onu fb ilişkisinde nasıl tutmalı gözünü dışarı kaydırmadan? İstekli ve temiz olmam yeterli mi? Vücut şeklim iyi ama selülitlerm var ve pek sıkı değilim son derece fit ve kaslı bi erkeği elimde tutabilir miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bak şimdi amacın sevgili yapmak mı FB yapmak mı önce ona karar ver
Sevgili olursan sadece sen olacaksın her şey seninle yaşanacak romantizimde kavgada her şey seninle olacak
FB olursan o iş için bir araya gelinecek ilgi alaka sevgi yok iş bitince istediği kişiyle konuşur herkes düzenli ilişki başlayınca karar alıp bitirebilirler018 Yorumla
Soran9 ayFbler hiç yazışmaz mı
- 9 ay
Yazışır fakat bir beklentisi sonu olmaz seninle yazışırken belki başkalarıda var hayatında onlarla takılıyor adam seninle takılıyor sevişip iş bitince hadi eyvallah diyor ciddi olsa sana herşeyi anlatır adım atar boşanır en basiti sonra seninle başlamak için adım atar senin anlattıgın adım değil FB takılmalık
Soran9 ayBen başkaları da var diyince uzaklaştı benden benim yapacağım kişi
Soran9 ayYazdığımı okudun mu
Soran9 ayBi de bu kişi bana vücudun bana ait popon bana ait o iş yerinde kimse sana dokunamaz çünkü sen benimsin felan tarzı lafları vardı 1 haftadır uzaklaştık birbirimzden ama ben başkalarıyla da konuşuyorum diyince
Soran9 ayNe boşanması iyi misin adam 25 yaşında bekar
- 9 ay
Ya şimdi böyle mallar için üxülüyorsunuz kafaya takılıyorsunuz ya gerçekten sinir oluyorum benimsin işte oran benim şuran benim ya klavye sözde herkes kahraman bende süpermanım ama dünyaya meteor gelmiyor yoksa geceleri uçuyorum icraat var mı adım var mı lafla peynir gemisi yürümez anladın mı
Soran9 ayZaten duygu beklemiyorum ki ondan aylarca tutkuyla sürecek çarpışma istiyorum onla sadece ama benden sıkılmasından korkuyorum başka iyi vücutlu bulursa bırakır beni
Soran9 ayYani sadece onunla mı kalayım? Ga da sen azından ona tek olduğunh ve olacağını mı söyleyeyim? Onj kışkırtacak mesela aşırı dirty talk ve hiçbi şeyden iğrenmemek gibi di mi
Soran9 ayNeden başkaları varsa geri çekilsin hani nerde sadece fblik
Soran9 ayBana bi kere benim 0rspm olucak mısın demişti mesela sözlerle çok azıyo o öyle şeyler mi yapsam
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Bu çok zor. En başta bu ilke ile başlayan ilişkilerin normal sevgili tarzına dönmesi çok zor. Ancak karşı tarafında hoşlanma ve sevme durtuleri oluşursa bu mümkün. Bunun için de söylediğin şeylerin tamamen dışında bir seyler gerekir. Hayat arkadaşı olacak insanda aradığı kriterleri ve savraniz tavrını tespit etmelisin. Seksapel ve cinsellikle sonuca ulasamazsin. Mevcut durumu devam ettirmeye yarar bu.
02 Yorumla
Soran9 ayBen zaten fb ilişkisi istiyorum uzun zaman sürecek beni cinsel olarak cidden tatmin edecek bi şey istiyorum
9 ayelinde tutmak derken fb ilişkisinde bağlılık gibi bir şey söz konusu değil ki.
seks yapmak için birlikte olur sonra yolunuza bakarsınız.
şahsen ben de senin dediğin gibi sadece birbirimizle görüştüğümüz fb ilişkisini seviyorum. hem sağlık yönünden de kafa rahat oluyor.
05 Yorumla
Soran9 ayİlk cümlenle üçüncü cümlen çelişiyor ama?
- 9 ay
İyi de bağlılık ve duygusallık aynı şey değil ki.
Ben şöyle demek istedim;
Ben tek gecelik ilişkiyi hiç sevmem ve tercih de etmem. Fb olunca da sabit biriyle olur ama duygu vs olmaz.
