Cinsel hqyatım gayet iyi eşim anlayışlı ve becerikli fakst bende bir şey var. Eşimden daha uzjn ya da daha kaslı ya da eşim esmerse sarışın ya da kumral bir erkekle beraber olmak nasıldır acaba diye düşünüyorum hep merak ediyorum. Acaba onların p. nis bpyu işlevi nasıldır diye. Apartmanda iletişimimizin olmadığı bir komşumuz var bekar ve ben onunla karşılaşıp selamlaştım bir gün ve o günden beri aklımdan çıkmıyor acaba yatakta nasıl diye. Bu normal mi her insanın aklından geçer mi? Çünkü bunları düşğndükten sonra eşimin yüzüne bakarken vifdan azabı çekiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınların isteği erkeklerin en az üç katıdır, en az üç katı. Ayrıca eğer tam orgazm olabilirsen erkeklerin aldığı zevkin en az 3 katı zevk alırsın.
Bu istek ile başka erkeklere bakman bence gayet normal. Çok daha fazla haz almak istiyorsun😊😊😊 belli ki uzun boylu erkeklere karşı özel bir zaafın var. Kalıplı bir erkeğin altında kalmak, ona karşı koyamamak, hareket edememek, sonra içinde penisin hissedip zevkten, terden onu senin üstündeki ağırlığından zevkten deli olmak istiyorsun değil mi? 😊😊😊00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bak aklını başına al bunu eşin yapsa ne düşünürsün bunu sana şeytan düşündürüyor nefsin düşündürüyor bak hem eşine ihanet demek bu hem de günah yani evinin bereketi huzuru kaçar bir daha da doğrulamazsın inşallah kurtulursun Rabbim seni korusun böyle nefsi düşüncelerden inşallah
00 Yorumla
+1 yılyani..
apartmandan birisiyle böyle bir risk almanız bilemiyorum başınıza bela olabilir
böyle şeyleri merak etmeniz evlenmezden önce aktif bir cinsel hayatınız olmadığı için olabilir
ancak zamanınızı bunları düşünerek geçirmeniz sizin faydanıza da olmayabilir00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılTabi ki normaldir her insan evlendikten sonra diğer kadın erkekleri de merak eder onlarla yatmak ister sevişmek ister bundan doğal normal ne var ki bu dünyada...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
22Cevap
Eşin ilk cinsel deneyim yaşadığın kişi muhtemelen. İnsanların erotik tarafını, evlilikle birlikte gördün. Sadece yürüyen, konuşan, yemek yiyen bireyler olarak gördüğün insanların da cinsel hayatları olduğunu aslında tam olarak evlilikten sonra idrak ettin.
Bu nedenle şu anda kendine bunu soruyorsun. Cinsel olarak arzulamaktan başka bir şey bu. İlk cinsel hayatım başladığında bende de olmuştu. Yani her gün sigara aldığın bakkalın bile seviştiğini bilmek ve bunun normal olduğunu kabullenmek, saçma ama zaman alıyor biraz :)
10 YorumlaTroll.
Bi kadın s.. k boyu falan merak etmez Evli falan da değil bu14 Yorumla
Soran+1 yılTroll olmayı isterdim ama eşimi çok sevsem de aklıma geliyor bu düşüncele ama sadece düşünce, de icraatte drğil. Evet eşim uzun boylu değil ve bende ilk baitsn beri uzun boy fetişi vardı ve uzun yapılı erkek görünce acaba nasıldır diyorum gidip de sevişelim demiyorhm o kişiye
Soran+1 yılBen merak ediyorum seninki kısa galiba, ayrıca eşimin de ne kısa ne uzun ama p*rno göedüğüm gibi p. enis hayal edemez miyim?
Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. Yapmayin yapmayin insanlarin duygulariyla oynuyorsunuz osppular
13 Yorumla
Soran+1 yılBir soru sordum küfür etmeden fikrini belirt. Ben de vicdan azabı çektiğimi aöyledim zaten ama düşğncelerime engel olamıyorum vesvese olabilir bilmiyorum
Soran+1 yılNasıl kabul ediyim aynı apartmandayız yakalanma vicdan axabı kendini affetmeme bir sürü şey var. Sadece düşüncede benimki
+1 yılBu çok normal değil ama, kadinlar5bu tip konuları genelde aralarında konuşurlar, ayrıca bazı insanların gizemli gelmesiz seni ona itebilir bu normaldir bak
00 YorumlaBunu her kadın merak ediyor. Kimisi kaynı ile kuzen ile yaşıyor kimisi sexting ile merakını gideriyor
09 Yorumla
Soran+1 yılRahatladım yalnız değilmişim
Soran+1 yılAma ben gerçeğe dönüştüremem ağır bedel öderim eşimi kaybederim. Sadece düşğncede kalscak
Soran+1 yılÇok zoe ben o kadar cesur biri değilim
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Al işte bakireyle evlenmiş adam, hayatında oenis görmemiş, kızlık zarı gidince verecek adam peşine düşmüş yazık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Abla bu istegin altinda yatan sebep cinsel qclik olamaz baska birsey var
02 Yorumla
Soran+1 yılYani siz evli olsanız ya swvegiliniz olsa baika kadınladı düşünmez misiniz nir ben mi düşünüyorum allah aşkına?
- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılEşin de ikna olursa cuckold Veya swinger takılın önemli olan duygusal sadakat zaten
00 Yorumla
+1 yılBence evlenmeden bol bol seks yapmak lazım
Yoksa böyle oluyor00 Yorumla
+1 yılBu bir zevk meselesi olabilir her insanın zevki ve haz eşiği farklıdır
Bu bir fantezi dir
Zevk veriyorsa bu düşünceler senin fantezin bu türde demektir02 Yorumla
Soran+1 yılFantesi mi? Ama eşim bunu asla kabul etmez ve yıkıma uğrayabilir ona bundan bahsedemem hem ben bu düşğncelerimi gerçek hayatta da icraste dökemem büyük bedelleri olur
- +1 yıl
Zamana birakmalisin eğer ki bu fantezin devam ediyorsa peşinden gidiceksin haliyle. Ama ilerde geçip gidicekse evet bedel ödemeye gerek yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenle eşit şartları olan biriyle güven gizlilik içinde dene bakalım
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapılır ki yakalanma ihtimsli var hem o kişiyle bunu nasıl konuşucam
Cevap sahibi+1 yılkimin sana ne kadar uygun olduğunu sen karar verirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmeden once bu tarz fikirleri halletseydin simdi bunlar problem olmazdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet normal. Büyük penis mi arzuluyorsun özellikle
00 YorumlaRezilsiniz... kocana acıdım
14 Yorumla
Soran+1 yılLütfen ben de vicdan azabı çekiyorum dedim zaten sadece tavsiye verbilirdiniz
Soran+1 yılDaha uzun pen. sli ya da uzun boylu daha yapılı erkekle cinsellik daha farklı olur o yüzden denemek istiyorum ama eşimi de seviyorum. Bu yağtıgım kötü bir şryse bundan nasıl kurtulurm
- +1 yıl
Sana yardımcı olabilirim
Evlenmeden önce de var mıydı böyle duyguların
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve eşimle çok güzel bir şkeilde tanışıp evlendim öyle görücü usulu değil. Ama eşim 172 bpyunda kaslafı var ama çok değil. Başka erkekleri ister istemez görüyorum uzunlar kasları bol aklımda onlarla ilişkiye girdiğimi hayal ediyorum ama bir anda oluyor. Ama eşimle cinsellik yaşarken bu duygu kayboluyot sonra yine devam ediyor vir erkdk gördüğğmde
Soran+1 yılSiz başka kadınları merak etmiyor musunuz ben siz de öylesinizdir diye düşündüm
Soran+1 yılAy çok rahatladım vicdan qzabından uyuyamadım tek ben değilmişim
Normal mesela benle dene
00 YorumlaDeğil
31 Yorumla
Soran+1 yılBenim sorunum ne olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sana anlatıyım nasıl seviştiğimi ahhaha
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bende merak ediyorum ama olmuyor çıkmıyor karsima
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnormal kuzu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. hastalik bu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşlar kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarklı deneyimler tatmak istersen ben gönüllüyüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçek mi bu dediğin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı