İstisnalar kaideyi bozmaz ama o kiloyla çok genç biri bile çok zorlanır cinsellikte
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
9 ay
bir insanin 70 yasinda bile s2 dogal yollar ile kalkabiliyor kendine bakmasina bagli. yalniz 1300 kilo birinin yasi kac olursa olsun cinselligi olmaz boyu 2 metre degilse.
40 ise seni senin yaşının 5/6 yaş altı istediğin tüm herşeyi verir tabi aklı kıt değilse senin yaşındaki kadınlarla çok birlikte oldum diğer yaş grubuna göre senin yaşındaki kadınlar iki kat daha istekli ne istediğini bilen yaşamayı seven zevk almak isteyen oluyorlar hayat da
Cok tatlidir siki ufaktir ama bir sertleşse içinde harika zaman gecirir. Geç boşalır. Seni mutlu eder haftada bir yapar ama o kısa kalın siki elinle hep oynarsin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
9 ay
O kilo o yaş. Kalp krizine yakın gidiyor, cinsellik bitmese de bu dünyada işi zor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
130 kiloysa o iş çoook zor
biter evet t
2 gözünde topraga bakıyor anlattıgın kadarıyla birde 130 kiloy Muş o üstünde can verirse sende onun altında can verirsin
Hem kilo hem yaş cinselliği bırak hayat bitmiştir onda. Sakın girişeyim falan filan deme he hığ hığğ der gider ahadhjads
Bilemiyorum, bu işlerde herkesin bünyesi farklı çalışır. Fakat fazla kilolar da varsa yüksek olasılıkla sorunlar çoktan baş göstermiş olabilir.
130 kilo adamdan cinsel performans mı bekliyorsun😆
Cok asik oldum. Ama benden kaciyor, sanirim sebep bu
Aklın iyi mi senin ya ahaha
İstisnalar kaideyi bozmaz ama o kiloyla çok genç biri bile çok zorlanır cinsellikte
bir insanin 70 yasinda bile s2 dogal yollar ile kalkabiliyor kendine bakmasina bagli. yalniz 1300 kilo birinin yasi kac olursa olsun cinselligi olmaz boyu 2 metre degilse.
Evet
Çok yüksek ihtimal
Vucut şu an da gemiyi kurtarma derdinde
Sen 50 yaşındasın 30/40 arası sana istediğini tam olarak verir
40
40 ise seni senin yaşının 5/6 yaş altı istediğin tüm herşeyi verir tabi aklı kıt değilse senin yaşındaki kadınlarla çok birlikte oldum diğer yaş grubuna göre senin yaşındaki kadınlar iki kat daha istekli ne istediğini bilen yaşamayı seven zevk almak isteyen oluyorlar hayat da
Her yeri dağılmış bir erkekden hayır bekleyemezsin
Ben zinsys karsiyim
Zinaya
Yaştan belki o kadar sorun olmaz ama o kiloda çok zor...
Cok tatlidir siki ufaktir ama bir sertleşse içinde harika zaman gecirir. Geç boşalır. Seni mutlu eder haftada bir yapar ama o kısa kalın siki elinle hep oynarsin.
O kilo o yaş. Kalp krizine yakın gidiyor, cinsellik bitmese de bu dünyada işi zor.
Son kurşunları kalmış onuda sana mı atacak
Miksen bile hissetmez
Dediğin kişinin 40 yaşında bitmistir
Yaş yetmiş iş bitmiş diye boşa demiyorlar 👻
Ayda 2 kere yeter mi
engelle beni
Botunun nerde
@ceza2 ne diyosun?
5 saniyede boşalır
Kuş artık başını eğmiştir
Abla kendi yaşıtlarını bulamadin mi
Zor olur.