Şimdi daha açık oldu mu? - 9 ay
Sen 10 gün önceki soruyu nasıl hatırladın 😅
Soran9 ayReis duygudan bahseden kim öyle bi soru mu sormuşum ben?
- 9 ay
Sen bana 1 ve 3. Cümle çelişiyor dediğin için açıklama gereği duydum.
- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
9 ayKadın isterse anında bulur elinde de tutar. Ben aylarca fb aradım buladım, bir erkek için bulmak çook daha zor. Kadın istediğini elde eder, hee ne kadar elde tutar orası başka.
02 Yorumla
Soran9 ayBaşkasını bulunca onlara da gider ama di mi özellikle fiziğimi az beğeniyosa mesela ben küçğk göğüslüyüm daha büyük göğüslü verici bulursa asla kaçırmaz artık ilgili o karıyla bölüştürür ya da bana yol verir
- 9 ay
Ortada spesifik olarak bir aday var sanırım. Bu kişinin karakteri ve mevcut durumu ile alakalı. Zengin ve yakışıklılara çok fazla kadın düştüğü için sadık kalamıyorlar ve daha iyisini bulunca bırakabiliyorlar. Daha tipsiz ve fakirlerde yokluk vardır, bulduklarında kaçırmak istemeyebilirler ve risk almazlar genelde. Tabi erkeğin karakteri, ahlakı ve kişiliği de önemli. Peşinde çok kız olan erkek yokluk nedir bilmez, kum gibi hatun avlayabildiği için kısa vade düşünür.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
98Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 9 ayfb falan istemem
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
9 ayBen erkek olsam kesinlikle tek bir kadınla fb kalmazdım. Niye kalayım ki… bana tek bir sebep söyle kalmam için tek bir sebep. E duygum da yok ki duygum olsa bile sadık durmakta zorlanıyorum. E kalmam tek kişide nayn.
97 Yorumla
Soran9 ayHer gün istersen her gün azdırırsam onu başkasına gerek kalır mı?
Soran9 ayİstersem*
- 9 ay
İşte feraset, işte cesaret, işte ileri görüşlülük 👏
- 9 ay
😂😂😂😂
- 9 ay
Yalan mı
- 9 ay
Her erkeğin vermek istediği cevabı vermişsin. Alan memnun, veren de memnun ise.. Neden bir tane ile yetinilsin ki. S. KS bu , ihtiyaç.. su gibi, ekmek gibi, nefes almak gibi.. :)
Asla adamın başka kızlarla da konuşmasına başkalarına da gitmesine engel olamazsın ama bence uzun süre senle de ilgilenmesine yol açabilirsin. Aklı başında bir erkek dilediğince si*ebileceği bir kadını ciddi bir ilişkiye girmeden ya da sevgili vs yapmadan bırakmaz hatta kimisi sevgilisi varken bile bırakmaz.
08 Yorumla
Soran9 ayÇok doğru bi yorum yapmışsın. Ama başkalarıyla konuşsa da ara sıra onlara gitse de ben onu bırakmadığım sürece benim yatağımda olacak akşamları.
Soran9 ayBana olan ilgisini nası sürdürebilirim kafasının uzun süre benle oyalanmasını istiyorum ayrıca bakireyim ilk bi kaç ay sence hemen başka arayışlara girer mi?
Soran9 ayOlacak diyorum ilk onunla olucam yakında
Soran9 ayPp aç yazim sana istersen
8 ayerkek dibi görünmeyen bir kuyudur. fb takılacaksan, gizlilik , temizlik , baskıcı olmamak ve sık sık rahatsız etmemen gerekir. onun dışında erkek selülit falan dinlemez. elinde tutabilmek sana kalmış, kadın içinde aynı şeyler geçerli fb olayında
00 Yorumla
9 ayTutabilirsin. Onu duygusal yönden sıkmayarak, beklenti içinde olmayarak ve sırdaş gibi yargılamadan dinleyerek mümkün. Benim bu şekilde 8 yıl süren 2 tane fb ilişkim oldu. 8 er yıl.
04 Yorumla
Soran9 ayNiye sevmedin onları?
- 9 ay
Sevmek derken insan sevmediği biriyle olamaz. Fakat o sevgi farklı bir sevgi. Bir sevgiliye duyulandan çok daha samimi.
Soran9 ayÇok güzel bi şey söyledin
- 9 ay
Umarım anlatabiliyorumdur.
