Artık bana yaklaşmıyor, yani hep yakınımda ve beni istediğini biliyorum ama yapamıyor sanırım artık. Bu normal mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
normaldir yaştan dolayı
Kesinlikle anormal bir durum! Ya cinsel birtakım rahatsızlığı var ya da seni arzulamıyor!
Beni arzuladığını biliyorum, bu konuda şüphem yok🥲
Kafası karışık olabilir belki! Seninle olursa şayet, karısını aldatacak olmanın verdiği ikilem gibi bişey! Yoksa üzerinden hiç inmeden, hani derler ya ''çıakrmadan 5'' atması gerekirdi :)
Evli değil ki
mastürbasyon belasına düştü bence mastürbasyon yapıyor sana ihtiyacı kalmıyor bunu bir görüş konuşun
Sanmıyorum, hiç sevmez yapmayı. Benim çok istekli biri olduğumu biliyor, beni istediğini bakışından bile anlıyorum. Başbaşa kalıyoruz ama yapamıyor
Bence uyuduğunda mastürbasyon yapıyor bunu konuşmalısın neden olmadığını
Aslında 53 çok yaşlı bir yaş değil ama kendine bakmadıysa ve vücudu iyi durumda değilse normaldir. Hormonlar yavaşlıyor sonuçta.
Normal yapamayabilir ereksiyon sorunu yasiyor olabilir belkide seni doyuramayacagini düşünüyordur
Muhtemelen ereksiyon sorunu yaşıyor. Çünkü bana olan isteğini bakışından bile anlayabiliyorum... Üzücü
Bakışlardan o anlamda istenildiğini anlayabiliyorsan bravo sana :) neden üzücü diyorsun sende mi istiyorsun farkindaysan yetmez sana tam olarak istedigini veremez yarim birakir seni
Onu tanıdığım için anlıyorum... Onu hissediyor olmak bile bana o kadar çok zevk veriyor ki yarım kalmak umurumda olmuyor bazen. Büyü mü yaptırdı naptı bana ruh hastası herif..
En bastan anlatamaz misin su durumu aranizdaki iliskiyi iletisimi baglantiyi musaitsen tabiki merak ettim yarim kalmayı göze alabiliyorsun bazen
Benim için sonuç değil süreç önemli çünkü, zevk orada :)) kendi kendime de sonuca getiririm neticede olayı
Kendi kendine getirmenle gercek bir erkeğin getirmesinin ayni olmadığını biliyorsundur diye düşünüyorum hemen inmeyen dik durabilen bir sey farkli hissettirebilir
Tabiki biliyorum. Hatta onun kucağında gelmek hoşuma gidiyor. Normalde tekte bırakmam ama o bir defa olabiliyordu, o bile mutlu ediyordu beni. Ay bilmiyorum üzüldüm
Tekte bırakılır mı zaten ya tekte yetmez ki sen fazla duygusal bakıyorsun adama yapamacagini bile bile teke razısin galiba sıkılıyorsun uzun sure yapsa hemen bosalmasa
O yaşta her gün yapma potansiyeli olur. Acaba psikolojik sorunumu var.
53 yaş erkek de düşük hormon belirtileri yaşı. 60 da andropoza giriyor zaten
İsteyen çaresine bakar
Zaten adam karışım kullanıyor, önceden de kullanıyordu işe de yarıyordu. Sanırım artık yaramıyor
Tıbbi plaral var doktora gider
Elini öpeceğin adamın şeyini öpüyon yani :d
Komikmiş😄 ama cinsel uyumu kimde bulacağın belli olmuyor, ben hayatımda ilk defa birini düşünerek kendime dokunuyorum😄artık kimi kınadıysam...
Harbiden çok değişiksiniz.
🫡🫡
belki senin fizik pek etkilemiyordur
Aramızda 25 yaş var her türlü giderim var sen merak etme😂
ona yemeyenin malını yerler de :D
Farkında, bana güvenmiyor zaten. Ben de istemezdim, bir sürü insan varken o yaşta birinin benimle olması için bu kadar çıldırmayı...
güvenmediği daha iyi. seni elinde tutmak için saldırmak zorunda kalacak :D
Onu ne kadar istediğimi de biliyor ay bilmiyorum sen git cinsel uyumu onda bul, ben iflah olmam...
o yaşta ne uyumu olacak ya çılgın olacak vahşice saldıracak sana
Öyle biri zaten, yani önceden öyleydi. Hiç beklemediğim anlarda yapardık. Sever öyle şeyleri ama yapamıyor artık 🥲🥲
işte bunu sana yapmak için deli olanlar olduğunu hissettir ona :D sen düşüneceğine o düşünsün
İş yerime çiçekler falan geliyor bazen isimsiz gördükçe deliriyor zaten bana da bişey diyemiyor 😄farkında da ne bileyim
iş yerinde benim gibi tacizci biri olsa asıl o zaman delirir :D :D
53 yaş cinsel işlev bozukluğu yaşamak için erken.
Demek ki artık bitmiş
Artık muhtemelen isteksizdir peki senin yaş kaç
Yaş gereği normal sayılır ucundan
E normal, cuckold bulun
Ee burdaa yapan vaar
Bu sitedeki herkes sorsan seks robotu zaten.
Sen kaç yaşındasın
28 yaşındayım
Onunla evli mısın sen?
Seni beğenmiyor olabilir mi kilo mu aldın
Evli değiliz, o da evli değil. Hayır almadım, zaten balık etli ve uzunum. Onun istediği ve sevdiği fizikteyim. At gibi kadınlar sever😄 zaten bitkisel bir karışım kullanıyordu hep biz olmadan önce, yine içiyor biz başbaşa olacakken ama bişey yapmıyor, etki etmiyor sanırım...
Uzun boylu 😄boyun kaç senin merek ettim 😄 sen yıllardır tanıyorsun herhalde bu adamı at gibi kadınlari kim sevmez ki 😄
Canim o seninle başa çıkamaz zaten mecbur karışım kullanacak
Çok merak ettim hikâyenizi
Uyudun mu
53 yaşında adamla ne işin varki senin
Senin yaş kaç
Yaş bitmiş
Normal deyil bence
normal
Normal değil
Şikayetler nedir
Bitmiş artık
Yardım ister misin peki Keşke konuşabilsek
Normal değil.
Senin yaşın kaç? Evli misin?
Normaldir amasyada
canım gibi davraniyorsun 26 yasindasin ama 53 adama gidiyorsun
Evet çünkü onu istiyorum, bir çıkarım yok.
Doktora gidin
Normal
Normal tabi
Hayır degil
Enin yaşın kac peki
Dedeyle oynama aw
Ne zamandır böyle