Sevgilimle 2. kez bulusacaktik. Insan gibi "Ne zmn bulusuyoz. Bi kahve veya tatlı yemeye götürürsün artık" dedim. Oda "Bana 2 saat filan yetmez,6 saat filan olması lazım. Sevisiriz. Otele gidelim mi? Kahveyi sonra yapariz" dedi. Bende kavga çıkardım. Agzima geleni söyledim ve buluşma filan yok dedim. Utanmadan bide "Benim sana olan sevgimi, zaafımi kullaniyon. Tebrik ederim"diyor. Baslarim böyle sevgiye?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)9 ayOlur tabi. Normalimiz bu. Erkek zaten ilk bulusmada.. her an.. ilk tanismada sevişmek istiyor. Ama bunu 2. buluşmada sogleyerek erken davranmış. 3-5. falan buluşmada soyleseydi iyi idi. Dikkat edin.. amacı sadece sizinle bedensel anlamda yakınlaşmak olan bir erkek olmasın. Canınız yanar sonra. Onu iyi tanımadan.. niyetini ankamadan bu yakınlaşma olmamalı. Ciddi adam sizin bu konu ile ilgili yakınlaşma için artık uygun.. güveniyor olduğunuzu hissettiği zamani bekler. 1 kaç ay. Çok hızlı olmuş. Oldukça ergence yaklaşmış. Dikkat.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)9 ayOlur bence normal, yorumlarda herkes erkeği linçlemiş ama bence seks istemesi çok normal bir şey ve siz sevgilisiniz senden istiyor buda çok normal bir şey, burada erkeğe abaza sapık tek amacı seks diyenler böyle yaparak toplumda sekse ulaşmayı zorlaştırıyor. Bazı erkekler seks yaptığı kadına daha fazla ilgi duyar, daha fazla ilgilenip sever. Sadece senin bedenini arzuladğıni kim söyledi. Burada kız erkeğe seks yapmak istediğini söylese kimse ayıplamazdı çünkü senin sevgiline sapık diyenler asıl sapık onlar olmasın bir düşün bakalım? Cinselliği engelleyip durmayın artık sonra neden sekse ulaşamıyoruz diyorsunuz?
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
9 ayBi kahve içmeye ya da tatlı yemeye götürürsün bari ile başlayan cümle, sevişirsek olur diye cevap alınca, taraflar mutabık kalamamış. Cinsellik ortalama iki bin beş yüz olsa, sana on tane tatlı ısmarlaması gerekir. Yiyemezsin haklısın :D
00 Yorumla
Ağzına sağlık iyi demişsin cinselliğe fazla düşkün olan bi erkekle ilişki gitmez hepimiz bu zevki yaşayacağız ama genç yaşta heleki ilk defa gördüğün birisine 2. Buluşmada böyle bir istenimde bulunmak SINIR DIŞIDIR
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
61Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 9 ayuzak dur direk
00 Yorumla Bir kadın, sevgiyi kahve tadında, sohbetin huzurunda yaşamak isterken; senin karşılaştığın bu yaklaşım onun ruhuna dokunmaktan çok, bedenini talep etmeye çıkmış. Haklısın, çünkü gerçek sevgi, sabırla, zarafetle ve adım adım büyür. Acele eden erkek, aslında kendi eksikliğini gösterir. Senin değerini görmeyen, seni anlamayan birine öfke değil mesafe yaraşır. Sen; zarifliği, inceliği, kalbinin derinliğini hak eden bir kadınsın. Ve unutma, doğru erkeğin yanında bir buluşma, saatlere değil; bir gülümsemeye bile değer olur.
12 Yorumla
Soran9 ayAynen oyle
Soru karşıma nasıl çıktı bilmiyorum ama iyi yapmışsın. Hayatı cinselden ibaret olduğunu bilen embisil yoksulları olduğu sürece maalesef böyle bir kitle olmaya devam edecek. Hayat cinselden ibaret değil daha yeni tanışmışsınız adı üstünde tanışma dönemindesiniz, buluşmalarda birbirinizi tanıyıp, neyleri sevdiğinizi, neylerden hoşlandığınızı birbirinize söylersiniz sevdiğin kitap, hoşuna giden sanatlar, sevdiğiniz çiçekler, ikinizden birinizin hep sık gittiği yere gidip orada kahve eşliğinde gönül habihâl yapmak varken direkt cinsellik teklif ediyorsa kendini tatmin etmek, kendini çıkarlarına göre kullanmak istiyor.