9 ayErkeğe göre değişir ben biri ile Fb olsam zaten onunla olmaya devam ederim dışarıya pek takılmam. Spor bende yapıyorum ama yine de takılmam pek dışarıya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Elinde tutabilirsin evet. Ona cinsel anlamda yetebilmen ve baz verebilmen yeterli zaten. İşin içine bakım ve temizlik de girince ooh ne ala.. Ben kendi fbmden örnekle.. yeterlisin..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişkide doyurucu olursan ilişkide sınırların yoksa olabilir cilveli isen cana yakınsın ikimizinde amacı bir birimizi doyurmaksa olur
02 Yorumla
Soran9 ayBu konuştuğum kişiye öyle davranıyorum aslında cilveli cana yakın ve istekli ama o bana göre fit ve iyi vücutlu ve genç
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayistekli temiz ve yatakta sınırsız olman bazen yetmeyebilir çünkü bazı erkekler selülit olan birisini istemezler diye düşünüyorum, kaslı birini elinde tutabilirmisin orasıda senin kabiliyetine bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayAmaç aşk yaşamak mı onu kendine bağlamak mı sadece cinsellik yaşamak mı neden böyle bir şey istiyorsun?
50 Yorumla
9 aySende spora başla biraz sıkılaştır kendini
Ve ağırdan al biraz ama yaptığın zaman da arada sırada iltifatlar et ona sever seni02 Yorumla
Soran9 ayAğırdan al derken? İltifatlar ediyorum zaten sıklıkla henüz fb değiliz olmayı planlıyoruz ama ben değer de isterim tabii
- 9 ay
Tamam işte her istediğinde ulaşamasin ki kıymetini bilsin
9 aySana neden sadakat duysun ki öyle duyguları olsa zaten evlenir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. arada tarz değişirsen uzun sürer. Tekrara düşersen sıkılır
06 Yorumla
Soran9 ayTarz değiştirmem derken fantezi giyim farklı pozisyonlar mesela bağlayarak yapma felan mı sjsjsj
Soran9 ayNerden bulcam o kadar kıyafeti 4mk sjsjsj
Soran9 ayYazıyom
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
9 ayFb dediğin şey amaç sadece cinselliktir sen onu kendine bağlamak sevgili yapmak istyn arada fark var
02 Yorumla
Soran9 ayHayır daha iyisini bulamadığım için düzenli benle sevişsin kalsın isterim
- 9 ay
İşte bu cümleyi ben o kişi için kurdum o kişi sen gbi düşünmez
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayfb yi neden elinde tutmaya çalışırsın anlamadım🤔 zaten isterse yapar istemezse yapmaz , olmadı başka bakarsın duygu besliyor olabilirmisin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayİstekli ve erkeğin istediklerini yapan bol bol seks yapmaya istekli bir kadınla. Kendini teslim edecek zevk almak isteyecek bir kadınla
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne yaparsan yap çekip gidecek. Uğraşırsan pişman olursun
01 Yorumla
Soran9 ayBen tadını aldıktan sonra giderse gitsin erkek mi yok
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
9 ayİstekli ve temiz olmak tabii ki önemli ama aynı zamanda cilveli ve yatakta çok iyi bir performans göstermen lazım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayp*rno yıldızı gıbı aklını alman lazım yatakta
04 Yorumla
Soran9 ayOha napacam ki o kadar
- 9 ay
guzel oral guzel gıyım ve fantezı
Soran9 ayFantezi ne gibi şeyler mesela
- 9 ay
kostum oyuncak ya da farklı kisi ol
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Tutarsın ama istedigi gibiyken yatakta 2 sene tek kişiyle görüştüm
02 Yorumla
Soran9 ayYani yatakta istediği her şeyi yapıyor hem de zihinsel tatmin ediyorsam mı nası mesela
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayKonu sadece cinsellik ise son dereceyi elinde tutman zor
06 Yorumla
Soran9 ayBedava veriyoz niye 3-5 ay tutamayalım
- 9 ay
Bi kez yatıp vücudunu görüp yazmaz bi daha yanlış anlama genelde takıntılı oluyor bu tip konularda ondan diyorum
