Cinsel Yaşam İlişkide baskın olmayı mı seversiniz daha pasif olmayı mı? SiteSakiniyimBen Takip Et Yoda Yaş: 96 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 İlişkide baskın olmayı mı seversiniz daha pasif olmayı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Dominant, baskın, hükmeden, emreden tarafım ben. 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Baskın, sert tarafım. Kadın itaat etmeli ve yaptığım her seyden zevk almalı, verdiğim acıdan keyif ve zevk almali 0 0 Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Baskın karekterim ve sertim. 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yaparsak ne olmak istediğimi öğrenirsin 0 0 Yorumla
babacimdiyorum Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Ben sizin babanızım ben ne dersem o olur 0 0 Yorumla
-Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Erkek baskın değilse kadın memnun kalmaz 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. daha ilişkim olmadı olsun derim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Pasif 4 3 Yorumla Efe3527 1 yıl Güzell... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl He. Yorumla Efe3527 1 yıl Ne güzel. Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Baskın 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Baskin 0 0 Yorumla
deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. baskın 0 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Baskın olmayı 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Baskin 0 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Baskın olmayı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Dominant, baskın, hükmeden, emreden tarafım ben.
Baskın, sert tarafım. Kadın itaat etmeli ve yaptığım her seyden zevk almalı, verdiğim acıdan keyif ve zevk almali
Baskın karekterim ve sertim.
Yaparsak ne olmak istediğimi öğrenirsin
Yerine göre ikisini de severim ❤️
Ben sizin babanızım ben ne dersem o olur
Erkek baskın değilse kadın memnun kalmaz
daha ilişkim olmadı olsun derim
Baskın, dibine dibine...
Duruma göre değişiyor bazen
çin atasözü derki, baskın basanındır.
Eşit olmayı
Pasif
Güzell...