Cinsel Yaşam Sizce libidosu en yüksek burç hangisi? Yağmurkrkmz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Ben aslanım Sizce libidosu en yüksek burç hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Sıralamayı şöyle yapabiliriz:1. Akrep2. Akrep3. Akrep4. Aslan5. Boğa 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. burçlarla ilgisi yok karakter meselesi 0 0 Yorumla
Asi3d Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 100% 9 ay Aynen aslan Koç boğa ve diğerleri Aslan doyumsuz olurbende aslanım ondan 0 0 Yorumla
lionmenn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% 9 ay Bende aslanım ve ayın 2 haftaları hep tavan geziyorum 0 0 Yorumla
acayipadamm Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. balık olarak beni kimse geçemez bence balık kadınları da aynı sadece belli etmiyorlar 0 0 Yorumla
Pijamaterlijj Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 613 cevap paylaştı. Boğa erkeği ve kasını akrebin de kadını boğada erkek biraz daha ön planda ama 0 0 Yorumla
koklerdevrim Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Benimki boğa, bence burçlar çok etkili midir bilemiyorum :) 0 0 Yorumla
IslıBirAdam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Aslanı tek okla indirir, avlarım. Gün batımı dört nala koşarım beşinci ayağım ortadan sarkar. 0 0 Yorumla
seko30 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 102% 9 ay Herkes akrep diyor ama bence aslan. Kendimden biliyorum 😁 0 0 Yorumla
demirr35 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 9 ay Aslanın libidosu çok gibi bir özellik söylenmiyor ama benimki acayip çok 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Aslanlar düşük olur diye biliyorum 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Yay olarak gayet yuksek biriyim. 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Koç kendimden biliyorum 😁 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aslanım bence aslandir 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Balık kesinlikle 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Akrep kadınına efsane diyorlar, hiç.. 0 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sanırım kadında akrep 0 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bu burçlara inanan cidden varmu 0 0 Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. erkeklerde yay aplacim.. yayi tek gecerim.-- 0 0 Yorumla
orhnymk Takip Et Xper 7 Yaş: 38 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Koc kendimden biliyorum 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Akrep ve diğerleri 0 0 Yorumla
haddadi69 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Ben akrep 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Akrep bence. 0 0 Yorumla
Ankaraninbeyazi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. Aslanım bende :) 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Aslan sanırım 0 0 Yorumla
BʟᴇᴜNᴏʀᴅ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. akrep diyolaa 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kadında boğa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Sıralamayı şöyle yapabiliriz:
1. Akrep
2. Akrep
3. Akrep
4. Aslan
5. Boğa
burçlarla ilgisi yok karakter meselesi
Aynen aslan Koç boğa ve diğerleri
Aslan doyumsuz olurbende aslanım ondan
Bende aslanım ve ayın 2 haftaları hep tavan geziyorum
balık olarak beni kimse geçemez bence balık kadınları da aynı sadece belli etmiyorlar
Boğa erkeği ve kasını akrebin de kadını boğada erkek biraz daha ön planda ama
Benimki boğa, bence burçlar çok etkili midir bilemiyorum :)
Aslanı tek okla indirir, avlarım. Gün batımı dört nala koşarım beşinci ayağım ortadan sarkar.
Herkes akrep diyor ama bence aslan. Kendimden biliyorum 😁
Aslanın libidosu çok gibi bir özellik söylenmiyor ama benimki acayip çok
Aslanlar düşük olur diye biliyorum
Akrep benimki çok fenasın diyorlar
Yay olarak gayet yuksek biriyim.
Koç kendimden biliyorum 😁
Aslanım bence aslandir
Balık kesinlikle
Tabiki Akrep benım gibi
Akrep kadınına efsane diyorlar, hiç..
Sanırım kadında akrep
Bu burçlara inanan cidden varmu