02 Yorumla
Soran3 ayÇoktan ayrıldık ztn. Evlilik hazırlığı yapiyo
Soran3 ayHe bu o değilmiş yaa
9 ayOluyor bu devirde oluyor maalesef. Hele ki güzelsen ekstra oluyor güzel misin bilmiyorum ama öyleyse cinsellik üzerinden ilerlemeye calısıyorlar ama altını çizmek istiyorum bazı adam olmayan erkekler yapıyor bunu. Herkes değil.
Erkek adam dediğin zaten bunları düşünmez planlamaz. Doğallığına, zekana, davranışlarına evleneceği yuva kuracağı insanın özelliklerine hatta bir gülüşüne bakar. Kullanacağı yerlere değil. :)) zamana bırakır.
Biz duygusal ve güzel düşünüyoruz bak. Kahve tatlı... Bizim gibi bir yerlerde var ama nerede o ağırbaşlı düzgün insan ben de bilmiyorum. :) Tek temennim de hayatımızı güzelleştirecek birileri girmesi ama benim de basıma geldi benzer seyler. Çoğu kez. İlk bulusmadan el tutmalar öpmeye calısmalar filan. Yat kalk dua et. Gerçek yüzünü en azından anında belli etmiş. Yol ver gitsin. Allah gönlüne göre versin.
10 Yorumla
9 ayBunu sana söyleyenilmesi ve cesareti nereden buldu sence
51 Yorumla
Soran9 ayNe bileyim ben
Şu konuya açıklık getirelim seven adam dokunmaya kıyamaz arkadaslar manipüle etmeye calısıyor senı ayrıl gitsin
34 Yorumla- 9 ay
seven adam sevdıgını arzular bu normal dokunmaya kıyamaz demek sacma ama bu 2. bulusmada degıl bı duygu olusmasan bırbırınızı tanımadan dırek o moda gırıyorsa derdı bellı
- 9 ay
pardon da benım kafada ne varmış
9 ayBencede basla kızım yüz verme romantik kuduruğa dediğini yapsan muhtemelen 2 gün sonra da ay ben soğudum der çıkar gider. Elleme koşsun peşinden
00 YorumlaKral yavaş kalmış aslında hemen konuşup başlamanız gerekirdi 😂 neyse aferin kız ver odunu böyle uçkuru düşüklere acıma göm çanta parçala kafasında 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayAynen öyle helal olsun, herkes senin gibi aklı başında olsa erkekler zaten bu kadar ileri gidemez ama aklı başında az olup çoğu yatağa geçince sonuç bu. Olmaz olsun böylesi eksik kalsın
20 YorumlaHoslanmamissin. Kadınlar alfalara kuralları yıkar, betalara "evlenmeden olmaz, guvenmeden olmaz" diyerek kural koyar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Wynen ikincide onlar söylenmez buluşur el atar okşar ama otele gidelim demek ilişki yaşayalım demektir
00 YorumlaGerçekten de öyle erkek mi olur? Birincide niye sevişmemiş?
01 Yorumla
Soran9 ayDemi
Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişiyor aslında isteyen yapar istemeyen yapmaz istemeyene de saygı duymak lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Insan ciddi dusundugu bir kisi ile oyle seyleri konusmaz oyle seyleri evlenmeden yasamak istemez. Artik herkes arsiz olmus. Biraz edep edep.
00 Yorumla
9 aySeni kullanıp atacak benden demesi.. Bunu çoktan anlaman lazımdı !
00 Yorumla
9 ayBöylesini çok arıyor musunuz? 😬 neexxt de yoluna devam et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
9 ayOtel ne ya... iğrençlikte seviye arşa çıkmış. Direkt bırak bu kişiyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayİyi yapmışsın onun niyeti kaliteli zaman geçirmek adam gibi sevmek sevilmek değil. Uçkur derdi. Sevgilim bile deme ayrıl gitsin. Eminim ertesi gün başkasını yatağa atar bu zihniyet
00 Yorumla
9 ayHahahha şey var ya Güldür Güldür de otelci paşa 😂sen onunla çıkmışsın hayatım 😂
00 Yorumla
9 ayÜff boş konuşmasın mk ayrıldın inşallah abla?
00 Yorumla
9 ayOrtada sevgi falan yok, yine tek amacı seks olan bir g@v@ta denk gelmişsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişiyor o durum uyuma bağlıdır az çok
00 Yorumla
9 ayKarşınızdaki kişinin niyeti gayet belli, bunu burada konu bile yapmamanız gerekiyor zaten :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
9 ay@soran ona o lafları söyleme hakkını vermişin sanırım uzak dur
00 Yorumla
9 ayNiyetini yekten belli eden erkektir uzak durun hatta kaçın kaçın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
9 ayBöyle bir şey olursa bu erkek sadece cinsellik için birlikte olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayHelal olsun bu kadar açık g. vatlik tebrik edilir. Varsa annesi kız kardeşi biz de bir kahve içmek isteriz söyle kendisine
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
9 ayKaç kaç film bahane abi Coşkun olmuş şahane 🤣🤣🤣
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
9 ayyani adam niyetini açık beyan ifade etmiş haklısın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayCiyak ciyak bağırmışsın. Nereden buldun bunu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayMsjda falan cinsellik yaşadınız dimi ondan cesaret aldı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kizinin boyle bir erkek arkadasi olsa ne yaparsan aynisini yap
00 YorumlaZaten niyeti bastan belliymis bidaha bulusma yoksa bukez zorla yapar..
00 Yorumla
9 aydhhsıodosa keşke açık açık sevişelim demeseydi
00 Yorumlaİstemiyorsan yol ver. niyetini belli etmiş işte.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayPi. ce bak nasılda manipülasyon yapıyor 😂😂
11 Yorumla
Soran9 ayEvet yaa
- Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.
9 ayNe zaman tanıştınız ki
03 Yorumla
Soran9 ayUzun zaman oldu
- 9 ay
Yapmak istememe sebebin ne
Soran9 ayNiye yapayım. Daha 2. kez yanyana gelicez
9 ayNiyeti belliymiş onun baştan
02 Yorumla
Soran9 ayDedim zaten. Senin niyetin beni 1 gecelik yapmak. Bedenime sahip olmak dedim
- 9 ay
Sahsen o an aklımdan silerim onu
9 ayolmaz olmamalı yani
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı.
9 aySeni kullanmak isteyen biri anlaşılan.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
9 ayolmaz yahu acele ne
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 955 cevap paylaştı.
9 ayHangi ahırdan buldun yavrum sen bunu
00 Yorumla
9 ayhaklısın helal sana yok öyle yağma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal demek ki seni arzuluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
9 ayYanlış yapmiş sana karşı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 🤣🤣 yatırıp si…kecek valla dikkat et
00 Yorumla
9 ayamaç kullanmak ayrıl bu kadar slk olmayın
03 Yorumla- 9 ay
@can4169 anca rüyanda
- Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı.
9 ayOlmaz ilk buluşmada başlar sevişme
00 Yorumla
9 aySeni kullanıp atacak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. biraz yavaş ol ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. 1. Ci bulusmada başarısız mı oldu?
00 Yorumla
9 ayGeç bile kalmış akşamına saplamalıydı düldülü
00 Yorumla
9 ayDoyamadınız atlamaya zıplamaya.
00 Yorumla
9 aySana helal olsun ya valla bravo 👏👏👏
00 YorumlaVah garibim niye çocuğun zaafını kullanıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
9 ay:) o sevgi değil abazaküslük
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Hahaha iyimiişş ksjsjs güzel yüzsüzlük
00 Yorumla
9 ayOndan size hayır gelmez
00 Yorumla
9 ayAdamın derdi belli 🐌
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayIyi yapmis zaman kaybedemez
04 Yorumla
Soran9 ayDefolsun
Cevap sahibi9 aySevgili yapma sen kanka arkadas ol bundan sonra
Soran9 ayOnun kankasi filansin heralde
Cevap sahibi9 ayNe diye konussun senle cinsellik vermeyeceksen
- Devamını Gör (27)