 0 Yorumla
KumralFilinta Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Hayır önemli değildir. Geçmiş çöptür, çöpü köpekler karıştırır.Tabi 10-20 kişiyle de birlikte olmasın eskorttan farkı olsun. 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Baskasinda kazandığı tecrübeyi istemem benimle tecrübe edinsin ve karşılığında eserimi görmek isterim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay Ben geçmişi takmıyorum ama her iki tarafta istekli olmalı mesela benım evliligimde benım zorlamamla 3-4 ayda bie oluyor bu dayanılması zor bir durum 0 0 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. birlikte tanımak daha güzel oluyorda bi kere tecrübeliye denk gelddim böyle bir şey yok aşırı zevkli 0 0 Yorumla
ѕєz10 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 9 ay Hayır birlikte tecrübe kazanacağım biri olsun 0 0 Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Farketmez. Her ikisinin de kendine göre artıları var. 0 0 Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. Tecrübeli olsun veya olmasın önemli olan aldığın duygu ve hissiyat 0 0 Yorumla
Asafdg Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Aklı fikri bukadar bizim milletin yatağa girince kendiliğinden gelir doğa böyle 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. tabiki önemli geçmişi tecrübesiz birisi ile olmak istemem 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. tecrübede şart değilgeçmiş önemsiz 0 0 Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence tecbüresiz olmalı daha çok zevk verir 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yani ister istemez olsun isteriz 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Listenin çok kabarık olması bi rahatsız eder 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bana fark etmez 0 0 Yorumla
AfterAllThisTimee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 422 cevap paylaştı. Olmalı 0 0 Yorumla
bensorayimmm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. önemi yok olmasın 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Geçmişi önemli 0 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evet onemli 0 0 Yorumla
ÇAPKINMEMUR Takip Et Bilge Yaş: 30 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Tecrübesiz olsun bana gelen 0 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkek istemez 0 0 Yorumla
IamAloneBoy17 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Tecrübesiz olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Büyük iri lazım 2 7 Yorumla Skol85 9 ay Sağlam var garantili Yorumla Cevap sahibi 9 ay @Skol85 tıp yok sende Yorumla Skol85 9 ay Görmeden yorum yapma derim Yorumla Cevap sahibi 9 ay @Skol85 tıp yok by Yorumla Skol85 9 ay Çok da trink 😂 bye Yorumla Cevap sahibi 9 ay @Skol85 bye Yorumla Skol85 9 ay Bye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
fark etmez geçmişe bakmam
Tecrübeden çok istek önemli yatakta pozisyon dokunma vs şeylerden yok böyle olmaz falan denmemeli bokunu çıkarmadan tabi
Hayır önemli değildir. Geçmiş çöptür, çöpü köpekler karıştırır.
Tabi 10-20 kişiyle de birlikte olmasın eskorttan farkı olsun.
Baskasinda kazandığı tecrübeyi istemem benimle tecrübe edinsin ve karşılığında eserimi görmek isterim
Ben geçmişi takmıyorum ama her iki tarafta istekli olmalı mesela benım evliligimde benım zorlamamla 3-4 ayda bie oluyor bu dayanılması zor bir durum
birlikte tanımak daha güzel oluyorda bi kere tecrübeliye denk gelddim böyle bir şey yok aşırı zevkli
Hayır birlikte tecrübe kazanacağım biri olsun
Farketmez. Her ikisinin de kendine göre artıları var.
Tecrübeli olsun veya olmasın önemli olan aldığın duygu ve hissiyat
Aklı fikri bukadar bizim milletin yatağa girince kendiliğinden gelir doğa böyle
tabiki önemli geçmişi tecrübesiz birisi ile olmak istemem
olmamalı alt tarafı seks atom parçalamayacağız gerek yok
Evet geçmil önemli tecrübe ise bi süre sonra olur
tecrübede şart değil
geçmiş önemsiz
Bence tecbüresiz olmalı daha çok zevk verir
Yani ister istemez olsun isteriz
Aaa tecrübeli varya. Bambaska
Listenin çok kabarık olması bi rahatsız eder
evet cunku ben tecrubelıyım