- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
9 ay55 yaşındayım değişen hiç bir şey de yok. Güzel, etkileyici, zarif, seksi bir kadın gördüğüm de her yerim sağlıklı bir şekil de tepki veriyor ve gereğini fazlası ile yapacak kadar da dibine kadar erkek olduğumu da biliyorum. Mesele yaş baş değil, bende uyandırdığı duygudur, etkileşimdir, hislerdir hanfendi.
010 Yorumla
Soran9 aySizin yasinizdaki bir erkek ne arar kadinda? Ve hoslandiginda ne tepkiler verir?
Soran9 aySusan bahanelerle beni gormek istedi, odasina cagirdi. Ben de gitrim. Cok nazikti, birseyler ikram etti. Cocuklastigini ve hizli hizli konustugunu hissettim, espri yapiyordu mesela gulunce baska espri baska espri.. sonra tokalasmak uzere elimi uzattigindada heyecanlandigini hissettim. Ama basit bir, birseyler icelimmi disarida diye teklifte bulunmuyor
- 9 ay
Zaman her şeyi çözecektir. Belli ki hoşlanıyor, etkilenmiş ve seni ciddiye alıyor. Ama sakin ve kararlı adımlar ile ilerleyip, herşeyi mahvetmeden ilerlemeyi tercih ediyor. Neden bu adamın bu halleri seni yükseltiyor? Neden aranızda ki bu yaş farkına rağmen ondan etkileniyorsun ve aranız da bir şeyler yaşanması nı umursuyorsun?
Soran9 ayHic bilmiyorum. Yasjm 30 civari. Hic kendimden bu kadar buyuk birinden hoslanmadim. Cok tesadufler yasadim. Yani bu kisiyi olmadik yerlerde gordum, kader cikardi gibi kqrsima. Bir sinav girdim, dil sinavi, koskoca sehirde ayni sinifta sinava girdik.. bu sadece bir ornek. Konustukca, ortak pek cok ozelligimin oldugunu farkettim. Ve inanilmaz yukseliyorum ona, hatta karsimdayken opmemek icin zor tutuyorum kendimi.
- 9 ay
Sizi çok iyi anlıyorum. Sen kadınsın, madem bu kadar etkilendin, yükseldin, aklını başından alıyor, sen yürü, çat kapı yap, size poaça, kek yaptım, hadi sizi yemeğe çıkarıyorum, aaa bak güzel bir film gelmiş, tiyatro gelmiş bana arkadaş olur musunuz, aaa kıravatınız çok hoş, gömleğiniz nerden , günayadın senin oradan geçiyorum vaktin varsa bir kahve içebiliriz şeklinde zaman ve fırsat yaratarak senin ile zaman geçirmesini sağlayabilirsin.
Soran9 ayDiyorsunuz :))) iyi fikir aslinda
Soran9 ayBen hakkimda basit dusunmesini istemedigim icin onun adim atmasini bekliyordum
Soran9 aySuana kadar ben yurudum birazda.. yani onun cep telefonunu isteyen benim mesela... bana cep telefonundan hep ciddi uslupla mesaj atiyor. Yani mesela.. hanim, musaitseniz size bahsettigim belgeleri gostereyim gelirseniz seklinde..
Soran9 ayAma yuzyuzeyken durum bambaska tabi
- 9 ay
Detaylar, detaylar, detaylar. Akışına bırakın, onu beğendiğinizi, etkilendiğinizi anlamasını sağlayın. Zaman zaman gözlerine, gülüşüne, konuşmalarına dalın, uzun uzun ve sessiz sessiz bakın yüzüne ve asla gülümsemenizi twerketmeyin, zaman zaman çocuksu, zaman zaman da onun ile herşeyi yapmaya hazırmış gibi de albenili, çekici ve seksi bir kadın olmayı bilir., kaçmayın, vazgeçmeyin...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
9 ayYani yükselebilir, eğer sağlıklı bir erkekse, sigara alkol gibi alışkanlıkları yoksa, kendine bakıyorsa yükselir tabii ki.
