Hep kadınların sekse karşı isteksiz ve iştahsız olduğu bilinir ama bu aslında sekse yanlış davetten kaynaklıdır..

Peki kadınları en çok hazza ve tutkuya davet eden şeyler nelerdir?
Hep kadınların sekse karşı isteksiz ve iştahsız olduğu bilinir ama bu aslında sekse yanlış davetten kaynaklıdır..

Peki kadınları en çok hazza ve tutkuya davet eden şeyler nelerdir?
Kadının başlattığı yakınlaşmalar sonrası erkeğin istekle birden kadının kıyafetlerini haşince soyması yukarıdan aşağı öperek inmesi güzel bir oral sonrası her yerden daha sert ve uzun bir sevişme
Yanlış davet mı nasıl yani söylesene bir bilelim belli ki yanlış şey var burada tesenl uyum yakalanmaz burada bir söylesene bileyim değil bilelim bu herkesin karşısina çıkacak şey zaten
Gıdı gıdı yapmak
Kedi diil buyu
Buuu
Yoo öyle
şehvet
Cevap
28Cevap
değişir kadına göre genellikle sert davranılmasından domine edilmekten hoşlanırlar diye biliyorum ben.
Hepsi diyemem ama kendi adıma konuşayım. Erkek üstteyken boyun kısmını öpmesi, arada bir inlerken ağzını kapatması, saçlarını eliyle kavraması sertliğini göstermesi daha çok tahrike sebep oluyor bende.
Ha birde kısa minilerde mesela iç çamaşırını miniyi çıkarmadan hafifçe sıyırması ve o haldeyken yapılan oral veya seni parmaklarken göğüslerini emmesi 🙂
Diğer kadınları bilmem ama ben göz temasına önem veriyorum. Göz temasını bozmadan yapılan bir oral eminim bir çok kadını tahrik edecektir😀
bence kadına nefes alış verişini hisettirmek kadını asırı azdırır ote yandan bence dilini iyi kullanmak kadının boynunda dudaklarına dilini gezdirmek bence kadına asırı zevk veriyor her ne kadar bwlli etmeselerde bu boyledir
pek bilmemde ikizler burcu omuz başlarının öpülmesinden başak burcu karnının okşanmasından yengeç burcu tutkulu öpüşlerden çok tahrik oluyor diğer burçları bilmiyorum o kadar araştırmadım
kadın sevdiği erkekle seks yapar
sevmediği beğenmediği bir erkekle libidosu yüksek olduğu halde ilişki kurmaz seks yapmaz
bu yüzden kadınlar isteksiz görünür
Karşımda Kontrolü tamamen eline almış bir bayanin olması beni çok tahrik eder...
Alla beni pulla beni... Olayı
Ruhunun okşanmasi yeterli olabilir odun olmaktan çıkıp onun düşüncesi ve isteği doğrultusunda ilerlemek tabiki yapmacık değil içten gelen duygular la
Bu konuda hiçbir şey umurumda değil aseksüelim ben 😎
valla duygu varsa parmak yeter duygu yoksa zenci soksun umurunda olmaz
kadının önünde striptiz yapmak direk dansı yapmak çarliston yapmak. süpermen kıayfetiyle gelmek.
Kucaklayıp götürmek öyle olmasa qmını sürtmez götürürken
Bence hükmedilmek ve boyun eğmek kadınları çok etkiliyor. Yani erkeğim bunu yapması
Anlatınca büyüsü kaçar yaşamak yaşatmak en güzeli
Deprem falan olsa kaçamaz bacakları neden kelepçeli bunun
Siz kimsiniz ki sizi dogru davet edicem gel dedi mi gelceniz yoksa zor ile xxd
Yavaş yavaş öpmeye başlaması
Böyle s@lakça triplerle uğraşan eziklere yazık betalar
Gercek davet gerçeklik verir
Masaj yaparak olabilir amasyada
Olmayanı her türlü olmuyor
her şey tahrik eder sekste
Bakis giyim vücut dili
Hiçbir fikrim yok playboyları alalım bu soruya
Derin bakışlar, hırçın hareketler