Aklında kalmak nasıl oluyor abi
Cinsellik hayali mı kuruyor bütün gün
Garip geldi bana ya
Ciddi yorum yazar mısınız lütfen dalga geçmeyin
Cinsellik hayali mı kuruyor bütün gün
Garip geldi bana ya
Ciddi yorum yazar mısınız lütfen dalga geçmeyin
Sorma sorma dedi onu ; nofap dediğimiz seyi yapiyordum ve cevremizde cirkin bir kiz olarak bilinen asumanı bile düşünmeye başladım ve o azginlikla çıkma teklifini kabul ettim e malum isi yaptıktan sonra lan ilgim 0 oldu şimdi ne yapacam onu bilmiyorum bir sorunlarımı atlatayım bakafam
Arzuladığınız ama bir şey yaşamadığınız kadını gün içinde çok mu düşünüyorsunuz yani
Şaka mı yapıyon
Cevap
12Cevap
Benim gittiğim bir tane özbek e. Sk vardı hala onu unutamıyorum
Arzuladığınız ama bir şey yaşamadığınız kadını gün içinde çok mu düşünüyorsunuz yani
Ben bir şeyler yaşadığım kadını tekrar yaşıyormuş gibi hayal ediyordum. Arzudalığımız kadınlarda mastürbasyon yaparken falan onlarla yaparken kendimizi hayal ediyoruz
Sen düşünüyor musunnnnn
Karşılıklı arzu olan kadınla, boş insanlara düşünmem
Düşünürüm kaldıysa hergün her saat değil tabi ama aklıma gelir
Her zamankinden daha çok istemiş seni
Ben de yok öyle ayıp şeyler
Dönemine göre değişir
Ergenken evet
E tabii
Yok artık ya şaka mı bu
Yüksek değilken peki
Full...
Evet...
Evet
aynennnn
Dalga geçiyon sjsjsjsj
Yüksekse düşünür
Evrt çekerim
Hemde nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?