014 Yorumla- 9 ay
Ablam ne dert etmişsin ya, uyutmamış seni bu saatte güncelleme yapıyorsun ahahahaha
Soran9 ayDalga gec sen :) basina gelirse sasirma
- 9 ay
Ahaha ama yani hak ver sen de bana, ne yapayım, sabah 6 olmuş, gelip bu güncellemeyi yapıyorsun :P Başıma öyle bir şeyin gelme ihtimali milyarda bir bile değil :)
Soran9 ayBuyuk konusma :) ben de 30 yaslarindayim ve bu saatte dusundugum adam 56 yasinda. ben de akljma getirmezdim
- 9 ay
Yani sen gayet sağlıklı genç bir kadınsın ama 56 yaşındaki göbekli bir adama yükselmene de ne desem bilemedim :) Büyük konuşmakla ilgisi yok, kendimi biliyorum, sporunu yapan, sağlıklı yaşayan bir erkeğim ahahahah
Soran9 ayBende senin gibiyim, fit biriyim. Ama gonul bu. Onu cok seksi buluyorum. Garip biliyorum ama adam iri yari yani 185-90 boylarinda gobekli iri yari. Belkide oyle erkekleri daha seksi buluyordum. ama sabahin bu saatinde onu dusunuyorum, degisik
- 9 ay
Ya hissettiklerinle ilgili bir alaycı yaklaşımım yok zaten, lütfen yanlış anlama, tabii ki olabilir, gönül bu sonuçta, kime ne hissedeceğimizi bilemeyiz. Takılıyorum sana biraz, rahat ol. Benimki de 192 :P
Soran9 ay192 boy mu wow
Soran9 ayBen 160 boyundayim. Bu boydaki kadinlari nasil buluyorsun
- 9 ay
Hı hı... Biraz iri ve uzunum :P
Soran9 ayBen 160 boyundayim. Bu boydaki kadinlari nasil buluyorsun
- 9 ay
Burayı sohbet odasına çevirmesek de gelip bana yazsan mı acaba? :)
Soran9 ayYa ben ozelde kimseyle konusmuyorum.. :/
- 9 ay
Ahah ilkler güzeldir, yemem seni korkma :P
- Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı.
9 ayEvet, yaş tek başına engel değil; etkilendiği kadının enerjisi, hissettirdikleri ve kendi sağlığı buna fazlasıyla yetebilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
9 aySanki 56 yaşında biri torun sevmeyi daha çok tercih eder gibi. 😌
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayEveeet direk canı ister alet inmez. Senin yaşın kaç normalde
036 Yorumla
Soran9 ay30 civari. Ama cok hoslaniyorum ondan
Cevap sahibi9 ayBenim kuzende senin yaşında o da yaşlı seviyor. Seninde hoşuna gidiyor dimi. O yaştaki adam bilinçliyse emin ol en doyurucu erkek. Aklın çıkar sevişirken
Soran9 ayOnunla uzun bir omur istiyorum ama yasi geregi de cekiniyorum erken vefat etmesinden
Cevap sahibi9 ayEvet yaşı var. Ama anı düşünürsek emin olabilirsin ki onun koynunda olmaya doyamazsın. Neyi çekiyor seni nasıl başladı istek
Soran9 ayYasli sevmek degil, ilk defa boyle oldu. Cok hoslaniyorum ondan. Iri yari, yani 185-90 civari ve gobekli kilolu biri. Onun yaninda uufacik kaliyorum, 160 boyum ve 55 kiloyum. Onun yaninda guvende hissediyorum. Busrada mesleklerimiz ayni, yani benden zengin degil. Sadece onu o oldugu icin begeniyorum. Ama bir yandanda korkuyorum, evlenirsek erken vefat etmesinden gerci ben ona cok iyi bskarim
Cevap sahibi9 ayAnladım ama sen direk kötüyü düşünüyosun ölür flan die. Yaş farkı baya var o gerçek. Ama sadece kafan uyuyor diye sevgili olmak istersen yorucu olur. Adamı arauluyorsan da ozmn anlaşabilirsin her türlü. Bekar mı
Soran9 ayAklimda bu saatte dahi o var dusunun yani.. ama hem yakin duruyor hem uzak. Yani bana karsi cok ilgili, guldurmeye calisiyor, beni gormek icin can attigina eminim cunku sabahin ilk saatlerinde isi bahane edip gormeye calisiyor. Ama adim atmiyor. Cesaret gelsin diye ugrastim, ama direk bir adimi yok. diger yandan ben de cekiniyorum cunku evlenirsek, erken vefat etmesinden korkuyorum