Soran9 ayVücudum kötü değil sıkıyım ama selülitlerim var onunki benden daha iyi ama mesela ben küçük göğüslüyüm büyük popo o bildiğin kaslı fit futbolcu tipli
- 9 ay
Derdin sadece selülitlerinse çokta sorun olacağını zannetmem o zaman yani çok uzun bi süre kalır mı eder mi orasıda senin yataktaki becerine kalmıl
Soran9 ayBana erkekleri zevkten dört köşe edecek öneriler versene mesela oral yapıp ağzıma boşalttırmak spermi yutmak frlan ne bilim
- 9 ay
Deneyim ve tecrübe yaşamadan kazanılacak şeyler değil o yüzden yaşayarak öğren daha iyi keşif yaparsın 😉
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayOnu belki tutamazsın ama benim de görüşebilirsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayFile candır kurtarıcıdır
Çorap giymeyi eksik etme00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İstedigin gibi olur da, denemeden bilemezsin, ten uyumu v. b. faktorler olur illaki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı. Öyle bir dünya yok zaten FB değilmi bu bağlamak vs ne iş
00 Yorumla
9 aydüzenli ver sürekli bunaltma isteklerini yerine getir
bunlar yeterli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
9 ayGuvenli uyumlu ve saygili olsun ve sekste mutlu olalim daha ne isteyeyim ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayFb ilişkisinde gözü dışarı kayar mı kayar sonıöta ilişkinin amacı belli bende sugar dadyy tarzı takılıyorum maddi ağırlıklı olduğu için ama elbette aşk meşk olmasa da sadık kalıyordum cinsel olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayEğer düzenli bir durum arıyor ve de bununla yetinmeyi biliyorsa evet, götü başı dağınıksa hayır.
04 Yorumla
Soran9 ayDüzenli istiyor henüz yapmadık korkuyorum 3-5 te bırakıp gider diye çünkü bakireyim
Cevap sahibi9 ayNe? Bakireysen ne işin var kızım böyle bir durumla? Şimdi durum değişti, bırak sana dokunamadan sktrolsun gitsin. Sen de yol arkadaşını bekle, veya onu bul.
Soran9 ayYaş geçti artık yol arkadaşı bekleyemem
Cevap sahibi9 ayKim diyor bunu? Ne alaka? Daha çok gençsin.
Once bir karar vermen gerekli fb mi yoksa sevgilimi olmak istiyorsun. Fbde duygu yoktur sadece o is icin bulusursunuz ve amac bellidir ama sevgililik tamamen bagliliktir.
01 Yorumla
Soran9 ayReis fb yi senden mi öğrenecem fb demişiz görmüyon mu
Gizli Üye(25-29)9 ayİstekli ve temiz, işte aradığım başlıca özellikler. Bide spermden iğrenmesin tamam yeterli
04 Yorumla
Soran9 ayHer gün istemem iyi mi kötü mü
Cevap sahibi9 ayYani bilmem, benim açımdan iyi olurdu akşamları yoruluyorum stres atardım üzerinde
Soran9 ayHer gün istediğini söylemiştim ona sence ne düşünür sıkılır mı bu ne istekli karı felan der mi
Cevap sahibi9 ayHer erkek farklı düşünür bu konuda, bu yüzden net bişey demek imkansız
Gizli Üye(30-35)9 aySehvetli tutkulu ol temiz bakimli ol daraltma onu hemen pes etme pozisyon çeşitliliği yap fazla uzerine gitme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayHanım hanımcık kadınlarla FB olmak çok zevkli oluyor
03 Yorumla
Soran9 ayBen ona före vahşi ve cazgırım
Cevap sahibi9 ayHiç zevk vermiyor bana öyle vahşi derecede istekli kadınlar
Soran9 ayKarakter olarak vahşiyim yatağa henüz girmedik ki
Gizli Üye(36-45)9 ayBence beni elinde tutabilirsin tabi yeterince azgınsan 😂
03 Yorumla
Soran9 ayBu fb olacağım kişiyi her gün isterim ben
Cevap sahibi9 ayAynı şehirdeysek seve seve
Soran9 ayBen konuştuğum çocuktan bahsettim sdn ne alaka reis
Gizli Üye(30-35)9 ayBoş insanların boş soruları erkeksin sen birde kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayParayı verdiğinde elinde tutarsın, onların amacı sadece para yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBen de sporcu ve fit biriyim Yani görmeden de bir şey söylemek şimdi yanlış olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayFb dahi olsa sana değer vermeli seninle ilgilenmeli ve seni her halinle istemeli
