Cinsel Yaşam Sizce libidosu en yüksek burç hangisi? Sevvalldd Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Sizce libidosu en yüksek burç hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Yengeç 0 0 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Akrep diyorlar ama bence burçlarla alakalı değil akreplere psikolojik olarak yerleştirilmiş zaten :D 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Bu soruya cevap vermemi sağlayacak örneklemi oluşturacak kadar çok sayıda kadınla birlikte olmadım... Insufficient data... 0 0 Yorumla
Narniagünlükleri Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ben burçlara pek inanmam ama boğa burcuyum ve 7 / 24 maksimum seviye de 0 0 Yorumla
06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben koç erkeğiyim. Hiç inmiyor… 0 0 Yorumla
Selçuk0034 Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Erkekte benim gibi yay, kadında akrep 0 0 Yorumla
ANormalizm Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı. Kendimden biliyorum akrep 0 0 Yorumla
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Burclara inanmam ama ben her daim yuksegim 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Benim burcum yüksek 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Boğa 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aslan 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Akrep 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. akrep 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Yengeç
Akrep diyorlar ama bence burçlarla alakalı değil akreplere psikolojik olarak yerleştirilmiş zaten :D
Bu soruya cevap vermemi sağlayacak örneklemi oluşturacak kadar çok sayıda kadınla birlikte olmadım... Insufficient data...
Ben burçlara pek inanmam ama boğa burcuyum ve 7 / 24 maksimum seviye de
Ben koç erkeğiyim. Hiç inmiyor…
Benim burç çünkü şeyim hep kalkik
Erkekte benim gibi yay, kadında akrep
Kendimden biliyorum akrep
Burclara inanmam ama ben her daim yuksegim
Benim burcum yüksek
Aslan olarak aslan diyorum.
Benim burcum kesinlikle😄😄
Aslan ve akrep.
Akrep
KOÇ bence😊