Soran9 ayBekar diye biliyorum (!) . Ama bu davranislari evli oldugunu da dusundurmuyor degil cunku neden adim atmazki.. gercekten guzel biriyim ve ondan cok hoslaniyorum
Cevap sahibi9 ayCesaret edememesi doğal ne tepki vereceğini kestiremiyor olabilir nekadar aranız iyi olsa da. Ama dediğin gibiyse hoş karşılıyorsan emin olabilirsin ki o da seni arzuluyodur. Yaş farkı fazla olunca erkek daha çok çekinir ama kadını en mutlu eden olgun erkektir
Soran9 ayCessret etsin diye cok adim attim. Is arkadasim oldugu icin direk adim atamiyorum. Ama yaptiklarima bak, mesela telefonumu verdim, bambaska birimlerde olmamiza ragmen yani ortak isimiz yok. Sasirdi ama kaydetti. Hep gozlerinin icjne bakabaka konusuyorum, gulumseyerek. Ama dedigim gibi onunds ilgisi var kesin, cunku daha gecen gun, sabahin ilk mesai saatlerinde , bos bir konuda soru sormak icin odasina dsvet etti. Tamamen flort ettik, bariz. Yani konusma sirasinda. Ama adim atmiyor ve ben de dedigim sebepten korkuyorum.
Cevap sahibi9 ayNasıl flört ettiniz ki
Soran9 ayKacamak bakismalar, gulumsemeler, onun beni guldurme cabasi, espri yapip durmasi, ben ona iktifat ettim birkac defa.. bu tarz seyler ve yani yaklasik 30 dk ordaydim. Ve isin ilginci mesai 8.30 da basladi ve 8.30 da mesaj atti bana, musaitseniz bir ugrayabilirmisiniz diye. Ve acil bir konu da degildi. O da bariz flörtü hissetti
Cevap sahibi9 aySenin gbi hoş kendinden çok küçük. Senin gbi pas atan belli eden biri adamı daha çok seni görmeye itiyor. Adım atamıyor ama emin ol inanılmaz arzuluyodur seni. Hep görmek senin o attığın pasları yakalamak istiyor. 😅Senin daha önce ilişkin oldu mu peki
Soran9 ayTabiki oldu ama evlenmedim kimseyle
Soran9 ayUmarim dedigim gibidir ;) onu dusunmeden edemiyorum
Cevap sahibi9 ayUmarım değil kesinlikle öyle. 😃Aklı çıkıyor seni göresi geliyor sürekli baksana erken saatte bile. Bakma cesaret edemiyor hala. Ama seni çok arzuladığını sende hissediyosundur aslında.
Soran9 aySabahin erken saatlerinde cagirmasi. Daha gecen gun ben mesaj attim, ona ugrayacavimi soyledim, ama cuma gunu, o da o gun izinliyim simdi gelebilirmisiniz yazmis.. ama ben de o anda gitmek istemedim, cuma izinliyseniz sonraki hafta olur derim. cuma gunu izinli olmasina ragmen benimle gorusmek icin sadece benim icin gelmis. Ve bundan gocunmadi mutluydu. Benimle gorusup geri dondu iznine. Ama hala adim atmuyor bu tas kafa
Cevap sahibi9 ayEvet cesaret edemiyor hala. 😅 Senin için gelir tabi gelmez mi sen o ışığı veriyosun hertürlü. Seni görmek için iznini bile önemsemiyor 😃 Bigün bakıyosun hala diyemiyor diyemiyor. Bianda dudağına öpücük kondurdu diyelim. Ne yaparsın 😃
Soran9 ayNerde o gunlerrr :))
Cevap sahibi9 ayAdam çok şanslıymış. O da can atıyodur seni öpmek için ama cilveleşiyor hala. Yoksa emin ol saatlerce öpüşse sen yeter demeden durmaz
Soran9 ayEngelleyen ne o halde onu
Cevap sahibi9 ayBaktın adamda o cesaret yok sen dişiliğini kullan ince ince ayarı ver. Yaparsın bnce. Karşılıklı paslaşıyosunuz ama o ilk alevlenmeyi o yapsın bekliyosun doğal olarak. O beceremiyosa sen kıvılcımı at. Seni senin tahmininden bile çok arzuluyodur istiyodur. Seninle sevişmeyi bile hayal ediyodur ondan bile zevk haz alıyodur emin ol
Soran9 ayYapacagim artik birseyler :))) onun arabasi yok, otobus kullaniyor.. belki arabama davet ederim ayni yone gifiyoruz.. sonra belki biryerlerde yemek yemegi teklif ederim...
