İlk iliskide hangi prezervatif tercihiniz olurdu ben geciktirici li okey rotar kullanmak istiyorum sizin tavsiyeniz var mı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ok ultra hisset kullanabilirsin rötar kalın ve geciktirici özelliği var ama hiçbir şey anlamazsın zevki inanılmaz derecede kısıyor kullanmanı önermem ultra hisset kolay kolayda yırtılmaz durex de olabilir ama lets den falan uzak dur takmadan yırtılıyor hayırlı isler 🫡
Ben iliski yasamadim daha önce ama okey. Rotar aldim marketten denemek icin meraktan taktim hic hissizlik falan olmadi simdi dup birisiyle bireeyler yasiycam daha once yasamadim dedi ama hastalik kaparmiyim yalan söylüyor mu bilemem ama tapmakta istiyorm korundak bir sikinti olurmi sence ve oral yapsam hastalik bulasirmi tapmayimmi oral sadece komdomla mi yapayim
Korunmak her zaman şart korunmadan iş yapma aids hiv gibi hastalıklar hemen belli etmiyor 5 6 ay sürüyor en az ne olur ne olmaz her zaman korunmalısın sağlığından önemli değil hiçbir şey
Klasik kullanmıştım ilk seferde
Bende ilk olarak lacak yas 29 jastalik falan iapmayim diye kullancam rötar nasil sence
Poşet de olur 😂
Kanka hastalik kaparim sjjdjd
Al bı tane tak işte ya
İlk defai yapicaksin
İlk defa knk kiz dul tedirginim hastalik kaparim diye ama kimseyle yapmadim diyir ama kuz cok yuksek inandiricuda geledi aslibda kullanmayalim dedi ama kullanirim oral falakn yapinca hastalik gepirmi sence
Ağızdan kondilom bulaşıyor diye biliyorum
Kondilom ne tam olarak her kadinda olur mu
Knk bulaşıcı bir hastalık her tarafı sivilce gibi şeylerle kaplaniyor
İate bende oyle seylerden korktuğum icin gitmedim bekarim evlide degilim ama istiyorum da kizda temizmi bilmiyorum nasil emin olabilirkk sordum kimseyle yapamdim bosaninca bir iki sevhilimle dedi ama nekadar inanabilrim
Bilemiyorum da kesin prezervatif kullan
Kulancam hana kullan dedi icime gepmedikce dedi ama kulanmassam sikinti yani
Sıkıntı knk
Nerden buldun manitayi
Sosyal medyadan knk ama bilemedim güvensemmi yani herkesle yapan kiz değil gibi wma yüksek bir kiz yani kumseyle yapmamasidq sasirtici geldi fakeden yazdım bulusmayi irdanra kabul etti
Git yapıştır knk
Knk yapistircamda kondm takicam tamam ama oral yapicak bana bende ona sıkıntı olur mu
Dua et 😂
Böyle deme korkuyorum yapmasammi abi kızla görüntülü yaptim efsane bir şey
Yapmayacaksan pasla bari bana 😂
Yapicam sanirim kiz cok guzrl geldi gözüme sen uzaksindir ama
Kizla aramiz acildi falan neyse kendimi affettirdim sozlestik ama giteemi sence hastalik kaparmiyim
Naptın
Kocam kullanmıyor
Evli deilim ki karim olda bende kullanmam ama risk hastalik falan kapmayim diye
Evli olduğunuz için normal hanımefendi
Hayır ya kullansın hamile kalmak istemiyorum
Eşinize anlatsanız bence daha mantıklı olabilir sonuçta benle değil onla yapıyorsunuz
Teşekürler canımm
Ne demek canım
İliskim. olsa. keske
Daha yasin genc kanka
Olabilir ama ben kizlardan uzagim
Brnde senin gibiydim wma yas geldi bir partner buldim aslinda tedirginim hastalik falan kaparim doye ama dul kendisi beni çağırıyor ama gitmeye tırsıyorum ama çokta istiyorum
Nasol buldun
İnternetten
Nasil basardin bunu
Fotoğrafi var mı
Sen nerelsn knk
Bat Karadeniz