Cinselliğin yokluğu büyük eksiklik mi? olmazsa olmaz mı? yokluğu çok mu üzer?

Cinselliğin yokluğu büyük eksiklik mi? olmazsa olmaz mı? yokluğu çok mu üzer?
İnsanlık üreme üzerine kurulmuş.. Bunun yokluğunun normal olmasını beklemen hata olur.. Öpmekte bir cinsel eylem.. Dokunmakta.. Onu ne kadar abartırsan o kadar dert olur, ne kadar eksik bırakırsan okadar sorunun olur.. Biyolojin bile buna kodlanmışken cinselliğe karşı gelmek bir hastalıktır..
Eğer başka bir kaynaktan mutluluk hormonu salgılayamıyorsa mutsuzdur.
Büyük bir eksiklik diyebilir miyiz bilmiyorum ama eksiklik olduğu kesin. Olmazsa olmaz değildir, yemek ve su gibi yaşamsal bir konu değil bu.
Yokluğu da ilk kısımda yazdığım ile aynı olarak başka mutlu olma yolları bulamamışsa veya bulamıyorsa üzer.
Mesela spor yapmak veya hobilerle ilgilenmek de benzer hormonları salgılar. Bu gibi konularda aktifse etkilemeyebilir. Eğer başka zevk kaynağı yoksa depresyona bile girebilir.
Ne alaka? Ne saçma bir soru bu? Cinsellik hayati bir ihtiyaç bile değil, cinselliği çok abartıyorsunuz, asıl kendisini cinselliğe muhtaç eden bir insan mutlu olamaz, zaten aptalın tekidir öyle birisi.
Her önüne gelenle sırf cinsel ilişki yaşayacağım diye sevgili olan daha mı sağlam bir psikolojiye sağlamdır? Sonradan bir de herkesi kendi gibi sanıyorlar.😂😂Çok şükür ki yok diye ölmüyor kimse.
😂😂😂👌🏼tespite gel
Psikolojiye sahiptir *
Cevap
39Cevap
Benim mutsuzluk nedenim sağlık sorunu ve sevilmemek yani yalnız kalmak.. cinsellik umurumda bile değil olmasa da olur.
Yıllarca olmamıştı mutsuz değildim. Tadını alınca olmadığı günlere mutsuzum 😁😁
Yoruma bak ya😂😂
Öyle soruya böyle cevap😁
Sorum elit bir kere😁😂
Bizim cevap varoş mu 😁
Kara delik gibi..😂😂
6 aydır elime kadın eli değmedi 😂. Çok uzun süre bunu yaşamayınca sırf bu işi görmek için birileriyle görüşme isteği uyanıyor ben de. Ve genelde tabii sonuç gerçekten felaket oluyor. Hırlısı var hırsızı var manyağı var. Ne psikopât tiplere denk geldin. Herkesle de yatılmıyor 😂
kesinlikle alakasi var ve mutsuzluk sebebi. sen insansin yaratilisinda fitratinda var cinselleik. icgudusel bisi. he seks sevmezsin o ayri ama insan cinsellige muhtactir. alakasi yok diyen, duzgun bi seks yapsa o zaman anlar farkini
Merhaba,
Mutsuzum ama cinsellik ile alakası yok. Katılmıyorum! 😅
Alakası yok derken cinsellik de yok hayatımda haramdan uzak helale yakın olmalı!
İnsanlar hiçbir koşulda süreklilik içeren mutluluk içinde olmazlar yani olsa da mutsuz olan mutsuz, olmasa da.
cinsellik yemek içmek gibi bir ihtiyaç nasıl bu ihtiyaçları karşılamayınca mutlu olmuyorsak cinsellik hayatımız olmayınca da mutlu olmuyoruz
İster istemez etkiliyor, niye yanımda değil diyorsun arzuladığın kadını. Seks hayat iksiri gibi bir şey.
Cinsel hayatım yok mutsuz değilim Allah'a şükür sallansam da yıkılmam 😃
Yo alakası yok. İlla hayatında cinsellik olacak diye bir şey yok
Cinsellik olmadan da insan mutlu olur ama cinsellik hayatımızın bir parçası olmak zorunda
Heşey cinsellik değildir yaşayan var olmazsa olmaz değildir
İnsanda sinir yapıyor ama bu mutsuz olduğu anlamına gelmez.
kesinlikle mutsuzdur seks rahatlaması diye bişi var
Beni mutsuz etmiyor. Aksine, kendim olduğum için seviniyorum. ☺
Cinsel değil kalp sevgisi olacak her şey olur gider
Mutsuz lar evet sanarsın ne oluyor sanki hiç anlamıyorum bu erkekleri anlamicamda
Cinsel hayatım yok çok şükür mutsuz da değilim ailemle mutlu mutlu yaşıyorum
Evet
Rahatım gerçekten
Olabilir haklısındır yani bir şey diyemem ben de böyle mutluyum
Evet hiç olmayacak çünkü
Evlenmeyeceğim
Hiç yaşamadım ama artık doğru insanla istiyorum.
@Coşkunn00 öyle düşünüyorum
@Coşkunn00 28
@Coşkunn00 aynen çok teşekkür ederim
@Coşkunn00 yok
Olsun isterdim yalan yok ama mutduzuda değilim beni mutlu Eden başka şeyler de var
Cinsellik beni değil ben cinselliği kontrol ediyorum. Mutluluk sekse bağlı bir şey değil
Sanmıyorum mutluluk sadece cinsellik ile olmuyor.
🧚🏼🧚🏼
☺️😍🤞
Olmayan bir şey için. Bir yanıt veremem. 🤷
😅🤷🏼
Bende diyorum neden manyağım
Sen mi 😂😂 bir şey derdimde neyse sende bu konuda muzdarip isen biz ne yapalım 😁
Bende 4 yıldır yok... Mutsuz olduğumu söyleyemem.
Hayatımda biri olmadığı için yok... Biri olsaydı, ilişkide cinselliğin yokluğu büyük eksiklik olurdu...
Katılıyorum
Seks yapmadan kadın-erkek ilişkisi eksik kalır... İstediğiniz kadar "çok seviyorum, onun için ölürüm" deyin...
Her bir şey insana mutluluk getiriyor bunlardan biri ise cinsellik o olmadı diye mutsuz olmaz insan
Gayet mutluyum hiç aramadım
Evet şu aralar aktıf cinsel hayatım mutluyum
Olması gerektiği halde olmayanlar mutsuzsun
Saman gibi bi hayat oluyor işte
Evet genelde sres içinde oluar
Kesinlikle ciddi agresif kişilerdir.
Tuzsuz yemek gibi olur
Ölü gibi düşün
Bi tarafı eksikdir diyelim
Evet bu hayatın en zevkli şeyidir..
Çok alistiysan yokluğu zorlayabiliyor
Mutlu olacağını sanmıyorum.