Eşimle 2 haftadır ayrı yatıyoruz ne yapabilirim?

3 yıldır evliyiz ve 4 aylık bir bebeğimiz var bebeğimiz olduktan sonra ben biraz kendimi saldım öncesinde günlük makyaj yapardım kendi bakımıma çok dikkat ederdim zayıftım onun sevdiği gecelikleri giyerdim düzenli ve haraketli bir cinsel hayatımız vardı ama bebeğimiz olduktan sonra 25 kiloya yakın kilo aldım kendime dikkat gösterememeye başladım sürekli bebekle ilgilenmekten kendimle ilgilenemiyorum geceleri sürekli uyanmaktan uykusuzluktan yorgunluktan bitkin düşüyorum bazen günlerce cinsellik yaşayamıyoruz bebeğimiz geceleri sürekli ağladığı için eşim yatak odasında bile uyuyamıyor bazen ve eşim bu durumdan çok rahatsız olmaya başladı 2 hafta önce de kavga ettik bana doğum yapalı 4 ay oldu ama şu lohusalıktan kurtulamadın bir türlü iyice kilo aldın anlayışlı olmaya çalışıyorum ama artık asker arkadaşı gibi olmaya başladık farkındaysan aramızda ne bi çekim kaldı ne de tutku dedi ben de sinirlendim hayli ile ne saçmalıyorsun sen bunu isteyerek mi yapıyorum çocuğumuz olmasa mıydı istemiyor musun onu dedim o da saçmalama ben öyle bir şey söylemek istemedim ama çocuk doğuran tek kadın sen değilsin gerekirse bakıcı tutalım ama ben seni paspal görmeye artık dayanamıyorum dedi o gün bayağı bir kavga ettik ve o günden beri de konuşmuyorum onunla hatta ayrı yatıyoruz ben de düzelmek istiyorum ama eşim bütün gün yoğun çalışıyor eve yorgun geliyor bebeğim de sürekli kucakta durmak istiyor yoksa ağlıyor bana yardım edebilecek yakın biri de yok çevremde bütün günümü onunla ilgilenerek geçiriyorum başka hiçbir şey yapamıyorum ve üzülüyorum yani nasıl toparlanabilirim bilmiyorum çocuğu olanlar bu durumu nasıl aşmış bilen varsa anlatabilir mi?

Eşimle 2 haftadır ayrı yatıyoruz ne yapabilirim?