Selamlar.. Hayatınızda biri var ve bu insanla yakınlaştınız.. Frene basmak konusunda sıkıntı yaşamayan tarafta mısınız yoksa yelkenler suya anında iner mi? 😉 Keyifli geceler.. 🤭 🍻

Selamlar.. Hayatınızda biri var ve bu insanla yakınlaştınız.. Frene basmak konusunda sıkıntı yaşamayan tarafta mısınız yoksa yelkenler suya anında iner mi? 😉 Keyifli geceler.. 🤭 🍻
Eğer evlilik öncesi cinsel ilişki istemiyorsa çiftler veya çiftlerden biri tabii ki nefislerine hakim olabilirler. Kişiler kendilerini tutabilir, illaki ateşle barut yanar diye bir kural yok.
Fakat cinsel ilişkide yaşamak kişiler için sorun değilse ve birbirlerini arzuluyorlarsa yanarlar..
İkimizin de tavrina gore bu olay degisir ki boyle bir durumda tek basima bir sey yapmak istemem kendi zevklerim icin karsi tarafinda dusunceleri onemli
Yana yana tabi ki. İradesine hakim olamayan birisi değilim ama olmak ister miyim? Sevdiğim insanla beraberim neden olmak isteyeyim ki
Cevap
29Cevap
Arada etkileşime girilemeyecek mesafe varsa yan yana. O mesafe yoksa yana yana.. Her şey bir mesafeyle başlar ya da biter..
Ateş yanmaya, barut patlamaya niyetli olmadığı sürece çıplak aynı yatakta olsak farketmez. Asla kendimi birakmam.
ateşle barut yan yana durmaz gönül dilinden anla biraz tabii ki de yana yana
Yan yana, yana yana durmalı çünkü yaratılış amacı bu🙂
Ateş yakmaya barut yanmaya meyilliyse yanyana durmamalı
durur ama barutun patlaması lazım durması için :)
Ateşle barut yan yana durmaz. Ama yanar yanar yine durmaz. Biri ateş diğeri barut çünkü.
Yan yana durmaz mutlak bir kıvılcımla ateş alev alıy yanar sonrada patlar ben asla ferenlere dokunuyorum son hızla ileri😄😄
Yanyana durmus atese yaklasmis barut benim atesime gelmesin gelirse yaklasmadan evvel yakarim gitsin oncekilerle patlasin ugrasamam
İstemeyen kişiye zorla hiç bir şey yapmadım. Dur dedi ise durdum. Yapma dediği zaman yapmadım. İrade meselesi yani 😉
Yanmayı tercih ederim, ne frenlicem.
Yan yana neden durmasın ki durur yani duranlar duruyor illa bişi olacak diye bişi yok
Patlayan kadar durmaz patladimtan sonrada cazibesini kaybeder
Yana yana durur fakat kendilerini kontrol ederlerse yan yana da dururlar
Ateş barutmu kişilere bağlı ieadeye baglı
Her an patlaya bilir aman ha🤭
Ates ve barut yan yana durmaz
Yana yana durmazlar 😉
Patlaya patlaya durur
Frene ne basacam devam
Sonu patlamayla bitiyor boşalıyor volkan 😀
Merhaba , maalesef çok zor...
Durmaz Ateş Ederiz 😂
Tabiki yana yana. Kavurup kul ede ede