Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tecrübeli veya tecrübesiz olması bir şey ifade etmiyor.. Kadının ateşli ve istekli olması önemli.. Tecrubesizdir ama hayallerini yaşamaktan çekinmez ve tecrübe kazanmak için her şeyi yapar.. Tecrübeli ise garantili gider erkeğin isteklerine değiştirmeyi bilir.. Yeterli yürekten istekli ve verici olsun.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBüyütülen olay. Partnerler arası çekim varsa yatakta cömert olduktan sonra hazzın doruklarına çıkarlar zaten. Tek yapmaları gereken bencil olmamaları. Sonra kendilerini olayın akısına bırakmalılar. İlk iliskiler biraz heyecanlı olabilir. Erkek kadını cinsel birlesime hazırlamalı. Ön sevisme süresin de öpüşürken klitorise ve göğüs uçlarına, bacak içlerine dokunarak kadını sekse hazırlayabilir... kadın ilk birlesimi olduğu için geç ıslanabilir. Islanma yetersizse kayganlastırıcı da kullanılabilir.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 605 cevap paylaştı.
+1 yılYeniden evlenirsem dul bir bayan isterim çünkü hem sahip çıkmak kol kanat olmak isterim hemde cinsellikte tecrübeli olduğu için zorluk yaşamam ayrıca yeniden düğün dernek işleri ile uğraşmak damatlık giymek istemiyorum
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılZaten içinde var olan Hormonlarla ne yapcagını bilir en tecrübesiz hatuna bile işi bilen bir erkek hafif yön vererek onu 40 yaşında ki kadının tecrübe kıvamına getirir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübe elbette önemli ama arzulu, şehvetli, tutkulu ve ateşli olması halinde tecrübesiz kadınla da güzel bir seks yaşanabilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet deneyim önemli
00 Yorumla
+1 yılİnanırmısın tecrübesi zerre umrumda değil ilgimi de çekmiyor tecrübesiz ve demiseksüel bir kız tercih ederim çünkü tecrübeli Bi kızın öğrenecek pek bişeyi yok eğlenceli de değil üstünde çalışacak bişey de yok zaten biliyor ne anladık bu işten, demiseksüel dememin sebebi de hem duygusal ilişki çok daha sağlıklı olur hemde sevdiğinden başka herkese aseksüel olduğu için seni istemesi ekstra anlamlıdır zira zaten önüne gelenle yatabilen kendiliğinden ab4za Bi kızın bir esprisi yok orta da elde edecek bişey yok kolayca herkesin olabilecek biri öyle sürekli ve herkesi isteyen biri hiç Bi zaman kimseyi istemeyen kadar hatta belki daha da kötü ne duygusal olarak ne de cinsel olarak alınacak bir zevk, Bi mana ve bir aidiyet yok hem istekli hemde tecrübeli kısmında (zira o tecrübe için birileriyle yattı istemediğim 3 kuruşluk tecrübesi için bana olan aidiyet gitti gözümde anlamı yok) bunlar benim kendi fikrim tabi
10 YorumlaAteşli vede istekli olduktan sonra tecrübeli olması gerekmez birlikte de öğrenilir. Birlik keşfedecek çok şey olur. Kimisi güzel bir cinsellik yaşamak istediği için tecrübeli ister. Kimide sadece bende öğrensin ilkim olsun ister tecrübesiz ister birlikte keşfe çıkarlar.
10 YorumlaTecrübe onun bunun kucağında zıplamanin karşılığıdır.
Ben midesiz değilim
Çöpçü de değilim
Onun bunun artığını toplayacak...
Benim kadınım tertemiz olmalı.
Ne görecekse bende görüp bilmeli
Nokta.02 Yorumla
Soran+1 yılBakirelerle çok dalga geçiyorlar
Bir kadın erkeğini ateşlemeli.
Ateş ne kadar çok olursa silahta tutukluk yapmaz.
Ateş az olursa silah tutukluk yapar00 Yorumlamevzu evlilik değil ise tecrubeli olmalı yoksa yok orası olmaz yok almam yok acıyor yok oramı tutma işkence yani :D
00 YorumlaŞu saçma soruyu sormayın artık ya. Kadın evliyse bir zamandan sonra tecrübeli oluyor zaten. İlk defa yapıyorsa tecrübesiz olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kadın da erkekte tecrübesiz olmalı evlendiğinde her şeyi eşiyle yaşamalı insan benim görüşüm
44 Yorumla- +1 yıl
Aynen ilk defa evlenen çiftler birbirinin ilki olmalı yaşa be pembeli halen senin gibi düşünen birini görmek mutlu etti 🥰👍
ikinci evliliği yapacak olan kişiler de dul tercih etmeli ben mesela ikinci evlilik için özellikle dul bayan istiyorum çünkü beni daha iyi anlar birbirimize kol kanat oluruz ayrıca yeniden düğün dernek işleri ile uğraşmak çok yorucu ve okadar insanın içinde yeniden damatlık gitmek istemem
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılSizde doğru söylüyorsunuz bence katılıyorum sizinde yorumunuza
- +1 yıl
Rica ederim 😇
Önceden olsaydı tecrübe önemli değil derdim. Artık çocuk büyütemem
00 Yorumla
+1 yılTecrubesiz de olsa olur. Ben ona tecrube kazandıririm. Hatta tecrubesizler cok daha zevk veriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTecrübeli biri demek çok kez seks yapmış biri demektir
Bu yüzden tecrübesiz biri olması taraftarıyım10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 918 cevap paylaştı.
+1 yıltecrübenin önemi yok. önemli olan tutkusu isteği...
00 Yorumla Tecrübesizde olsa, partneri yeterli tecrübeyi kazandırmalı
00 YorumlaTecrübe siz olsa da olur tecbeli ise çok yapmıştır ondan tecrübe siz olan yapmamıştır daha heyecanlı olur onun için kendini bana bıraksın yeter
10 YorumlaTecrübesiz olsa da olur ama tecrübelinin tadı başka
00 Yorumla
+1 yılGönül tecrübesiz olsun ister :D
12 Yorumla
Soran+1 yılTercübeliler tercübdlilerle oldun tercübesizler tercübesizlerle
- +1 yıl
Mantıklı
+1 yılOdun gibi olmalı En azından karşılık vermeli
10 Yorumlabu a.. m sa.. klar için nefes alsın yeter zaten
10 YorumlaTecrübesiz olsun birlikte öğrenelim
10 Yorumla
+1 yılTecrübeli kadın isterim...
00 YorumlaBenim tecrübelerim ikimize de yeter.
00 Yorumlaİşini iyi yaşında tecrübe önemli degil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılTecrubesiz olsa iyi olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tecrübesizde olur neden olmasjn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Partneri iyiyse gerek yok
00 Yorumla
+1 yılEvet tecrubeli olmali
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTecrubesini benle kazanmali
00 Yorumla Tecrübesiz olsun beraber tecrübelenelim
00 YorumlaHer türlü öğrenecek sonuçta farketmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta her şey mümkün
00 Yorumla Her ikiside olur ama tecrübesiz daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatakta fenasındır var ya sen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılistekli ve şehvetli olmalı ne istediğini bilmeli
00 Yorumla
+1 yılTecrübeli hissettirmen çok kolay
00 YorumlaFarketmez
00 YorumlaTecrübeli olsa daha iyi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılTövbe estağfurullah.
00 Yorumla
+1 yılTecrübe iyidir tecrübesiz de olur ben öğretirim
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 YorumlaFarketmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. olur
00 YorumlaTecrübesiz olsun
00 Yorumla
+1 yıltecrübeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen öyle olmalı öyle misin