00 Yorumla
9 ayTutarsın bence yatakta iyiysen bol fantezi yapıyorsan
03 Yorumla
Soran9 ayBakireyim ilk onla olcam fb olarak ama çok istekliym çok yükseliyorum ona parçalamak istiyorum hatta bazen 🤣🤣
- 9 ay
Bakireyken fb olma hayali senin için fantaziden öteye geçemez :)
Soran9 ayHayır konuşuyoruz onunla var bi adayım bakire olduğumu da biliyor daha şimdiden vücudun bana ait gtün bana ait benleyken kimseyle olma tarzı sahiplenici sözleri var. Sevgililik olmayacak çünkü o yabancı ve benden küçük ama olabildiğince benle kalmasını isterim eğer beni memnun edebilecekse
Bu tamamen verişine ve yataktaki performansına bağlı nasılsın peki yatakta iyi misin
06 Yorumla
Soran9 ayBakireyim ama çok istekliyim
Soran9 ayNası yaratıcam biraz bişiler öner lğtfen nedir mesela sana bi kadının harikalar yarattığını düşündürecek olan
Soran9 ayAçıklama neresiymiş
Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Sen fb istemiyorsun ki sevgili hatta evlilik istiyorsun
01 Yorumla
Soran9 ayAbart knk
Bol fantazilerin olsun yatakta sınırsız olmaya çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayYanlış kategori olmuş
41 Yorumla
Soran9 ayNesi yanlış
sekste mutlu olun
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. seninle olaydık iyiydi
01 Yorumla
Soran9 ayAnanla ol
9 ay🧀 olması lazım öyleleri ile
01 Yorumla
Soran9 ayİki taraf da kaşarsa anlaşırlar merak etme
- Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı.
9 ayHiç anlamadığım konular
01 Yorumla
Soran9 ayNe yazıyon o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı.
9 ayBana oral yapsın duş alsın para istemesin yeter
03 Yorumla
Soran9 aySen kadınına yapıyor musun oral?
- 9 ay
Elbette yaparım
- 9 ay
Sen severmisin yalanmayı
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Senden bıktıgı an gider cok darlama bence
01 Yorumla
Soran9 ayYani her gün her gün istemiyim mi
- Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı.
9 ayÇok rahat tutarsın aklını kullan yeter
03 Yorumla
Soran9 ayAkıl akıldan üstündür akıl ver biraz erkek aklına ihtiyacım var
- 9 ay
Özelden konuşalım mı
- 9 ay
Konu farklı yönleri ile ele alalım isterim yazarsan anlatırım derdim rahatsız etmek değil
Kuyruk var mı
04 Yorumla
Soran9 ayNe diyon la
Soran9 ayAbahahahha gel parçala
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hev sini alinca kaçar
02 Yorumla
Soran9 ayNe kadar sürer hevesini alması?
- Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı.
9 ayElinde tutman zor öyle birini
010 Yorumla
Soran9 ayNe kadar sürer ki
- 9 ay
Bir iki kere sevişir sonra gider bence
Soran9 ayBakireyim ve ilk onla olucağımı biliyo
- 9 ay
Olma sen de
- 9 ay
Sen fb mi istiyosun
Soran9 ayEvet ama en az 6 ay görüşmek isterm
- 9 ay
Bana uyar istersen
Soran9 ayLa sen kimsin şişko kıllı maymun s1kik
- 9 ay
😂😂😂sen demedin mi en az 6 ay görüşmek isterim diye istekli
Soran9 aycanım anlattığım çocuktan bahsettim ben sen kimsin 4mk
Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Aradığın erkek ayağına geldiiii
02 Yorumla
Soran9 ayVar elimde zaten
Her gün yaparsan bişey olmaz gibi
02 Yorumla
Soran9 ayBıkmaz mı
Gizli Üye(18-24)9 aytutamazsın kaçar gider elinden
21 Yorumla
Soran9 ayEn fazla 2-3 ay di mi
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
9 aySen mi arıyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayErkek için nefes alman yeterli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı.
9 aySınırsız ve iyiysen neden tutmayasin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden tutamayacaksin önemli olan sks
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler