vermez mi? bakınız çok hassas konu bu, önceki hayatını öğrenip evlendikten sonra hayatı kadına zehir eden insanları da gördüm bakın hemcinslerimden bahsediyorum, atıyorum diyelim ki bakrie değilsiniz geçiniz evliliği sevgili olduktan sonra sizi sadece araç olarak kullanackatır, atıyorum bekaret bana sorun değil hayatım dedi ve evlendiniz evkilikten sorna en küçük tartışmada sürekli yüzünüze vuracaktır. nereden mi biliyorum? yahu yaşadım yaşadımmmm, kardeş gibi sevdiğim bir kadın arkadaşım evlendi daha önce ilişkisi vardı ayrıldılar dedim ki bak A******* sorun olunca beni direkt ara aramadı ama yemeğe davet etti o zaman ben de evliydim gittim ki bana uzak istanbulun bir ucu, yemeğe oturduk ne serviste ne de bir şeyde yardım etmiyor kadına hatta baskılıyor eşimle göz göze geldik ve ayağa kalkıp kalk A***** eşyalarını topla gidiyoruz bu seni haketmiyor dedim ve kalktık 1995 ve 1996 yılında birisi ile evlendi hala evli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
işte erkek egosu halbuki benden önce benden sonraya ne oldu acaba? düz bir çizgi ötesinden bana ne benden sonraki hayat beni ilgilendirir
Peki bir erkek bu egosundan dolayı sırf evlenirmi ya da sevgili yapar mı mutluluk pozları verir mi
vermez mi? bakınız çok hassas konu bu, önceki hayatını öğrenip evlendikten sonra hayatı kadına zehir eden insanları da gördüm bakın hemcinslerimden bahsediyorum,
atıyorum diyelim ki bakrie değilsiniz geçiniz evliliği sevgili olduktan sonra sizi sadece araç olarak kullanackatır,
atıyorum bekaret bana sorun değil hayatım dedi ve evlendiniz evkilikten sorna en küçük tartışmada sürekli yüzünüze vuracaktır.
nereden mi biliyorum? yahu yaşadım yaşadımmmm, kardeş gibi sevdiğim bir kadın arkadaşım evlendi daha önce ilişkisi vardı ayrıldılar dedim ki bak A******* sorun olunca beni direkt ara aramadı ama yemeğe davet etti o zaman ben de evliydim gittim ki bana uzak istanbulun bir ucu, yemeğe oturduk ne serviste ne de bir şeyde yardım etmiyor kadına hatta baskılıyor eşimle göz göze geldik ve ayağa kalkıp kalk A***** eşyalarını topla gidiyoruz bu seni haketmiyor dedim ve kalktık 1995 ve 1996 yılında birisi ile evlendi hala evli
Her neyse umursamıycam artık onu teşekkürler
Rica ederim
baya renkli hayatin var galiba bak ben de merek ettim
Aynen oldum rengarengarenk bsjbsndnd
ama soramıyorum gizlsinya uff
Merak ediyor muhtemelen senle daha önce bir şeyler yaşamış
Beyni kafatasında olmayan birisi demek ki
Ona göre kendine bir yol seçicek
Ne yolu ya cinsel hayatım var mı diye soruyor hep
Seni istiyor cunku nedeni bu
Nedenini soruyorum niye söylemiyor
Soylese ilişkiniz bozulacak red edeceksin
Reddedilmelere doyamadı zaten ki o değildir derdi
Başka neden sorsun sana değer verse cinsel konulara girmez amacı birlikte olup yoluna bakmak
Beni istiyorsa adam gibi istiyorum desin Allahın korkağı
Anlamıyorsun cinselligi soruyor iste ama çekiniyor sen avucundasin 2 ay sonra teklif eder şimdi baskasi var demek
Bende de başkası iki ay sonrada nah bu arad a
Sohbete devam edersen olacak dm gelsene
Çünkü sana karşı özel bir ilgisi var
Sonra beraber yapalim der
Verecek misin vermeyecek misin onu anlamak için
Kim aşkım o terbiyesiz kıyamam sana
var mı öyle bir hayatın
Seninle yatmak için muhabbbet arıyor
Azmış demek ki. Başka açıklaması mı var?
Hayal ediyordur mantak
Kuvvetli bağlar ile sevmek istediği için
Zaten bir kere istediğini versen bu kadar sormaz
Önceden vermiştim zaten
O zaman fantezi yapıyor, kapat kapıları
Düşündüm de sormuştum hayır ne alaka dedi bi de rahatsız olduğunu biliyorum aslında bundan
İlginç vaka
He
Seni istiyor yol yapıyor.
Kim bu flört mu
Artık hiçbişeyim değil şu an
İyi karar sana değer vermiyor demek sadece cinselik için imiş
Hep cinsellik içindi
Peki hiç yaptınız mı ki
Evt
Kaç kez oldu ki ilk onla mı oldu yorumda yazmak zorunda degilsij tabi
sapik
Neden sence çok basit