Merhaba, arkadaşlar ben 6 aydır 40 yaşındaki kadınla tanışıyoruz ilk cinsel ilişkiden sonra aramızda bağ oluştu. Aşk falan yok sadece cinsel tatmin olarak onunla beraberim, o benden hem cinsellikten hemde duygu olarak hoşlanıyor. Bu sizin açınızdan normal mi? Acaba buna son mu vereyim? Sadece onu kullanıyorum bazen özülüyorum onu kullandığından. Ama cinsel ilişkiye hakim olamıyorum durduramıyorum kendimi 28 yaşındayım büyük evli kadınlarla ilişkiye girmek istiyorum bu piskolojik bozukluk mu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Belki annenden görmediğin ilgiyi ondan aldığından dolayıdır
Haddini bil lan, orada sadece cinsel ilişki amaçlı yazmışım. eğer konuyu bilerek başka yere çekiyorsan bak kötü olur.
Ee psikoloji demişsin, çoğu psikolojik sorun çocuklukta yaşanan sebeplerden olur, ben sana anlat filan da demedim. Eğer kendinde bir sorun görüyorsan doktora git.
Yok sizin gözünüzde normal mi? Yeminle bazen psikolojik olabilir diyorum kendi kendime
Kendinden büyük kadınlara ilgi duyman anormal değil. Ama onlara sadece cinsel birliktelik için ilgi duyman sorun bana göre.
Hmm bazıları diyorum aşk falan bunlar Heidi hikaye piskolojik olabilir diyorlar. Ama benim sadece cinsel ilişki evet bir iki kişi var 40 yaş üstü onları seviyorum ikisinide seviyorum. Bu ilişki yaşadığım kadınla bir aşk falan yok sadece cinsel ilişki için
Bence normal çünkü deneyimli oldukları için daha iyi zevk veriyorlar gerçekten. Olgun kadınlarda olgun erkeklerde aynı şekilde
Oğlu yaşındasın söyleyeceklerim bu kadar
Ama knk ilk o istedi bende afedersin ilişkiye girdim ondan sonra ayrılmadım. Kendimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum
Kanka bende tamamen senin gibiyim ama bulamiyorum boyle kadinlari
Yeminle knk acaba piskoloji mi? Eskiden beri takıntı hale getirdim 6 aydır birlikteyiz cinsel tatmin için onun yanındayım aşk falan yok
Yani bende hic bulmuyorum tam benim hayallerimi yasiyosun ama
Bilmiyorum*
Ondan ayrılmak istiyorum bazen cinsel ilişki yüzünden ayrılamıyorum. Ama baya güzel haz veriyor, hani bir deyim var Yukarı tükürsem bıyık, aşağı tükürsem sakal" kendi yaşıtlarımla ilişkiye giriyorum 40 yaş gibi haz vermiyor
Tanışalımmı ortak bi çözüm buluruz
Knk kadın evli o yüzden gizli üye olarak yazdım baya risk benim açımdan hem kadın içinde aynı, TL türbanlı 40 yaş kadınlara kafa takmışım aqoe büyük ihtimalle bir artık psikolog mu bakar başka bir doktor mu oraya gideceğim
Anladım da 18 yasindayim evli deilim bisey deilim kime soylicem dm den rahat konusuruz arkadas oluruz diye dedim ne de olsa ayni kafa
Nası tanıştın bana da yardımcı olsan bu konuda
Maalesef knk baya riskli senin için şimdi bir şey desem denesen olmasa kötü olur. Ben uzun zamandır onların evine gidiyordum bilerek annemi ona götürüyordum yavaş yavaş oda evimize geldi onun kocası gurbette kamyoncu. Bir iki kere gelip gitti yavaş yavaş onunla sohbet ediyordum evi mutfağı gösteriyordum bak bunu böyle mi yapalım söylemi yapalım. Espri falan tekrar evimize geldi onu banyoya götürdüm tatlılar yaptık onu yavaş yavaş kalçasına temas ettim ilk başta güldü ve benden uzaklaştı iyice temas ettim bir iki ilişki de zaten ev müsait değildi ondan sonra soydum cinsel ilişkiye girdik ordan yavaş yavaş 6 ay geçti böyle knk
Yeminle knk anal var ya efsane.
Cok iyi bisey ya
Kanka bende istiom kafayi yicem
Bak sana senaryo geliyor yalan söyleyin yedi cesedini... Bizim kasaba yani köy o yüzden ayrılamıyorum, 6 ay aradan onunla ilgi duymaya başladım ama cinsel ilişki kaç yılda geçse haz veriyor
Duymamaya yani
Yeminle cinsel ilişki efsane ya ilgi duymuyorum ama cinsel ilişki beni ondan ayıramiyor
Kanka hic yasamadim daha bakirim ilkimi olgun bi kadinla yasamak istiyom 30 40 yaslarinda
Knk genel Eve git ben köydeyim böyle şeyler riskli ama o an ölüm bile seni korkutmuyor
Yerlerini bilmiyorum ki
Bide para vererek degil gercekten cinsel haz istiyorum o da benden haz alsin istiyorum
O da doğru knk lakin 28 yaşındayım bende senin yaşındayken böyle şeyleri düşünüyordum yapamadım da sonra yavaş yavaş oluyor. Yaş ne kadar ilerlerse o kadar iyi olayı iyi kavrıyorsun.
Bilmiyorum insallah banada denk gelir
İnşallah ama benim gibi kafaya taksan başarırsın ama beli zaman var, pat diye coşkun gibi atlasan olmaz
Kanka ben kendimden buyum istiyorum bana kendimden kucuk denk gelio uzaktan bi akrabamla mesela yiyismistik
Ve boyle fb gibi arada yiyisiyoruz ama icine girmedim
Bende yeminle aynı durum ama artık hastalık mı bilmiyorum 40 yaş kafayı taktım onlar daha haz veriyor analdan
Herseyde onlar daha cok haz veriyor dolgunlar çünkü o yuzden zaten cok istiyorum ben
Umarım karşına çıkar ama pat diye dalma ilk göz göze gelsen utanma yabancılık his eder yavaş yavaş gözüne gir alışsa artık yazdığım şeyleri yavaş yavaş uygularsın. Ama dikkatli bir şekilde
Oyle yapcam🫡 tesekkur ederim
Ne demek knk iyi geceler
Iyi geceler bol sevismeler
Gayet normal olgun kadın tadı başkadır
Aynen knk hele anal 😁
Anal kötü
Nasıl
Bende severim büyük olgun kadın
Knk ben türbanlı 40 yaş kadınlara kafa takmışım bu piskolojik hastalık mı
Yok
Varsa banada söyle
Knk ben p... Zannettin aqwpw? Sadece bu normal mı ve psikolojik rahatsızlık mı diye yazdım
Yapıştır gitsin
Knk bu normal mı? Evet bana göre kendi yaşıtlarımla bin kat haz veriyor, bazen bakıyorum ahlâki değerlere uymuyor.
seks genel anlamda ahlaksızlık evlilik dışı, bunu dert ediyorsan evlenene kadar no seks
Kadın birde evli çubukları neredeyse benimle aynı yaşta ama durduramıyor kendimi yeminle.
Anormal
Knk piskolojik bozukluğu değil mi? takıntı haline getiriyorum