- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
9 ayben olaya bir başka bakıyorum hatta soru soruyrum kendime!!1
parası sağlığı olmayan insan öutlumudur?
değildir elbette işte cinsel özgürlükte ekonomik özgürlük gibi sağlıklı olmakla aynı düzyede diye düşünüyorum
01 Yorumla- 9 ay
Teşekkürler kaptan
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır mutlu olamaz kendi zevklerini de denemesi gerekir bence ve partnerinin de buna izin vermesi gerekir ama aldatma konusu varsa başkası ile yatma gibi bir plan o iş zaten her türlü reddedilmesi gerekir
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olabilir niye olmasın ki evlenince zaten cinsel özgürlük oluyor 😅
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. insanlar istediği gibi sevişsin anlamında bir özgürlükmü bu yoksa yönelim anlamında mı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olabilir tabi hayatta tek cinsellik yoktur amasyada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayEvet olabilir hayatta her mutluluk cinsellik değildir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
9 aySonorlari olanlar var olmayan var o konusarak çözülebilir
00 Yorumla Cinsel özgürlük derkn
24 Yorumla- 9 ay
Ben yazacaktım sen yazınca yazmadım 🤣
- 9 ay
Yani bireyin kendi cinsel yönelimini özgürce ifade edebilmesi, toplumun baskıcı yönüne aldırış etmeden istediği her şeyi özgürce iki taraflı yaşaması
- 9 ay
Toplumsal baskılar ve dini temellere dayalı söylemler sebebiyle bu çok zor haklısınız. Ve ve tabi ataerkil toplum olmanında büyük etkisi var. Erkekler cinselliği istediği gibi yaşar ama kadına gelince çok farklı düşünülür
9 ayHer şey cinsellik değil ki alabilir elbette
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
9 ayCinsel özgürlükten kasıt nedir?
17 Yorumla- 9 ay
Bireyin cinsel özgürlüğünü dilediği yaşayabilmesidir. Hiç bir kurala bağlı kalmadan hormonları ne istiyorsa, kimi nasıl istiyorsa o şekilde hayatını idame ettirme sıfır. Elbette cinsel özgürlük dediğimiz zaman karşılıklı rıza gereklidir. Örneğin cinsellik bedenen ve ruhen bir ihtiyaçtır. Yeni boşanmış bir kadın düşün, tekrar evlilik istemiyor ama seks ihtiyacını karşılaması gerekiyor. Toplum bu kadına çok affetsin farklı bir gözle bakar. Ayıplanma, ahlaksızlık durumu ortaya çıkıyor ve dışlanıyor. Ya da bir erkeğin/kadının cinsel tercihlerinim sorgulanması gibi daha bir çok örnek verilebilir aslında.
- 9 ay
Peki sizce boşanmış kadın ne yapmalı?
- 9 ay
bu soru kendi içinde dallara ayrıldığı için cevaptan önce soru sormak zorundaydım o zaman şöyle cevaplayalım cinsel özgürlüğümüzü kendimiz sağlarsak yani zincirlerimizi kırmayı, toplum baskısına boyun eğmemeyi başarırsak o zaman cinsel özgürlüğü sağlamış ve buna bağlı olan mutluluk hormonlarını aktif etmiş oluruz lâkin bunu kendi içimizde hallemiyorsak evet bu birey mutsuz olmaya mahkumdur unutmayın her şey zihinde başlayıp bitiyor, sevgiler…
- 9 ay
Çok güzel ifade ettin cinsel özgürlükten önce, zihinsel özgürlük gelir. Kendi içinde kırılamayan zincirler yine bir şeylere bağlı olarak tam anlamıyla özgürlük sağlamaz.
Bu durumda toplum baskısından soyutlanılsa bile, kendi iç baskımız devam eder. - 9 ay
Thanks beyefendi
- 9 ay
Ne demek hanımefendi 🍀☕
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 9 ayMutluluk seks ile olaydı tüm evliler mutlu olurdu
20 Yorumla
9 ayMutluluk veren tek şey cinsellik mi
10 YorumlaOlamaz olsa bile eksik olur...
10 YorumlaHer şey cinsellik değil ki alabilir elbette
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayKafasının nasıl çalıştığına bağlı
00 Yorumla Biraz eksik kalır
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Olamaz
00 Yorumla
9 ayyanii evet
00 Yorumla
9 ayOlur neden olmasın
20 YorumlaAsla olamaz noooo
20 Yorumlaolamaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri