Cinsel Yaşam Hangi tarafın baskın olması ateşi harlar? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Karşılıklı baskın olup birbirine gardını indirmek öf🔥 https://m.youtube.com/watch?v=KwRxeZ9Ro24#smell Güncellemeler9 ay @KızlarSoruyor cinsellik sorusu bu soru ya lütfen otomatik soru tayini işini kapatın bu nedir ya Hangi tarafın baskın olması ateşi harlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her iki taraf baskın olursa tadından yenmez 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Soruyu taşıdım. ben baskın ve dominant kadın seviyorum. partnerimin de öyle olmasını isterdim. ama tabi ki de dengeli olmalı ilişki de 1 2 Yorumla HeartofFire 9 ay Teşekkürler Barış :D 🥂 u Barış_LonelyForever 9 ay Rica ederim abla :D 🥂✨
KumralFilinta Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Sekste hakimiyet erkeğe yakışıyor. Kadınlar erkekte güç ve hoyratlık sevdiği için itaat etmeyi seviyorlar. 1 0 Yorumla
GhosT_TE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Ben erkeğin baskın ve yönlendirici olması taraftarıyım bence yatakda dominant olması gereken erkektir... 1 0 Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Kesinlikle katılıyorum iki tarafında baskın olması kadının biraz gardını indirim baskın olması ara ara enfes olur 1 0 Yorumla
ByWαyɳe Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Erkek her zaman baskın ve dominant olmalı genel olarak kontrol erkekte olmalı 1 0 Yorumla
_SorunZamanDilimi Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Aynen detayda dediğin gibi 2 tarafında zaman zaman baskınlık kurması güzel 1 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Karşılıklı baskın olup birbirine gardını indirmek çok iyi oluyor 1 0 Yorumla
YorForger Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Çok öfkeli bir sohbet bazen en iyi yakıt oluyor... 3 2 Yorumla HeartofFire 9 ay Benzine bi kibrit atmaya bakar Yorumla YorForger 9 ay Sonrası cayır cayır 🔥🔥 Yorumla
MasterChief00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 9 ay Kadın ne istediğini gösterecek erkekte kadını kullanacak sertçe 👌 0 0 Yorumla
benimyahu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 34% 9 ay Kendi hayatında baskın olduğu halde benim karşımda çaresiz kalan kadın ;) 0 0 Yorumla
alttantire19 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Baskın taraf erkek olmalı bence çatır çutur çatır çutur 0 0 Yorumla
baxtafar Takip Et Xper 5 Yaş: 102 9 ay Kadın ateşli olmazsa şişme bebekle seks yapmaktan farkı olmuyor 1 1 Yorumla baxtafar 9 ay Nasıl konuşabiliriz Yorumla
architect_ist Takip Et Xper 6 Yaş: 35 9 ay İki tarafta baskın olsun. İki taraf mücadele etsin seks sırasında 🤤 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Zaman zaman seks ve fanteziye gore degisir bu 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Kadının elbette ki 😅 1 0 Yorumla
BʟᴇᴜNᴏʀᴅ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. karşılıklı olması güzel olur 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Baskın olamam ki 2 0 Yorumla
PaperCat Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 98% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Denemek lazim 1 0 Yorumla
Taban Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence kadın 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Her iki taraf 1 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Karşı tarafın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Her iki taraf baskın olursa tadından yenmez
Soruyu taşıdım. ben baskın ve dominant kadın seviyorum. partnerimin de öyle olmasını isterdim. ama tabi ki de dengeli olmalı ilişki de
Teşekkürler Barış :D 🥂
Rica ederim abla :D 🥂✨
Sekste hakimiyet erkeğe yakışıyor. Kadınlar erkekte güç ve hoyratlık sevdiği için itaat etmeyi seviyorlar.
Ben erkeğin baskın ve yönlendirici olması taraftarıyım bence yatakda dominant olması gereken erkektir...
Kesinlikle katılıyorum iki tarafında baskın olması kadının biraz gardını indirim baskın olması ara ara enfes olur
Erkek her zaman baskın ve dominant olmalı genel olarak kontrol erkekte olmalı
Aynen detayda dediğin gibi 2 tarafında zaman zaman baskınlık kurması güzel
Karşılıklı baskın olup birbirine gardını indirmek çok iyi oluyor
Çok öfkeli bir sohbet bazen en iyi yakıt oluyor...
Benzine bi kibrit atmaya bakar
Sonrası cayır cayır 🔥🔥
Kadın ne istediğini gösterecek erkekte kadını kullanacak sertçe 👌
Kendi hayatında baskın olduğu halde benim karşımda çaresiz kalan kadın ;)
Baskın taraf erkek olmalı bence çatır çutur çatır çutur
Kadın ateşli olmazsa şişme bebekle seks yapmaktan farkı olmuyor
Nasıl konuşabiliriz
İki tarafta baskın olsun. İki taraf mücadele etsin seks sırasında 🤤
Zaman zaman seks ve fanteziye gore degisir bu
Kadının baskın olması
Karşılıklı değişken olmalı
Kadının elbette ki 😅
Genelde ben olurum ya
karşılıklı olması güzel olur
Kadının bence erkek zaten kivilcima bakar 🤣
Baskın olamam ki