Cinsel Yaşam Orgazm sonrası vajina kalp gibi atıyor. Neden? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Orgazm sonrası vajina kalp gibi atıyor. Neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kasılıp gevşemekle alakalı bir durum bu zaten olması gereken o. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. normali o onun zaten. 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. siz orgazm olduğunuzu sanıyorsunuz ama klitoris diyor ki hadi devam ben daha mutlu sona eremediim diyor 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% 9 ay Alınan hazla doğru orantılı olarak vücuda en çok da erojen bölgelere kan akışı hızlanır bu da kişide bahsettiğin hisse neden olur 0 0 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. peniste öyle atıyor. kan akışı oraya yoğunlaştığı için. 0 0 Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 734 cevap paylaştı. Bu kadar endiselenme bizimde ayni durumlar :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Nedeni mı var vücut kendini seks e hazırlıyor kan oraya yoğunlaşiyor bunu duyduğum ilk kız değilsin atma olayı 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Atma orgazm olmadan da olabiliyor bazı kişilerde. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Zevkin verdiği kasılma ile kan pompalamasından kaynaklı o hale geliyor😆 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çok normal. kaslar kasılıp açılıyor 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Daha fazlasını istiyor 0 0 Yorumla
haddadi69 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Damarların kasılmasından dolayı 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benim ki orgazm olmadan da atıyor. 0 6 Yorumla Demirrsözz 9 ay Ya yorumlarını görüyoruz yavsayalim diyoruz modsun 😅 Yorumla u DedektifMinnie 9 ay Aramıza bir sınır çektim, ulaşılmazım 😎. Yorumla Demirrsözz 9 ay 😆😆 şaka bi yana da cidden her yorumun dikkat çekici ya. Yaşın doğru mu? Yorumla u DedektifMinnie 9 ay Evet, doğru. Yorumla Demirrsözz 9 ay Bekarsan talip olabilirim ama bana da modluk vericen 😄 Yorumla phhml016 9 ay Senin ki azgınlıktan :) Yorumla
İdre123 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Onun da canı var yoruluyor 🙂 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. normal o düşünme detyları anı yaşamaya bak 0 0 Yorumla
Elite_joys Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. Damarlara pompalanmış kan yüzünden olabilir mi 0 0 Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. Zevkin verdiği kasilma 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Tutkuyu zevki doruklarda yaşadığın için 0 0 Yorumla
pptya__ Takip Et Xper 3 Yaş: 35 9 ay Hiç yasamadığım için bilmiyorum 3 1 Yorumla Alone_wolf34 9 ay Yaşamak ister miydin? Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok kan pompalanıyor sanırım 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Rahatlama suresi 0 0 Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Kan akışıdır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Kasılıp gevşemekle alakalı bir durum bu zaten olması gereken o.
normali o onun zaten.
siz orgazm olduğunuzu sanıyorsunuz ama klitoris diyor ki hadi devam ben daha mutlu sona eremediim diyor
Alınan hazla doğru orantılı olarak vücuda en çok da erojen bölgelere kan akışı hızlanır bu da kişide bahsettiğin hisse neden olur
peniste öyle atıyor. kan akışı oraya yoğunlaştığı için.
Bu kadar endiselenme bizimde ayni durumlar :)
Nedeni mı var vücut kendini seks e hazırlıyor kan oraya yoğunlaşiyor bunu duyduğum ilk kız değilsin atma olayı
Atma orgazm olmadan da olabiliyor bazı kişilerde.
Zevkin verdiği kasılma ile kan pompalamasından kaynaklı o hale geliyor😆
Çok normal. kaslar kasılıp açılıyor
Daha fazlasını istiyor
Damarların kasılmasından dolayı
Benim ki orgazm olmadan da atıyor.
Ya yorumlarını görüyoruz yavsayalim diyoruz modsun 😅
Aramıza bir sınır çektim, ulaşılmazım 😎.
😆😆 şaka bi yana da cidden her yorumun dikkat çekici ya. Yaşın doğru mu?
Evet, doğru.
Bekarsan talip olabilirim ama bana da modluk vericen 😄
Senin ki azgınlıktan :)
Attıran erkeği bulduysan bırakma
Onun da canı var yoruluyor 🙂
normal o düşünme detyları anı yaşamaya bak
Damarlara pompalanmış kan yüzünden olabilir mi
Kan akışı oraya pompalanıyo
Zevkin verdiği kasilma
Basınç ve heyecan.
Tutkuyu zevki doruklarda yaşadığın için
Naptınız bana aq diyor