Cinsel Yaşam İlişki sırasında daha sakin olmayı mı partnerinize hükmetmeyi mi seversiniz? Cerannezlu Takip Et Xper 4 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 İlişki sırasında daha sakin olmayı mı partnerinize hükmetmeyi mi seversiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Sekste sakin olamam. Sert, haşin, küfürle süslenmeyen cinsellik eylemine de seks demem zaten. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. baskın kadın severim.. 0 0 Yorumla
İzmirliYusufcuk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Önce sakin sakin oper yqlqrım sonra hard devam ederim tcvz eder gibi boğazını sıkarım saçlarını çekerim tokatlarım off 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hep hükmeden taraf oldum. Keza benim karşımda hiç bir kadın nefes alamaz, hükmetmeye mechali olmaz... 0 0 Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 9 ay İkisi birden oluyor İlk hesap sakın sonra hüküm geliyor zaten dimi 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Evet, sakin kalmalı ipler bende olmalı. Heyecan yaparsam çocuk parkına döner yatak 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Ben her türlü sevitorum açıkçası bazen dominant olmayı bazen kadının Seksi yönetmesini karışık duruma göre değişiyor sende nasıl 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Hükmetmeyi. Sahip olmayı, kral gibi hissetmeyi yönetmeyi iktidar. 😉 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. O anki ruh halime bağlı bazen sakin bazen hükmediyorum 0 0 Yorumla
cptprice15 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 80% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Hükmetmek daha iyi 0 0 Yorumla
FatherLui Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Sakin ama hükmeden bir arada. 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Hukmetmeyi severim 0 0 Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hükümet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Sekste sakin olamam. Sert, haşin, küfürle süslenmeyen cinsellik eylemine de seks demem zaten.
baskın kadın severim..
Önce sakin sakin oper yqlqrım sonra hard devam ederim tcvz eder gibi boğazını sıkarım saçlarını çekerim tokatlarım off
Hep hükmeden taraf oldum. Keza benim karşımda hiç bir kadın nefes alamaz, hükmetmeye mechali olmaz...
İkisi birden oluyor
İlk hesap sakın sonra hüküm geliyor zaten dimi
Evet, sakin kalmalı ipler bende olmalı. Heyecan yaparsam çocuk parkına döner yatak 😂
Ben her türlü sevitorum açıkçası bazen dominant olmayı bazen kadının Seksi yönetmesini karışık duruma göre değişiyor sende nasıl
Hükmetmeyi emir vereceksin kadına domal diyeceksin jksjjsjs
Yapacaklarımı buradan yazarsam cimere bildirirsiniz
Hükmetmeyi. Sahip olmayı, kral gibi hissetmeyi yönetmeyi iktidar. 😉
O anki ruh halime bağlı bazen sakin bazen hükmediyorum
Hükmetmek daha iyi
Aç vahşi olup hükmetmek😏
Ben sakin soft bir ilişki isterim
Kontrol bende olsun isterim
Hükmetmeyi yönlendirmeyi
Sakin ama hükmeden bir arada.
Hükmetmeyi severim fiziğine pek gelmiyorum
Come come comee