Arzular önce zihinde başlar çünkü bir şeyleri istemek hayal etmek ya da onlara duyduğumuz ilgiyi fark etmek önce düşüncelerle şekillenir. Tenden gelen arzular ise daha çok bu zihinsel isteğin bedende somutlaşması gibi. yani bir şeyin arzusunu önce zihnimizde duyarız sonra bedenimizde onu arzulayan duygusal ve fiziksel bir tepki olarak hissederiz...
zihinde başlar ilk ve sonra dokunuslarla hissetmekle tene dogru gecer ver teninde o zevki o sıcaklıgı hisetmezse kişi zihninde zevki öldürür ve o zevk kendisini bir hayal kırıklıgına bırakır o yuzden kişi once zihninde canlandırır sonra teninde gerceklestirir o dokunuslar belkide bakışlar partnerin dilini vucudunda hissetmen zaten sana yeteri zevki verir diye dusunuyorum
Arzular benim için hislerde yani zihinde başlar. aşık değilsem ya da sevmiyorsam kesinlikle arzulamam kimseyi. önce sevmek sevilmek gerekiyor benim için. bunun için de önce güvenmek gerekiyor ama oda çok çok zor bir şey benim için.
Arzular hem tende hem zihinde başlar… Zihin önce hayal eder, fanteziler kurar ve arzuyu tetikler; beden buna karşılık verir, ten titrer, nefesler hızlanır, her dokunuş daha derin hissettirir. Dudaklar, eller ve vücut birbirine kilitlenir; tutkuyla birleşen her an şehveti doruğa taşır. İyi bir cinsel deneyim, zihnin ve bedenin tam uyum içinde olduğu o anlarda yaşanır