Cinsel Yaşam Arzu duygunuz ne zamanlarda tavan oluyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Böyle bazen o kadar çok istiyorum ki o an biri olsa yapacağım o kadar Arzu duygunuz ne zamanlarda tavan oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
four4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Saçma zamanlarda oluyor olmaması gereken zamanlarda 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Aynen ya demi Yorumla four4 +1 yıl Öğlen vakti arkadaşlarımla disaridayken yukseliyorum hiç bir şey yokken birde yani sebep yok Yorumla Soran +1 yıl Off ya o durumda bi şey de yapamazsın Yorumla four4 +1 yıl Gece olmasını bekliyorsun bekleyene kadar yarım litre sıvı kaybediyorsun sonra kasık ağrısı geceye kadar Yorumla Soran +1 yıl Yazık ya kıyamam Yorumla four4 +1 yıl Nasıl bir tek bende mi oluyor? Soruyu sorduğuna göre sende de vardır aynı şeyler 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Tabikide bende de oluyor üniversitede derste yükseldiğim zamanlar çok oluyor saçma sapan bi şey yok ortada hoca ders anlatıyor felan Yorumla four4 +1 yıl Olabilir bak o birisi ilgini çeker mesela o dakika bir düşünce ıslatır. Hatırlıyorum bir tane kız vardı üniversite de vücuttaki su %15 düşmüştü 😅😅😅 Yorumla Soran +1 yıl İşte bu yüzden ne yapıyoruz kafamızı yere eğiyoruz yoksa biz orada bir şeyler yapacaz😂😂 Yorumla four4 +1 yıl Bir şeyler yaşamaktan çekinen libidosu yüksek bir kadın ovvv çok tehlikeli 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Oooo bu benim Yorumla four4 +1 yıl Hiç yaşadın mı yoksa herkesle yaşamak mı istemiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Hiç yaşamadım özel olsun eşim olsun istiyorum Yorumla four4 +1 yıl O zaman çözüm çok daha kolay senin için mastürbasyon yapıp bitireceksin ama bağımlılık olur bu seferde her türlüsü sıkıntı 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Evet işte o yüzden yapmamak lazım iki ucu çoklu değnek Yorumla four4 +1 yıl Ahahahaha buna çok güldüm hala daha bakiremisin ve yaşın kaç Yorumla Soran +1 yıl Evet 22 Yorumla four4 +1 yıl Ben 18 falan bekliyordum hmm o zaman kendine aletler bul belli Yorumla Soran +1 yıl Hee yok küçük değilim sadece yapmak istemediğim için yapmadım Yorumla four4 +1 yıl Anladım onu yaa sorun yok ki yapmak bile istemeyebilirsin saygı duymak düşer bana. Mastürbasyon yapabiliyor musun Yorumla Soran +1 yıl Yapıyorum Yorumla four4 +1 yıl O zaman sorun yok yani gün sonunda şelale akıyor ise rahatlayabiliyorsan sorun yokk Yorumla four4 +1 yıl 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂aynen Yorumla four4 +1 yıl Özelden yaz yorumların içine ettik Yorumla
hgf87 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Taşma seviyesine geliyorsun periyodik olarak, o sıralar rahatlatılman gerekiyor. 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Vala bazen her an birde hoşuma giden biri ise oyfff 0 0 Yorumla
hulkunpantolonu Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Bazı zamanlar her gün her dakika bazen haftalarca yok 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Anca boş konuşun icraat yok... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Biri yok ne yapayım Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Var işte al sana Yorumla
SonSamuraii Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Al benden de o kadar kendimi zor tutuyorum. 0 0 Yorumla
25xburqk Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl yalnız okdugum ve gece ve sabah erken saatlerde 0 0 Yorumla
Monakoluyum Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. O hepinizde oluyor... 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. O kadar da degil 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hocam ben tahtaya kalkmasam olur mu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Temiz duzgun bakimli ayaklı dominant gorunce 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizli yazmisim la neyse gizli olduysa oldu artik Yorumla
farmasötikadam Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evlenmelisin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama sadece cinsellik için de evlenilmez ki Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Neler yaparsın 0 0 Yorumla
Terazideli Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı. Bu sabahta 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evettt valla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Saçma zamanlarda oluyor olmaması gereken zamanlarda
Aynen ya demi
Öğlen vakti arkadaşlarımla disaridayken yukseliyorum hiç bir şey yokken birde yani sebep yok
Off ya o durumda bi şey de yapamazsın
Gece olmasını bekliyorsun bekleyene kadar yarım litre sıvı kaybediyorsun sonra kasık ağrısı geceye kadar
Yazık ya kıyamam
Nasıl bir tek bende mi oluyor? Soruyu sorduğuna göre sende de vardır aynı şeyler 😅😅
Tabikide bende de oluyor üniversitede derste yükseldiğim zamanlar çok oluyor saçma sapan bi şey yok ortada hoca ders anlatıyor felan
Olabilir bak o birisi ilgini çeker mesela o dakika bir düşünce ıslatır. Hatırlıyorum bir tane kız vardı üniversite de vücuttaki su %15 düşmüştü 😅😅😅
İşte bu yüzden ne yapıyoruz kafamızı yere eğiyoruz yoksa biz orada bir şeyler yapacaz😂😂
Bir şeyler yaşamaktan çekinen libidosu yüksek bir kadın ovvv çok tehlikeli 😅😅
Oooo bu benim
Hiç yaşadın mı yoksa herkesle yaşamak mı istemiyorsun
Hiç yaşamadım özel olsun eşim olsun istiyorum
O zaman çözüm çok daha kolay senin için mastürbasyon yapıp bitireceksin ama bağımlılık olur bu seferde her türlüsü sıkıntı 😅😅
Evet işte o yüzden yapmamak lazım iki ucu çoklu değnek
Ahahahaha buna çok güldüm hala daha bakiremisin ve yaşın kaç
Evet 22
Ben 18 falan bekliyordum hmm o zaman kendine aletler bul belli
Hee yok küçük değilim sadece yapmak istemediğim için yapmadım
Anladım onu yaa sorun yok ki yapmak bile istemeyebilirsin saygı duymak düşer bana. Mastürbasyon yapabiliyor musun
Yapıyorum
O zaman sorun yok yani gün sonunda şelale akıyor ise rahatlayabiliyorsan sorun yokk
😅😅
😂😂aynen
Özelden yaz yorumların içine ettik
Taşma seviyesine geliyorsun periyodik olarak, o sıralar rahatlatılman gerekiyor.
Vala bazen her an birde hoşuma giden biri ise oyfff
Bazı zamanlar her gün her dakika bazen haftalarca yok
Arada bazen bu saatlerde. Onun dışında aklıma gelmez pek.
Tüm gün boyunca tavan asla azalmıyor yıllardır böyle
Anca boş konuşun icraat yok...
Biri yok ne yapayım
Var işte al sana
Çok sık diyebilirim
Al benden de o kadar kendimi zor tutuyorum.
yalnız okdugum ve gece ve sabah erken saatlerde
O hepinizde oluyor...
Dur bi düşünüyüm 🤔 Pek olmuyor
O kadar da degil
Hocam ben tahtaya kalkmasam olur mu
Yinede seçici ol her bulduğunla olma🤭
Bazen uyuşuyor o kadar diyim
Temiz duzgun bakimli ayaklı dominant gorunce
Gizli yazmisim la neyse gizli olduysa oldu artik
Evlenmelisin
Ama sadece cinsellik için de evlenilmez ki
Genelde 😅