Soran9 ayAcayip yukseliyorum ona. Yinede durmam gerek ilk hamle ondan gelmeli.. sizce
Cevap sahibi9 ayEvet sen ince ince dişiliğini kullan o zaten sana dayanamayacaktır 😅 İnanılmaz arzuluyodur seni oda. Nasıl öpüşülür nasıl sevişilir diye aklını yiyodur emin ol 😅
Soran9 ayNeyse bugun davet etmeyecegim arabaya, pazartesi sanirim. Haftasonu aklina gelirim umarim. ama ven bu kadar yukseliyorsam duygular karsilikli olmali..
Soran9 ayNormalde ve mesajlarda inanilmaz ciddi, ama beraberken bikdigin cocuk gibi gorsen
Cevap sahibi9 ayAraba işide küçük kapalı alan adamı dahada iter. Ama dediğin gbi araya bikaç günde girsin iyice özlesin. Bide kafanda kurmuşsun sende bnce. Yani başbaşayken öyle anlaşıyosak iyice başbaşa kalsak sen teslim edersin kendini adama. Haz alarak hemde. O da deli gbi arzuluyor seni sende kadın olarak anlıyosundur
Soran9 ayIter derk3n? itici mi olur yani? ozkeyecegine inaniyorum. cunku bir defa 1 hsfta izindeydi. Izin donusu daha ilk gunu sabah direk gormeye gelmisti
Soran9 ayBana ne oldu anlamiyorum. 8 senedir ilk dwfa birine bunlari hisswdiyorum.
Soran9 ayBugunde oglen arasi her zaman gittigim kafeteryanin etrafindaydi daha 12 bile olmadan. Ve ben onu gordugumde beni gormeden uzaklastim. ozlesin istiyorum
Cevap sahibi9 ayDahada iter derken dahada öpüşmeye odaklar ufak alan.
Cevap sahibi9 ayÖylede bi deniyebilirsin ama daha çekinmesine neden olucak kadar değil. Dahada geri çekmesin kendini. Zaten arzuluyor seni ama adım atamıyor. Araba olayını bi dene.
Soran9 ayTamam pazartesi deneyecegim..
Soran9 ayKafamda kuruyorum maalesef belki kurdugum hayale kendimi asik ediyorum
Cevap sahibi9 ayAma dediğim gbi sadece kafan uyuştuğu için değil cinsel anlamdada aklına geliyorsa çok çok iyi anlaşırsın uyum net olur
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
9 ayNeden yükselmesin ki?56 yaş nedir allasen?
02 Yorumla
Soran9 ay40indan sonra cinsellik bazilarinda bitiyor diye soyleniyor
- 9 ay
her söylenene inanmayınız bakacak olursak 30 yaşında bile performans düşer lakin
düzensiz uyku, beslenme, stersli iş hayatı neticede isnan hayatını etkileyen unsurlar, bu yüzden bunları hayatının dışına atan insanlar gayet sorunsuz yaşarlar
9 ayAndrapoz olmadıysa yükselir
01 Yorumla- 9 ay
Kiloluysa kalkmaz abla ümitlenme
9 ayYükselir
31 Yorumla- 9 ay
Olgun erkekleri iyi tanıyon sanırım
- Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı.
9 ayEvet yükselir
02 Yorumla
Soran9 ayCok hoslaniyorum ondan ama bir turlu yaklasmiyor
- 9 ay
Sebebi yükselmemek değildir
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
9 ayYükselir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
9 aySen 26sın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Evet
00 YorumlaNeden yükselmesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ay60 a kadar devam
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayYükselir tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 aySeni doyuramaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayOooo post post atar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayElbett
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayYükselir tabikii
00 Yorumla
9 ayUçar
00 Yorumla