- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
9 ayYani yeri gelir konu önemlidir tabi konuşulur da :)
Obur turlu ortada bir fantezi yapmiyorsan seksin neyini konuşacaksın:)
seks diye mi seks diyemi yazılır:)
Güneşin sekse faydaları:)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
9 aySeks hskkkinda konuşmak ayıp değil ama her önüne gelenle konusulacak bir konu da değil , herkesin kendine göre prensipleri vardır aramda duygusal bir bağ olmayan bir kişiyle cinselliği kişiselliştirerek konuşmaktan , ve konuşulmasından hiç hoşlanmam. , cinselliği bir tabu değil ama özel konu olarak görüyorum
36 Yorumla- 9 ay
Yaptığın, yaşadığın seks olarak düşünme. İki kişi arasındaki özel durumları konuşmak değil seks hakkında genel bir konuşma. Örneğin anal seksle ilgili sen olumlu yönde düşüncelerini söylersin, karşındaki de kendi doğruları çerçevesinde sana bunu günah veya sağlıksız bir şey olduğunu anlatır. Ya da son zamanda yaygınlaşan cuckold olayı konusunda konuşursun, gençlerin ne kadar bilgisiz ve bilinçsizce seks yaptığını konuşursun vs.
- 9 ay
tamam seni çok iyi anlıyorum tabiki konuşulur , ama dediğim gibi cinsellik herkesle konuşulacak bir konu değil
- 9 ay
@swordofdemocles5 bir dip not düşmek istiyorum " seni kişilik olarak çok iyi tanıyorum , seninle bu konular konuşulur , konu üzerinde tartışılır vss çünkü senin duruşunu çok takdir ediyorum hiç bir zaman muhabbrtyne olursa olsun o çizgiyi aşmıyorsun konuyu cıvıtmıyorsun kişiliği oturmuş bilinçli ve kendini bilen bir insansin 👏👏👏 cinsellik üzerine bi konu hakkında merak ettigim ya da fikir alışverişinde bulunmak istediğimde kesinlikle bu konuyu seninle rahatlıkla konuşabilir ve tecrübelerinden faydalanabilir , ve konu ile ilgili seviyeli bir şekilde sohbet edebilir ve tartışabilirim , çünkü biliyorum ki o kişiliğini asla bozmaz ve konu hakkında fikir sunabilirsin 👍🙏🌸 çünkü herkesle her şey olmaz
- 9 ay
- 9 ay
Biraz meşguldüm işyerinde. Bütün söylediklerine katılıyorum. Cinsellikle ilgili her şey konuşulabilir ama herkesle konuşulamaz.
- 9 ay
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
9 ayÖzel hayatın en özel anları olduğu için sanırım herkes ile konuşulmaz bence uluorta bunun muhabbetinin yapılması çirkin olurdu
34 Yorumla- 9 ay
Yaptığın, yaşadığın seks olarak düşüünme. Seks hakkında genel bir konuşma. Örneğin anal seksle ilgili sen olumlu yönde düşüncelerini söylersin, karşındaki de kendi doğruları çerçevesinde sana bunu günah veya sağlıksız bir şey olduğunu anlatır. Ya da son zamanda yaygınlaşan cuckold olayı konusunda konuşursun, gençlerin ne kadar bilgisiz ve bilinçsizce seks yaptığını konuşursun vs.
- 9 ay
Bunlar normal şeyler ayıp olarak yargılamak cehalet ve kültürsüzlükten kaynaklıdır ama özel hayatını anlatmak çirkin olurdu
- 9 ay
Para veya menfaat karşılığı bile yaşanmış olsa seks iki kişinin özelidir. Ulu orta anlatılmasına kesinlikle karşıyım.
- 9 ay
Aynı dilde konuşuyoruz 🙏🏻😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. ayıp değildir elbette. ama abartılmasınada gerek yok öyle çok ayıp gibi görmeyede gerek yok. yerinde konusulmali
10 Yorumla
9 ayAy çok konuşulunca istekleniyor muyuz ne ondan 24 yaşımda çok muhabbet yapmam
20 Yorumla
9 ayBiz kafadan gelişemediğimiz için
her boka ayıp ayıp diye anlatıldığı için ama doğadan haberi olmayıp sadece din le yaşadıkları için..00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır değildir.. yalan söylemek ayıptır.. insanların duygularıyla oynayıp insanları kandırmak ayıptır.. verdiğin sözü tutmamak ayıptır..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.
9 ayHerkesin içinde ayıptır hocam 😄
Neden mi? Özel olan her şey iki kişinin arasında olur.
00 Yorumla
9 ayKendi özelini anlatmadığın sürece her şey konuşabilir bence problem değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
9 ayDeğildir aslında doğal bir şey ama herkesle de konuşulmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayO öncedendi şimdi herkes çok rahat konuşuyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mahrem ve özeldir genel bilgileri konuşmak ayrı yasanlari konuşmak ihanettir
00 Yorumla
9 ayEvlenmeye eksen ayıp bana göre ama toplum artık konusmayinca ayıp karşılıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBence değil sonuçta karşılıklı beklentiler karsilanmayinca aldatmalar oluyo. Bence istekler başta konusulmali ve karşılıklı anlaşma sağlanmalı seksten once
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. sapkınlık olmadığı sürece gayet konuşulabilir
00 Yorumla
9 ayHerkesle konuşulmaz diye düşünüyorum.
01 Yorumla- 9 ay
Çay bile herkesle içilmezken seksten bahsediyoruz. Elbette herkesle konuşulmaz. O olgunluğa, kültüre, saygı seviyesine sahip insanla konuşulur ki bunun sayısı da çok çok azdır.
9 ayHayır ayıp değildir ayıp sananlar yobazlardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 477 cevap paylaştı.
9 ayAçıkça rahatça konuşmak gerek bnce
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
9 ayBana göre ayıp değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı.
9 ayÖnüne gelenle konuşmak doğru olmaz
00 Yorumla
9 ayAyıp değil ama yabancı kadınla konuşmak hoş değil
00 YorumlaNeden ayıp olsun
60 Yorumla
9 aydeğildir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. karşılıklı güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayDeğildir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri