AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Evli birisi olarak ve bir çok evliyle konuşmuş birisi olarak söylüyorum ki. Evlilik sekse en uzak şeydir
Neden
Tüm büyü bozuluyor. Arzu tutku bitiyor. Sonunda gardaş oluyorsun
Korkunç. Ama bunu tekrar alevlendirecek bir şey yapabilirsin. Haftada kaç kez yapıyorsunuz ki
Senede 1 ya da 2 senede bir. Alevlenmez. Boş hayaller kurma. Seks bekarken yaşanır
Çok enteresan bir vaka. Senede 1 veya 2 değil bence benimle kafa buluyorsun. Karına iki güzel söz söyle, yanına yaklaş bak nasıl geliyor
İstemem. Onu görünce olan libidom da bitiyor.
Neden, aranızda kavga falan mı var ya da eşin kendine mi bakmıyor, onun vücudunu mu beğenmiyorsun
Her evlilikte olan şeyler. Zamanla herkes gardaş olur evlenınce
Evliliğin düzgün gidiyorsa iyi.
Peki büyük biri olarak bana ileride evlenmeyi önerir misin?
30 una kadar herşeyi doya doya yaşa. 30 dan sonra doğru kişiyi bulursan evlen. Sırf evlenmiş olmak için asla evlenme
Doğru, mantıklı aslında. Abi ayıptır sorması sen kaç yaşında evlendin? Ve evlenmenin neyinden bu kadar pişmansın?
Ben evliliği beklemeden birçok kişiyle yaptım ne yalan söylim şimdi
Ve bakire kız arıyorsun değil mi
Hayır
Hiç yaşamadım yaşıcak birisini bulamıyorum evliliği beklemem yani
Ama bakire kız arıyorsun değil mi
Hayır
Kişinin tercihine bağlı günü birlik arıyorum ama hiç bulamadım benden sonra veya önce ne yaptığı ilginedirmez
Kız olsun yeter nefes alsın 😅😅😅😅
Hayır evlenmek için diyorum.
Evlenmek için çok sevdiğim birisi ise takmam sonuçta yıl artık 2025 canı istemiştir yapmıştır bende bakir kalmıcağım için şart koyamam
Benim canım istiyorsa cinsellik yaptım e kadınların canı yok mu
Evlilik içinde ama ben bakirsem tabi bakire kız isterim
Hayır biri çıkmıyor karşıma
Ben esoya gidiyorum sürekli ama keşke gitmesem
olsa bi kız yapıcam da veren yok
Hayir beklemiyorum ama bakirim
Aradığım özelliklerde bir hatun bekliyorum
Evlenmeden aslaaa
Neden
Dinen yasak ya ondan yoksa çoktan 🥺
Anladım, söylenecek bir şey yok öyleyse ✨
Sen ne düşünüyorsun
Evlenmeden önce yapmak benim için sorun değil. Eğer evlenmeden önce yapmak istemeyeceksem bu inancım ve Allah rızası için olurdu, Türk erkeklerinin keyfi için değil.
Kendileri de bakir değil zaten
Anlıyorum teşekkür ederim fikrini paylaştığın için 🥰
Bakire misin peki, evlilik öncesi yaptın mı!
Henüz değil, eski erkek arkadaşımla sexting yapıyorduk ama gerçek bir cinsel ilişkiye girmedik hayatlarımızdaki yoğunluktan dolayı, birbirimize vakit ayıramadık.
Yani sexting yapılabilir zevkli ama ben yapmayı beceremiyorum asassassss
Yani kendi fantezilerini anlatıp boşalıyorsun aslında, zor bir şey değil. Sen çekindiğin için beceremiyorsundur, sexting esnasında rahat olman lazım. Kafanda bir yerlerde bu adam konuştuklarımızı başkasına gösterir veya bunu bana karşı kullanır gibi bir düşünce varsa o adamla hiiiç oralara girme zaten. Güven şart bunun için
Evet tam rahat olamıyorum sanırım, o güzel anlatıyor rahatça boşalıyorum ama onu rahatlatamıyorum beni bırakmaz umarım 😢
Bunun için bırakacaksa bıraksın. Neden rahat olamıyorsun, bir sebebi olmalı
Kapalıyım ya ondan kasıyorum biraz sanırım, rahat olmak istiyorum aslında gerçek bir ilişki yaşamasam da onu en azından sexting ile rahatlatmak istiyorum
Amaç onu rahatlatmak olmamalı, kendin için yapmalısın. Erkek arkadaşının genel tutumu nasıl cinselliğe karşı? Kadınlara karşı cinsiyetçi mi? Senin geçmişini kurcaladı mı?
Haklısın:) daha fazla zevk almak istiyorum... Yok ya çok saygılı, öyle tarih ettiğin gibi değil aslında...
Yani bunu aşmak senin elinde aslında... Eğer yapmak istemiyorsan da yapmak zorunda değilsin, bunu hatırlat kendine
Yapmak istiyorum tabiki hoşuma gidiyor ama... Daha fazla zevk alabilecek iken kendimi kasıyorum çoğu zaman.. sen yapıyor musun düzenli seksting
Biz ayrıldık o yüzden uzun süredir yapmıyorum.
Anladım hayırlısı olsun.. yöntem olarak önerebileceğin bir şey var mı peki sekstinde
Yöntem olarak değil de uyarmak istediğim şey fotoğraf isterse atma. O sana fotoğraf falan atıyor mu veya senden istiyor mu? Benim eski sevgilim ben istemediğim halde bana atardı, 1 kerelik açılan. Benden isterdi ama ben atmazdım. Bikinili halimi çok merak etmişti sadece, onu da atıp sildim.
Ama atması hoşuma giderdi
Beklemiyorum
Ne zaman yaptın en son
sorun sen yapma
Bekleyemedim
beklemiyorum
Farketmez
yoo beklemem
Evlenmeden yapmam
Herkesle düşüp kalkan biri değilim
Neden evlilik şart mı
Bakire kız arıyorsunuz ya